Bescherm onze mensen !

Op de verkiezingsaffiches voor de gemeenteraadsverkiezingen toont Vlaams Belang foto’s van ‘zwaar mishandelde Vlamingen’.

De affichecampagne die het Vlaams Belang volgende week lanceert laat weinig aan de verbeelding over. ‘Bescherm onze mensen. Crimigranten buiten’, staat er. De foto toont een blanke vrouw die zwaar mishandeld is. Daarnaast zijn er ook affiches met een mishandelde oudere man en met een jonge vrouw die verkracht en geslagen is.

‘Assertief’, noemt Filip Dewinter de campagne. ‘De N-VA is aan de macht in Antwerpen en beweert dat het de instroom van illegalen en asielzoekers aanpakt. Dat is niet de realiteit. Onder het bewind van de N-VA, op alle niveaus, is de instroom niet gestopt.’

Of deze campagne teruggrijpt naar de tijden van het Vlaams Blok, laat Filip Dewinter in het midden. ‘De campagne is er in overleg met het nationale partijbestuur gekomen en is uiteraard toegespitst op de situatie van Antwerpen. In pakweg Poelkapelle gaan we op een andere manier naar de kiezer. Daar worden ze niet geconfronteerd met de problemen die grote steden als Antwerpen hebben.’

Vlaams Belang zegt volgende week met cijfers te komen, die de affichecampagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van oktober ondersteunen. ‘Uit die cijfers blijkt dat er wel degelijk nog steeds een veiligheidsprobleem is in Antwerpen.’

Zo meldt De Standaard.

N.v.d.r.: Het besproken veiligheidsprobleem is maar een symptoom. De onderwerping en genocide die de islamitische migranten van plan zijn om uit te voeren op onze autochtone bevolking is het echte probleem. En dat probleem is existentieel.  De campagne is misschien assertief maar niet echt “to the point”. Maar ja, wat moet je doen om een kudde blinde en gehersenspoelde steenezels te overtuigen van de objectieve realiteit?

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Bescherm onze mensen ! — 1 reactie

  1. Nogmaals proficiat aan Filip Dewinter hij doet wat hij moet doen, de bevolking inlichten en de waarheid zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *