Wiskunde en zo … (islam)

Telkens een verwarde man, en dan besparen we U de gruwelijke foto’s van brutaal verkrachte, seksueel mishandelde en gefolterde blanke vrouwen en meisjes door verwarde mohammedaanse mannen of moet ik schrijven dieren?

Want dat en niets anders is zowel de grootste gemene deler als het grootste gemeen veelvoud van de hedendaagse gewelddadige maar onbestrafte criminaliteit. Niet Marc Dutroux, niet de bende van Haemers, niet de bende van Nijvel. Die zijn allemaal zand laattijdig opnieuw en opzettelijk gestrooid in de ogen van onze goedgelovige Vlaamse burgers.

Modale, alledaagse en dus gewone Mohammedaanse mannetjes begaan al deze misdaden systematisch en voortdurend op ons grondgebied in naam van hun ideologie. Of het nu een dubbele massamoord betreft op 11 september 2001 of niet, de mathematisch zekerheid dat de islamitische doctrine aan de oorzaak ligt van al deze misdrijven kan niet ontkend worden zonder te liegen.

Alleen zijn onze leiders en politiekers zoals Geert Bourgeois ziende blind en hebben geen boodschap aan de waarheid. Zij verkiezen nog liever volkerenmoord op Koerden en Joden te ondersteunen, dan de waarheid te erkennen en gerechtigheid te laten geschieden.

Hoe walgelijk en laf kan je zijn ?