Condell over de grote Palestijnse leugen.

Hamas voerde de afgelopen dagen (mei 2018) in de Gaza-strook een walgelijk stukje toneel op. Ze dwongen inwoners van Gaza naar de grens met Israël, met als doel hen daar te laten doden door de Israëlische verdedigingstroepen. De westerse media met de VRT en VTM op kop roeptoeteren over schietgrage Israëlische soldaten die onschuldige Gaza Arabieren doden in plaats van enige terughoudendheid te gebruiken. Objectieve ooggetuigen (en dus niet onze VRT aka 0000 reporters) vertellen een totaal ander verhaal. Zie hier bij voorbeeld.

Na het schandalig media circus rondom de Palestijnse kinderen die allemaal (als kind!) mee een landsgrens aanvielen en dus al dan niet gedwongen samenwerkten met islamitische terroristen of het zelf waren en de schandalige uitval van minister Reynders tegen de Israëlische ambassadrice in België lijkt het ons nuttig de aandacht te trekken op  het onweerlegbaar feit dat ook Egypte de grens met Gaza bijna continu hermetisch gesloten houdt. Daar berichten onze media niets over! Wie de afgelopen dagen de voorbereiding van de islamitische leugens over de slachtofferrol van de Palestijnen gestaag zag opbouwen weet nu definitief dat hij en zij bedrogen wordt.

Om de herinnering op te frissen hierboven enkele objectieve en onweerlegbare analyses van Pat Condell ter zake. Er verandert niets aan het gedrag van Mohammedanen. Geweld zit al 1400 jaar  in hun ideologie en in hun genen gebakken. Islam is de cultus van een misdadige sekte. Palestijnen en zeker die in Gaza zijn bijna allemaal migranten of nakomelingen van islamitische invallers. Migratie en onderwerping is overigens helemaal soenna dat wil zeggen in overeenstemming met het normatieve voorbeeldgedrag van Mohammed.

In de biografie van Mohammed, geschreven door Ibn Ishaak, lezen we dat MO de laatste der profeten al in zijn vroege jeugd een hekel had aan … Joden! Mohammed in het Nederlands, Moenhamanna in het Syrisch, Paraklitos in het Grieks, Mahomet in het Frans was een rovershoofdman, een massamoordenaar, een sadist en een slavendrijver die er tijdens zijn leven in 627 van onze tijdrekening in slaagde opdracht te geven om 400 Joden in kleine groepjes te laten onthoofden terwijl hij en zijn vrouw Aïsha doodleuk toekeken hoe de vrouwen van de volgende Joodse slachtoffers voor hun ogen brutaal werden verkracht door aanhangers van de profeet.

Daar ga je van Rik Torfs of het journaille van de VRT ook niets over vernemen. Want zoals voor zo veel afschuwelijke dingen is islam de oorzaak. Maar dat mag niet gezegd of geschreven worden, dus fantaseert men maar wat als men de gevolgen vaststelt. Ooit was Noord Afrika tot honderden kilometers van de Middellandse zeekust vruchtbare akkergrond die al sinds mensenheugenis de graanschuur van Europa vormde.

Tot de islam zich met het klimaat begon te bemoeien door de irrigatiesystemen in Noord-Afrika waar mohammedanen niets van begrepen te vernietigen of minstens niet te onderhouden. Al diegenen die dat wel wilden of konden waren gevlucht, werden gewoon vermoord of als slaaf afgevoerd naar Damascus of Bagdad. Overbegrazing door schapen en kamelen deed de rest. De oorzaak is islam. Het gevolg is tot op vandaag woestijn ter grootte van ongeveer 9 keer de totale oppervlakte van Spanje.  Elke oorzaak heeft zijn gevolg.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Condell over de grote Palestijnse leugen. — 3 reacties

  1. Wat een geluk? dat wij hier aan het islamiseren zijn.Dat mooie geloof zal zorgen dat we hier zonder problemen zullen overleven. Wat mogen we toch blij zijn van onze? linkse elite dat ze voor de islam is.En alles doet omdat wij rap zouden islamiseren.

    • Beste Roger,
      Niet enkel de linkse elite is voor de islam. Ook N-VA draagt zijn/haar steentje bij. Kijk naar het verdrag van Marrakesh, erkennen en subsidiëren van moskeeën.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *