Positieve discriminatie is racisme!

Laat dat eens tot ons doordringen: economische of politieke nieuwkomers worden gemeten en beoordeeld aan een lagere norm vanwege de kleur van hun huid.

Haha, heb ik uw aandacht?
Door in eerste instantie “niet-bedreigend” te lijken, geven de “asielzoekers” de linkse hulpverstrekkers de uitgelezen kans de vloek van het racisme achter zich te laten.
Niet in juridische zin natuurlijk. Maar zeker in het motiveren van sentimenten achter alle positieve discriminatie wet- en regelgeving, die voornamelijk ontworpen zijn om blanken, en vooral de bange blanke linkse zwevers, een goed gevoel over zichzelf te laten hebben.

Minderheden, meestal donker van huid hebben vaak te kampen met achterstelling, zodat blanke culturele grafdelvers zichzelf op de schouder kunnen kloppen als ze hulp aanbieden.
Zelfs traditionele rechtse regeringen verlagen routinematig de normen om minderheden toe te laten aan scholen waarvoor zij niet gekwalificeerd zijn, maar nemen geen verantwoordelijkheid voor de onvermijdelijke slechte prestaties en hoge uitval die volgen.

Ze zijn waarschijnlijk zelf een product van mei 68 die hun diploma gehaald hebben door de verlaagde normen, zich niet bewust zijnde van de schade die ze aanrichten.
Deze linkse politieke fantasten en liberaal linkse kwasten kan het niet schelen als deze studenten uit minderheden mislukken, ze zijn niet aanwezig om getuige te zijn van de emotionele verwoesting en het verdwenen gevoel van eigenwaarde als gevolg van het racistische beleid dat positieve discriminatie is. Ja, racistisch. Iemand aan een aparte standaard meten louter op grond van de kleur van zijn huid – dat is positieve discriminatie in een notendop – als dat geen racisme is, dan is niets het.

Dat is wat deze en vorige regeringen al die jaren gedaan hebben met minderheden, die laatsten zijn nooit verontrust geweest door hun gebrek aan prestaties, maar waarom zouden ze? Ze krijgen te horen dat ze goed genoeg zijn voor de hogere klassen, er wordt hen verteld dat ze goed genoeg zijn om beter werk te vinden, hun hele leven, elke stap in hun leven, krijgen ze te horen dat het goed genoeg was voor de volgende stap, ondanks voldoende bewijs van het tegendeel. Wat zou dit moeten doen groeien anders dan een soort van leeg narcisme, vertaald in Noord-Afrikaans ingebakken machogedrag en taal, in anti-blank racisme.

Die linkse troep moet zich nu diep te schamen, wij oogsten nu wat zij gezaaid hebben.
En wat een invloed heeft dat op hun karakter? Ze geven voortdurend de schuld aan van alles en nog wat voor hun problemen. Ze worden gediscrimineerd. Ze willen wel werk maar vallen door de mand na de inwerkperiode, bewust wordend van hun eigen incompetentie.

Maar echt, wat hadden we te verwachten? Minderheden zijn nooit ergens verantwoordelijk voor, dagelijks wordt hun dat ingelepeld, hoe kunnen we dan verwachten dat ze zich verantwoordelijk gaan gedragen? Mensen, vooral mannen, die door ons behandeld worden als koningen gaan er zich naar gedragen, gesterkt door hun culturele gewoontes om zelfs jonge jongens een superioriteitsgevoel aan te kweken. De moskee rondt die indoctrinatie af.

Zo aan de maatschappij afgeleverde neuroten verlagen zich niet om werk te zoeken. Tijdbommen zijn het.
Buiten het enorme kostenplaatje dat geen resultaten opgebracht heeft, integendeel de linkse wereldverbeteraars hebben werkloosheid gecreëerd door hun racisme, ziet men de terugtrekking in eigen cultuur, het accentueren van eigen normen en waarden, die eerder vroeg dan laat zal vertaald worden in eigen politieke partijen.

Het is te hopen dat we tegen dan “eigen volk eerst” in een vreemde taal kunnen ontcijferen.
Een verwarrend en complex verhaal, maar dit alles heeft te maken met de huidige erosie van vrijheid en welvaart.
En ja, alles wordt duur.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Positieve discriminatie is racisme! — 1 reactie

  1. Hoe kan je inzake onderwijs incompetentie competentie noemen? De realiteit overtreft in dit onland.be heel vaak de sterkste verbeelding. Zie
    http://www.blog.seniorennet.be/vroeger/archief.php?ID=2152837
    De ‘commedia del arte’ van de NVA werkt al lang niet meer. De realiteit heeft al lang het bedrog achterhaald en als dusdanig ontmaskerd.

    De leugenmedia doen overuren om gewoon modaal fanatisme voor te spiegelen als geradicaliseerd. Geen enkele mohammedaan kan geradicaliseerd worden omdat hij per definitie extreem radicaal is.

    De praatjes van de pococratie achteraf stinken naar leugens en bedrog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *