Mawda en de rectoren

Zet het geluid aan rector.

Rector, blijf bij uw leest!

Louter op basis van emotioneel gewauwel en in naam van de hele universiteit riep de rector de regering op om in te gaan tegen de wet. Onverantwoordelijke illegale migranten moeten volgens hem een permanente verblijfsvergunning krijgen, zelfs wanneer ze al verschillende keren een uitwijzingsbevel kregen. De rector wordt betaald om de universiteit te leiden, niet om de hele universiteit mee te sleuren in een links-activistisch discours. Als lid van de Raad van Bestuur van onze universiteit kan ik niet anders dan de rector wijzen op de gevaren van zijn roekeloze gedrag. Deel dit bericht!

Geplaatst door KIES DRIES voor Raad van Bestuur op vrijdag 1 juni 2018

Ook debiele oenen zoals de rector van de KUL,  hoofdverantwoordelijke rector van de VUB  (een verlichte vrijzinnige bovendien!) en ook die van A’pen, zijn naar onze bescheiden mening allemaal land- en volksverraders die zouden moeten bengelen aan de sterkste tak van de hoogste boom onmiddellijk na Nürnberg 2.0.

Blijkbaar zijn ze geen van allen bekwaam en intellectueel bij machte om te beseffen dat dit moment veel korter bij ligt dan ze denken. De hersenschade die ze de voorbije weken berokkenden aan de modale grijze massa van naïeve burgers is dermate groot dat er voor hen geen genade kan gedoogd worden.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Mawda en de rectoren — 3 reacties

  1. Om rector te worden moet men vooral veel traditionele partijen kennen en toch een beetje verstand hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *