Artsen zonder grenzen.

Met een flink aantal schepen is artsen zonder grenzen betrokken. Je weet wel, die lui die prostituees betalen met medicijnen. (en dat is vast niet het enige akkefietje)
We moeten die organisaties boycotten, alsook de organisaties en bedrijven die hen steunen. Hun financiële bronnen droogleggen, ervoor zorgen dat ze geen Euro subsidie meer ontvangen door druk uit te oefenen op politici, en dat beginnend van in uw eigen straat, uw gemeente, uw provincie, uw gemeenschap…. Koop niets meer bij de bedrijven en instellingen die hen steunen.

Dit zijn de schepen en organisaties die migranten oppikken – Zo meldt Elsevier.

Elsevier Weekblad maakt een overzicht van negen schepen die in de Middellandse Zee vluchtelingen oppikken of hebben opgepikt:

1. Aquarius – De Aquarius vaart onder de vlag van Gibraltar. Sinds 1 januari 2015 voerde het 131 operaties uit en nam het 68 keer migranten over van andere schepen. In totaal haalde de bemanning van het schip 25.037 mensen van zee, voornamelijk voor de kust van Libië. Het schip wordt gebruikt door Artsen zonder Grenzen in samenwerking met SOS Méditerranée.

2. Argos – De Argos vaart onder de vlag van Luxemburg. Het voerde sinds 1 januari 2015 112 operaties uit en nam 58 keer migranten over van een ander schip. In totaal pikte de bemanning 21.079 mensen op, voornamelijk voor de Libische kust. Ook dit schip kwam in actie voor Artsen zonder Grenzen. De acties stopten in november 2016.

3. Dignity I – Naam in 2017 veranderd in Sea-Watch 3. Het schip vaart onder Nederlandse vlag en voerde voorheen reddingsoperaties uit voor Artsen zonder Grenzen en inmiddels voor Sea-Watch, een Duitse hulporganisatie. Van november 2017 tot januari 2018 redde het 1.500 migranten, van januari 2015 tot november 2017 pikte het 15.624 mensen van zee op. Het schip nam deel aan zeker 96 operaties en in 56 situaties nam het migranten over van een ander schip.

4. Prudence – Vaart onder de vlag van Italië. Voerde sinds 1 januari 2015 56 reddingsoperaties uit namens Artsen zonder Grenzen en nam in nog eens 16 gevallen migranten over van andere schepen. Haalde in totaal 8.774 mensen van zee, vooral voor de Libische kust. De acties stopten in 2017.

 5. Seefuchs – Vaart onder de Nederlandse vlag. Pikt voor de Duitse ngo Sea-Eye sinds mei 2017 migranten op voor de Libische kust.

 

 6. Sea-Eye – Vaart ook onder de Nederlandse vlag, voor de Duitse ngo Sea-Eye. De twee schepen samen pikten al 14.378 mensen op.

 

7. Lifeline – Vaart onder de Nederlandse vlag, voor de Duitse ngo Mission Lifeline. Hoeveel mensen het schip tot nu toe van zee haalde is onbekend.

 

 8. Phoenix – Vaart nu onder de vlag van Belize en bevindt zich nabij Sri Lanka. Voerde operaties uit voor Artsen Zonder Grenzen. Kwam sinds 1 januari 2015 25 keer in de Middellandse Zee in actie. Nam 14 keer mensen over van andere schepen. Haalde in totaal 5.888 mensen van zee, vlakbij de Libische kust.

9. Vos Hestia – Vaart onder de Italiaanse vlag en voerde reddingsoperaties uit voor Save the Children van september 2016 tot september 2017. Als gevolg van de dalende migratiestromen en aanscherping van de Libische regels waardoor de schepen alleen nog op grotere afstand van de kust hun werk mochten doen werd de missie gestaakt. Het schip pikte in totaal bijna 10.000 mensen op.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Artsen zonder grenzen. — 3 reacties

  1. De Artsen zonder Geweten moeten verdwijnen. Ze gebruiken schepen betaald door subsidies en donaties om profiteurs en jihadisten Europa binnen te loodsen. Ze torpederen de Europese samenlevingen. Orban heeft gelijk deze organisaties die hulp aan illegalen geven strafbaar te stellen. Nooit meer geven aan dit soort organisaties. Zouden de Artsen zonder Geweten ook op de loonlijst van Soros staan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *