Water is het nieuwe vaatje

Wat kranten weigerden te publiceren. Hoor dit eens, uitgemolken, meelopende belastingbetalende burgers, gemanipuleerde geesten, geitenwollensokken -aanhangers en -ideologen ! !
Politici zonder eigen ideeën of denkvermogen die eigenlijk van niets afweten, horen vrijwel enkel de groene mafketels lobbyen. Dat Bodifee’s tekst nergens kon verschijnen bewijst dat vele bronnen en kanalen gekaapt zijn, dit een streep door de grote belastingplannen moet zijn.
Politici denken niet verder na dan over de uitgelezen mogelijkheid om het volk verder te pluimen, hun natte dromen te realiseren en hun lijken onder de mat te vegen. Ze creëren en verfijnen een probleem, dat er niet is, of doen dat met de hulp van spindoctors en opiniemanagers. Dat probleem planten ze dan in de hoofden van de bevolking middels de regimepers-lakeien, tot er een consensus of gelatenheid is gecreëerd, om vervolgens de prijs van het drinkwater en de belastingen te verhogen. Dit zijn mechanismes, een methodes, die al decennia goed werken, en die de burgers slikken. Niet in het minst rond windmolens en zonnepanelen. Water is het nieuwe vaatje waaruit graaiers en politici tappen

En ja, de hittegolf speelt hen als geroepen in de kaarten. Zou de CD&V-god er iets mee te maken hebben? Of….. de duivel?

Drijvend op de waan van de dag roeit de regering verder in de stront.

 

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Water is het nieuwe vaatje — 3 reacties

 1. Onderstaande reacties geven perfect de mening van onze redactie en het intelligent deel van het Vlaamse volk weer.

  Door wat soort misdadig gespuis en criminelen worden wij Vlamingen hier en nu geregeerd?

  Onze eigen Vlaamse regeerders promoten bedrog en oplichting!
  Ze importeren islamitisch geweld en dito misdaad,en , last but not least, hersenspoelen en indoctrineren ze onschuldige burgers via de door de belastingbetaler dwangmatig gesubsidieerde media en in het onderwijs ook de allerjongsten.

  Als men een definitie van misdadigheid nodig heeft die ligt hierboven voor het oprapen.

  Nazisme en communisme zijn er in vergelijking niets bij.

 2. Er is een tekort aan water, kerncentrales moeten dicht, in Nederland zijn er reeds gemeentes waar men in nieuwbouw geen gas meer mag aanleggen. Auto’s zorgen voor te veel CO2. Zet een windmolen in je tuin, Leg zonnepanelen op je dak. De klimaatmaffia komt telkens met iets anders uit de hoek. Eerst was er “het gat in de ozonlaag” dan “de zure regen”. De opvolgers van de onheilsberichten zijn gekend. De klimaatmaffia heeft maar 1 doel, in uw zakken zitten, en liefst zo diep mogelijk. Dit met collaberende regerende politici, want die zien elke extra belasting om gaten te vullen wel zitten.

  • Helemaal juist Walter, en dan ben je nog het fijn stof vergeten. Ook het plastic, dat elders in de achterlijke wereld niet gesorteerd en gerecycleerd wordt, maar gedumpt. Ginds stoken ze koeienvlaaien en plastic, hakken ze elke boom om, rijden er miljoenen auto’s en brommertjes op vuile olie, met diesels die hier al 50 jaar afgedankt zijn. Al de diesels die hier in ongenade zijn gevallen, terwijl ze minder CO2 uitstoten, en 20% minder verbruiken dan een zelfde cc, en dubbel zolang meegaan kelderen massaal in prijs. Jan modaal, die kan meestal geen nieuwe auto volgens de nieuwe milieurichtlijnen kopen, en mag weldra (of nu al) met zijn ‘oude’ kar geen enkele stad meer binnen. Hij mag, moet eigenlijk, dan maar met de bus rijden.
   Tegen een prikje gekochte diesels gaan nu massaal op schepen richting Afrika.
   Daar blijven ze dan nog decennia dienst doen als lichte vrachtwagen, taxi enz, op vuile olie of palmolie of een soort vloeibaar frietvet. Maar dat kan geen kwaad hé. Het maakt allemaal deel uit van de grote herverdeling in een geglobaliseerde wereld vol bruine ratten. En toch, er is nauwelijks, zelfs geen verzet. Iedereen slikt gelaten de verhaaltjes en gaat verder met met zijn leven. Al was het maar om de belastingen, de zonnepanelen, of de nieuwe auto te kunnen kopen. Nog nooit in de geschiedenis was een volk zo gehersenspoeld, tenzij door een godsdienst. De nieuwe dogma’s hebben dan ook veel weg van godsdienst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *