Water is het nieuwe vaatje

Wat kranten weigerden te publiceren. Hoor dit eens, uitgemolken, meelopende belastingbetalende burgers, gemanipuleerde geesten, geitenwollensokken -aanhangers en -ideologen ! !
Politici zonder eigen ideeën of denkvermogen die eigenlijk van niets afweten, horen vrijwel enkel de groene mafketels lobbyen. Dat Bodifee’s tekst nergens kon verschijnen bewijst dat vele bronnen en kanalen gekaapt zijn, dit een streep door de grote belastingplannen moet zijn.
Politici denken niet verder na dan over de uitgelezen mogelijkheid om het volk verder te pluimen, hun natte dromen te realiseren en hun lijken onder de mat te vegen. Ze creëren en verfijnen een probleem, dat er niet is, of doen dat met de hulp van spindoctors en opiniemanagers. Dat probleem planten ze dan in de hoofden van de bevolking middels de regimepers-lakeien, tot er een consensus of gelatenheid is gecreëerd, om vervolgens de prijs van het drinkwater en de belastingen te verhogen. Dit zijn mechanismes, een methodes, die al decennia goed werken, en die de burgers slikken. Niet in het minst rond windmolens en zonnepanelen. Water is het nieuwe vaatje waaruit graaiers en politici tappen

En ja, de hittegolf speelt hen als geroepen in de kaarten. Zou de CD&V-god er iets mee te maken hebben? Of….. de duivel?

Drijvend op de waan van de dag roeit de regering verder in de stront.