Vervalst nieuws en censuur op de waarheid

Nu de meeste kijkbuiskinderen eind juli  lekker op vakantie zijn en de leugenzenders hun invloed niet meer kunnen uitoefenen behalve op de tablets en smartfoons van de toeristen liggend op de stranden, kuierend op de dijken, of onder een parasol zittend ergens op een terrasje, ligt de lat tussen waarheid en leugen terug iets gelijker. https://s14-eu5.startpage.com/cgi-bin/serveimage?url=http%3A%2F%2Ft0.gstatic.com%2Fimages%3Fq%3Dtbn%3AANd9GcQrwQwk8PJ7sm9HoffUWSHARyruK91bmVV9RhZu7fXS6755wBcR&sp=24d2374013f1c017e63234c880e8661d&anticache=183344

De huidige generatie volwassen 65-plussers is nog de enige die objectief kan oordelen over het feit dat de informatie die op ons van alle kanten wordt afgevuurd leugens zijn of vervalsingen, dikwijls gedekt door brutale censuur op de waarheid. Alleen hun ouders en grootouders wisten immers wat propaganda was en hoe die werkte. Communistische propaganda en nazi-propaganda hadden generatie na generatie hun ogen geopend en hun geesten gescherpt. Zij wisten het. Dikwijls uit eigen ervaring en meestal ook door persoonlijke waarnemingen.

Het collectief geheugen is echter onderworpen aan erosie en sterft een beetje bij het heengaan van elk individu. Vandaag is de jeugd en zelfs de hele generatie van 30-ers,40-ers en 50-ers niet meer bij machte het bedrog van vervalst nieuws en censuur op de waarheid nog waar te nemen of te doorgronden. De leugenmedia en de leugenpers hebben de indoctrinatie van de Stasi, KGB,  “Pravda”, Gestapo en het “Reichssicherheitshauptamt” geruisloos en onopgemerkt vervangen. We leven allemaal in “The brave New World” en “1984”,  alleen zijn er weinigen die dat nog beseffen laat staan dat ze die ogen open brekende romans zouden gelezen hebben.

Er gaat geen dag voorbij dat de leugenpers en leugenmedia proberen ons iets te laten geloven wat helemaal niet waar is. Ze vervangen als het ware de waarheid door de officiële versie van de feiten die totaal onwaar, leugenachtig of gefantaseerd is. Ze produceren ook massaal nieuws dat de zucht naar sensatie moet opwekken, de massa mentaal bezig houden, maar in feite alleen bedoeld is om de aandacht af te leiden van de feiten en het nieuws dat er echt toe doet.

De methode om deze hersenspoeling en indoctrinatie af te weren is eenvoudig. Ofwel lees en kijk je niet ofwel ga je er van uit dat het tegendeel van wat beweerd wordt veel dichter bij de waarheid ligt dan dat wat men jou wil doen geloven.

Zo is president Trump niet gek en ook helemaal niet gevaarlijk laat staan onbekwaam. Al het tegendeel is waar. Zo is president Assad geen dictator maar een redelijk iemand die zijn land met al haar burgers probeert te redden. Zo is president Poetin geen schurk meer maar een leider van een enorm rijke wereldmacht. Zo bewijzen onze eigen Vlaamse politici het milieu helemaal geen dienst met absurde maatregelen uit te vaardigen die alleen maar tot doel hebben, betuttelend, bedreigend en bestraffend moeiteloos in onze zakken te kunnen zitten. Eigendomsrecht en vrijheid van handel lijken wel niet meer te bestaan of te stammen uit een bijna helemaal uitgegomd verleden.

Zo bewijst de Belgische regering elke dag opnieuw de totale onbekwaamheid van al haar leden met af en toe een toevallige uitzondering zoals de gegevensuitwisseling inzake politie tussen de Benelux-staten. Net alsof dat geen vijftig jaar te laat zou zijn! Veel krediet verdienen Geens en Jambon daar niet voor. Ze deden alleen wat normaal is en de echte initiatiefnemers bevinden zich overigens in Nederland

Om het met een boutade te zeggen: ons land en ons continent zijn naar de kloten geholpen door een bende geesteszieke collectivistische (linkse) fantasten en misdadigers van de ergste soort.

Om het met Vlaanderen vlagt te zeggen: Het is tijd- en energieverspilling om ons te ergeren aan boerkini’s, aan de rijke vluchtelingen uit Afrika en Azië die hier “als meeuwen op een stort”  van onze sociale verworvenheden komen genieten, aan transferverslaafde Walen, aan taalwetverkrachtende Brusselse burgemeesters, aan criminelen “meestal gekend bij het gerecht” die wat ons rest na belastingen bijna straffeloos mogen inpikken!

Weet dat zij zo ver té ver gaan als onze politiekers hen toelaten van té ver te gaan! Weet dat zij pakken wat onze politiekers hen toelaten te pakken!

En toch zullen veel Vlaamse kiezers bij de volgende verkiezingen weer over hun kiesbolletje aaien omdat ze niet over een minimale dosis gezond verstand beschikken en niet ZELF denken! Zij blijven maar NA denken wat de politiekers ons via hun (m/vr/tg) door ons betaalde mediaslaven wijsmaken!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Vervalst nieuws en censuur op de waarheid — 3 reacties

 1. Dat correcte berichtgeving een lachertje is weet ik al +/- 25 jaar. Op die periode heb ik heel wat Vlaams Blok/Belang congressen bijgewoond. De camera’s van VRT (sorry 0000) en VTM filmden tot de rook er uit kwam (bij wijze van spreken). Als je ’s avonds op TV keek had (en heb) je een verslagje van max 1 minuut, wat dan nog suggestief becommentarieerd wordt en uit zijn verband getrokken wordt. Het moet heerlijk zijn voor onze tegenstanders (ook, en nu vooral voor N-VA) zoveel medewerking te krijgen van de MSM.

 2. Correcte berichtgeving en juiste toepassing van de wetten bindt een volk met zijn natie, het tegendeel merkt men in onze omgeving, achterdocht maakt plaats voor verbondenheid.
  Echte berichtgeving door echte journalisten is wat de “de mensen” reikhalzend zouden laten uitzien naar de komst van de postbode om in hun gazet te lezen dat hun rechters, hun politie, hun leiders en hun journalisten hen steunen in de hen opgelegde burgerzin.
  Ik merk dat ik moedeloos word bij zoveel onrecht, ik zal de enige niet zijn onder de weldenkenden die naar buitenlandse alternatieven uitziet.
  Moet het zover komen dat we een afkeer krijgen van de rede en de intelligentie; afkeer van de vrijheid; afkeer van alle boeken uit naam van één enkel boek; afkeer van het leven; afkeer van seksualiteit, vrouwen en genot; afkeer van het vrouwelijke; afkeer van lichaam, verlangens en driften…”
  Ja politiek en berichtgeving is als de godsdiensten geworden, geloven of de verdoemenis in. Is het daardoor dat de islam met open armen ontvangen wordt?
  “De mensen” hun rechtsgevoel, vertrouwen in politiek en de berichtgeving is danig aangetast, alles wordt politiek correct verkocht maar de koopwaar is waardeloos.
  Eerlijkheid is de enige oplossing zowel in berichtgeving, rechtsspraak en politiek om deze verziekte maatschappij er weer bovenop duwen.
  Met deze huidige mentaal zieke ondemocratische dictatoriale regeringen in heel de EUSSR zal het nog erger worden, de greep op de berichtgeving en op de redacties van kranten zal de bevolking nog meer verdelen. Dat is ook de bedoeling; Verdeel en heers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *