Reacties

De kiezers zijn massochisten — 7 reacties

 1. Als het van mij zou afhangen dan zaten die clowns nu opgesloten in isoleercellen op water en brood en dat tot aan hun dood.
  De ellende en chaos die ze veroorzaakt hebben door het binnenhalen van die Afrikaanse/islamitische overlast is praktisch niet meer te herstellen maar wij Vlamingen leggen ons nooit neer, integendeel, onze strijd zal feller en heftiger worden.

 2. Geachte redactie,
  Dat vele van de goedgekeurde voorstellen uit de koker van (s)Tommelein komen kan niet ontkend worden. Hij krijgt er dan ook terecht van langs op sociale media en in de MSM. Vooral de MSM doet het overkomen alsof (s)Tommelein de grote boosdoener is, en dit wordt op sociale media gretig overgenomen. Laat me duidelijk zijn, ik ben verre van een fan van (s)Tommelein. Dat N-VA mee alles goedkeurde blijkt de MSM en sociale media ontgaan te zijn. N-VA is even schuldig aan deze maffia praktijken. Wat mij sterkt in mijn overtuiging die ik al langer verkondig: dat N-VA een flinke vinger in de pap heeft bij de MSM, en sociale media. Graag geef ik even mee dat er bij N-VA 11 mensen werkzaam zijn voor sociale media. Dit gezegd zijnde, als je op 20 u. 180 punten kunt goedkeuren ben je toch niet meer ernstig te nemen zeker. Hopelijk is de kiezer dit niet vergeten in 2019.

  • Je hebt helemaal gelijk Walter, maar op het podium van de circusaffiche had ik wegens tijdsgebrek maar plaats voor 1 clown. De grootste, meest representatieve voor deze monsterakkoorden. Ze hadden er allemaal op moeten staan. Maar misschien schept de NVA wel plezier in de zwarte piet die Dommelein nu kreeg. De schade bij hem is groter dan bij hen, en daar draait het in de politiek ook om.

 3. Het gaat hier onder meer over de nieuwe bepalingen inzake stookolie, diesel en grondwater. De overheid moeit zich met de handel om belastingen te kunnen heffen. Die belastingen zijn nodig on de transfers naar Wallonië gaande te houden en een staatsapparaat vol onbekwame en machteloze ambtenaren met nutteloze jobs.

  Weg met heffingen, weg met betutteling, weg met bedreiging, weg met bestraffing, weg een rovende Roverheid!
  Leve de vrijheid! Weg met leugenaars, dictatortjes en onbekwame idioten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *