Pegida Nederland

Hadden we maar meer mensen die niet bang waren voor het islamitisch tuig dat aan iedereen zijn eigen achterlijke regels en gewoontes wil opleggen. Groot respect voor deze Edwin Wagensveld die desnoods helemaal alleen betoogt tegen 40000 vijanden, voor onze waarden, normen en rechten. Wie staat er nog op en laat zijn land niet afpakken?

h/t Walter voor de tip

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Pegida Nederland — 5 reacties

  • Ik ook Roger, vandaar dat ik het filmpje aan de redactie van Nageltjes bezorgde.
   p.s. Ik heb vernomen dat jij sinds kort vriendjes bent met mijn echtgenote op Facebook 😉

 1. Deze man heeft ballen aan zijn lijf, hij is duidelijk niet bang en laat zich niet intimideren. Na dat zijn account op Twitter geblokt was is hij sinds deze morgen terug actief met een nieuwe account op Twitter. U kan Edwin Wagensveld (Pegida Nederland) volgen op Twitter via @Wagensveld2 En gooi ondertussen nog maar een varkentje op uw BBQ. 😉

  • Twitter is slechts een klein onderdeel van de sociale media. De islamofiele PROPAGANDA daarentegen is overal alom aanwezig, zelfs in de verklaringen van onze eigen Vlaamse regering.
   Uiteraard niet op Nageltjes en gelijkaardige blogs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *