De vloek van het culturele Marxisme door Condell

Klik op instellingen, ondertiteling, Automatisch vertalen, Nederlands.

De generatie culturele marxisten die na mei ’68 begon aan hun lange mars door de instellingen en vandaag de media controleren alsook een dominante stempel drukken op wat men de EU noemt maar in feite een EUSSR is, konden hun macht alleen maar verwerven en ook behouden door het gebruik van indoctrinatie met propaganda, hersenspoeling met leugens, en intimidatie met gescheld en laster.

Al wat zich vandaag socialist of liberaal en vooruitstrevend noemt is een vloek voor onze beschaving. De schade die deze intellectueel gedegenereerden de laatste 40 jaar hebben aangericht is dermate groot dat het bevattingsvermogen daarvoor te klein is.

En alsof dat nog niet genoeg was zijn ze zelfs zo arrogant om vanop hun hoge morele kansel een dreigend vingertje te gebruiken om de gewone man en vrouw te intimideren met vooropgestelde financiële bestraffingsmaatregelen doorlopend gevoed door hun betuttelende bemoeizieke maatregeltjes die voor niets goed zijn behalve voor het strelen van hun eigen ego.

Lees maar eens na wat onze gewone en EU-politiekers, de Europese satrapen en ambtenaren  verdienen per maand. Bovendien importeren ze legioenen gewelddadige niet geschoolde onderontwikkelden die onze welvaart leeg vreten en onze cultuur hier willen komen vernietigen. En als ze wel geschoold zouden zijn, wat soms mogelijk, betekent dit beslist een rampzalige braindrain voor de landen waaruit ze vandaan komen.

Weg de de NGO’s, weg met de EU, weg met de ondemocratische schurkenstaat Belgique!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De vloek van het culturele Marxisme door Condell — 3 reacties

 1. Pat Condell slaat de nagel (weeral) op de kop. Alles heeft de maken met “politieke correctheid”. Wie daar niet in mee gaat zal op allerhande wijze (professioneel, familiaal, sportclub, enz..) verwoest worden. Dat de progressieven, links en het Marxisme hand in hand gaan is iets wat Wim Van Rooy in zijn boek “Waarover men niet spreekt” reeds beschreef.

  • Inderdaad Walter. Onder meer op pagina 551 t.e.m. 559: “De obsessies van links en de blijvende malaise.” Zeer verhelderend en uitstekend gedocumenteerd.

   De zgn. progressieve linkerzijde is geobsedeerd door de waanidee van collectivisme (alles gelijk voor iedereen) en vinden totalitaire dogma’s heel normaal en zelfs verantwoord. De gelijkenis, om niet te zeggen bijna volledige congruentie, met de naz-islam is erg opvallend.

   Politieke correctheid is een geestesziekte veroorzaakt door onophoudelijke propaganda en nooit aflatende indoctrinatie van kindsbeen af, gekoppeld aan getier, gescheld, leugenachtige inversie, belediging en intimidatie.

   Tor welke ongelooflijke gevallen van cognitieve dissonantie dit kan leiden wordt aangetoond in Zweden. Daar worden de socialisten met de neus op de gruwelijke feiten gedrukt en toch slagen ze er in onschuldige verdedigers van de vrijheid te vervolgen en de gewelddadige verkrachters te beschermen en financieel te pamperen.

   Tommy Robinson was daar onlangs in het VK ook nog een flagrant voorbeeld van.

   Ik denk dat ik aan Sigrun Valkyrja ga vragen om terug eens een stukje te plaatsen over de krankzinnige toestand in Zweden.
   Hierbij valt op te merken dat de evolutie in Noorwegen de tegengestelde richting is uitgegaan. Dank zij de inspanningen en boeken van Bruce Bawer en Hege Storhaug om de heldenmoed van Anders Breivik niet te vergeten is de islamisering daar sinds 2012 geleidelijk quasi helemaal gestopt.

   Noorwegen maakt in tegenstelling tot Zweden dan ook geen deel uit van de EU. Dat zal beslist ook een enorme rol gespeeld hebben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *