De vloek van het culturele Marxisme door Condell

Klik op instellingen, ondertiteling, Automatisch vertalen, Nederlands.

De generatie culturele marxisten die na mei ’68 begon aan hun lange mars door de instellingen en vandaag de media controleren alsook een dominante stempel drukken op wat men de EU noemt maar in feite een EUSSR is, konden hun macht alleen maar verwerven en ook behouden door het gebruik van indoctrinatie met propaganda, hersenspoeling met leugens, en intimidatie met gescheld en laster.

Al wat zich vandaag socialist of liberaal en vooruitstrevend noemt is een vloek voor onze beschaving. De schade die deze intellectueel gedegenereerden de laatste 40 jaar hebben aangericht is dermate groot dat het bevattingsvermogen daarvoor te klein is.

En alsof dat nog niet genoeg was zijn ze zelfs zo arrogant om vanop hun hoge morele kansel een dreigend vingertje te gebruiken om de gewone man en vrouw te intimideren met vooropgestelde financiële bestraffingsmaatregelen doorlopend gevoed door hun betuttelende bemoeizieke maatregeltjes die voor niets goed zijn behalve voor het strelen van hun eigen ego.

Lees maar eens na wat onze gewone en EU-politiekers, de Europese satrapen en ambtenaren  verdienen per maand. Bovendien importeren ze legioenen gewelddadige niet geschoolde onderontwikkelden die onze welvaart leeg vreten en onze cultuur hier willen komen vernietigen. En als ze wel geschoold zouden zijn, wat soms mogelijk, betekent dit beslist een rampzalige braindrain voor de landen waaruit ze vandaan komen.

Weg de de NGO’s, weg met de EU, weg met de ondemocratische schurkenstaat Belgique!