Joods Actueel …

Open brief aan Geert Wilders na bezoek in Antwerpen: “Associeer u niet met het Vlaams Belang!”

Wilders tijdens zijn bezoek aan de Grote Markt van Antwerpen

Michael Freilich, hoofdredacteur van Joods Actueel schreef volgende open brief aan de Nederlandse PVV leider, Geert Wilders naar aanleiding van zijn bezoek aan het Vlaams Belang in Antwerpen. “Mijnheer Wilders, associeer u niet langer met deze foute partij. U bent dat aan uzelf verplicht, aan uw partij en eigenlijk ook aan heel Nederland.” Lees hieronder de volledige brief van deze lafbek.

“Beste Geert,

In Nederland maar ook in ons land woedt het debat over immigratie en islamisering volop. Iedere partij communiceert daarover op zijn manier, van respectvol tot onbeschoft. Maar op zich is dat een legitiem debat en is het aan de kiezer om aan te duiden welke opinies hij aanvaardbaar vindt of niet, daar wil ik het dus niet over hebben.

Wat mij vooral stoort aan uw wandeling op de Grote Markt is dat dit kaderde in een bezoek aan het Vlaams Belang, een partij die nog altijd niet in het reine is gekomen met haar ‘bruine’ verleden. Het Vlaams Belang herbergt nog steeds mensen die met nostalgie terugkijken naar de dagen van het naziregime en de collaboratie. Dan denk ik onder andere aan mensen als Ledy Broeckx of erevoorzitter Roeland Raes die beiden publiekelijke uitspraken deden in die zin. Raes is zelfs in beroep veroordeeld geweest voor negationisme – toch heeft de partij nooit afstand genomen van de man.

Toen ik vandaag op de Grote Markt rondliep was ik ook diep geschokt om daar “het schuim van de natie” te zien rondlopen. Ik zag het talrijke extremistische gespuis dat onbeschaamd zijn tatoeages liet zien. Tattoos die een ode brengen aan het Hitlerregime met adelaars, hakenkruisen en allerlei andere haatsymbolen – kortom, tekens die niet veel aan de verbeelding overlaten.

Is dat nu echt het beeld dat wij moeten hebben van politici in Nederland? Daarom mijn dringende boodschap aan u, Geert Wilders, neem afstand van het Vlaams Belang! Alleen al hun sympathie voor het nazisme is meer dan reden genoeg om dat te doen. Mijnheer Wilders, associeer u niet langer met deze foute partij. U bent dat aan uzelf verplicht, aan uw partij en eigenlijk ook aan heel Nederland.

Getekend

Michael Freilich” Rechtstreeks geciteerd van uit Joods Actueel.

Nou beste Michael, wij hebben bij Nageltjes, net zoals E.J. Bron, altijd al pro-Israëlische standpunten verdedigd. Omdat we heel goed weten en wisten waar Jodenhaat vandaan komt: Islam! Maar genoeg is genoeg, en trop is teveel.

Dat U, Freilich, nu autochtone Vlamingen belastert met politiek correcte praatjes in een open brief, is een brug te ver. Ofwel weet U niet wat je zegt en moet je ophoepelen, ofwel weet U wel wat je zegt, en ben jij een lasterlijke schuimende leugenbek. Wat een arrogante, ik zou bijna zeggen islamitische Gotspe!

Geen enkel symbool mag geschuwd worden om duidelijk te maken dat al onze politiek correcte machthebbers, minstens potentieel, actueel nazi’s zijn, Wat is daar verkeerd aan? Wie denkt Freilich te zijn om te beslissen over de toelaatbaarheid van symbolen om de vijand aan te duiden?! Waar haalt hij zulke arrogantie vandaan?

Freilich moet zich dringend door een psychiater laten behandelen. Zijn uitlatingen zijn gewoon contraproductief en een brug te ver. Alle Joden, en zeker de atheïstische Joden beseffen dat maar al te goed. Of gaan ze soms voor de CD&V stemmen?

Wat Freilich deed was een poging tot uitsluiting, en poging tot schuldig verklaring bij associatie, een poging tot het handhaven van een apartheidsregime dat sinds de nazi’s geen duidelijker voorgaande meer had, behalve dan het islamitische en politiek correcte fascisme.

Freilich bedient zich van nazi methodes om een vermeende en lasterlijk beschuldigde vijand met de vinger te wijzen. Het gedrag van Freilich is FOUT en zijn  uitlatingen zijn gewoon misdadig!

Joden ruim Freilich op. Zijn tijd is voorbij! En bedenk dat de vrienden van onze vijanden onvermijdelijk ook onze vijanden zijn. Wat bent U zelf een Foute oetlul Freilich!

Vriendelijke groeten uit Vlaanderen, tenminste als U zich grondig, nederig, uitvoerig en met de knieën in het stof uitgebreid excuseert zoals een laffe dhimmi dat pleegt te doen.

De redactie.