Cocaïne in Antwerpen? Fake Nieuws om de aandacht af te leiden!

Premier Tsjechië sluit aan bij Italië/Hongarije

– weg met EU-immigratie!

TsjechieDe premier van Tsjechië, Andrej Babis, heeft eergisteren verklaard dat de EU moet vechten voor haar eigen cultuur en waarden. Babis zei dat als commentaar op de onrust in Duitsland, met name de gebeurtenissen in Chemnitz. De woorden van de Tsjechische premier haalden niet de EU-media, maar wel die van het wereldnieuws:

“Chemnitz is just right around the corner!” Babis said on Sunday referring to the chaos that engulfed the eastern German city last week during pro and anti-migrant rallies held there. “I’ve been thoroughly explaining that this is a fight to preserve our European civilization and culture. We don’t want to live in Africa or the Middle East here. We must fight for our values.”

“Have you seen the pictures of migrant ships heading for tourist beaches? Europeans are shocked and frightened. The same thing happened in Chemnitz. There was not only a murder committed, but also the murders of teenage girls and sexual assaults,” Babis raged.

Je kunt argumenteren dat dit een gespeelde emotie is omdat de Tsjechische bevolking dit van haar premier verwacht, of zien als een eerste stap om Tsjechië als formeel lid van de Visegradgroep nadrukkelijker te laten manifesteren. Manifesteren tegen de eisen van de EU betreffende het opnemen van door West-Europese landen toegelaten asielmigranten.

Hoe je het ook bekijkt, het is zowel een signaal van de groeiende politieke onrust in Oost-Europa over de gebeurtenissen in Chemnitz – en de houding van de Duitse regering daar over – als een schot voor de boeg van de Brusselse EU om niet al te voortvarend te werk te willen gaan. Chemnitz en de Duitse reactie van regeringskant is ook voor Oost-Europa een bedreigende. De toon die daarmee werd gezet kun je niet blijven beschouwen als puur een binnenlandse Duitse aangelegenheid, Dat besef zit er bij zowel de Visengrad-landen als bij Italië diep in, en zou Brussel grote zorgen moeten baren.

Het is de ironie dat Merkel & co hiermee ongewild opnieuw echo’s van het Derde Rijk doen ontwaken. Dat niet in de ogen zien is daarom alleen al gevaarlijk voor het voortbestaan van de EU.

h/t Verenoflood

Laat ons duidelijk zijn. Er kleeft bloed aan de handen van alle EU-apparatsjiks en zeker aan die van hun ‘leiders’. Hierbij foto van de “rechts extremistische neo nazi demonstratie” in Chemnitz: moeders, vaders, nabestaanden die hun door “wir schaffen dass” vermoorde kinderen herdachten

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, buiten
image_pdfimage_print
Share

Reacties

Cocaïne in Antwerpen? Fake Nieuws om de aandacht af te leiden! — 1 reactie

  1. “Het is de ironie dat Merkel & co…” Blijkbaar hebben ze niets geleerd uit de geschiedenis. Kijk ook maar eens wat er gebeurd in Turkije, doet me ook denken aan Dolf met de snor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *