HomehersenspoelingSchild en Vrienden laat niet met zich sollen Update dinsdag 2 oktober

Schild en Vrienden laat niet met zich sollen Update dinsdag 2 oktober

Toevoeging van dinsdag 2 oktober

Rechtbank geeft S&V-kopman Dries Van Langenhove deels gelijk

“Onrechtmatig en disproportioneel”, zo noemde de rechter de beslissing van UGent-rector Van de Walle om de student te schorsen. Om zijn thesis af te maken kan de S&V-kopman nu wel degelijk de bibliotheek van de faculteit Rechten betreden. Dit acht uur per week

Dries Van Langenhove heeft gelijk gekregen in zijn kortgedingzaak tegen de Universiteit Gent. Die onderwijsinstelling had de oprichter van de rechtse jongerengroep Schild & Vrienden (S&V) uitgesloten. De rechter oordeelt nu dat Dries, die in zijn laatste jaar rechten zit, niet alleen zijn studie mag verder zetten – waarover rector Rik Van de Walle al op inbond – maar ook de bibliotheek van de faculteit Rechten mag betreden. Dat brengt Het Laatste Nieuws en BELGA. Eerder werd Van Langenhove verboden om de UGent-gebouwen te betreden. Zijn verkozen bestuursmandaat aan de UGent blijft onbeschikbaar.

Wij begrijpen deze laatste beslissing. Zo voorkomt de rechter dat de linkse RUG de klucht nog wat langer laat duren door in beroep te gaan. Een verkozen bestuursmandaat raakt de openbare orde niet en daarover oordelen is een privilege van de raad van bestuur. Indien deze de schorsing zou handhaven springt het aantal leden en sympathisanten van Schild en Vrienden ongetwijfeld enorm de hoogte in. En dat heeft onze jeugd nodig. Wij wensen bij deze Dries veel succes bij het afmaken van zijn studies.

Toevoeging van woensdag 26 september

Na de klucht in de Gentse gemeenteraad gisteren, alsook de actie van de Gentse professoren die hun les vroegtijdig beëindigden teneinde studenten toe te laten te gaan betogen tégen schild en vrienden, wordt steeds duidelijker dat de hetze tegen schild en vrienden georkestreerd is van uit politieke hoek met bewuste hand- en spandiensten misschien zelfs inspiratie vanuit de Rijks- Universiteit-Gent.

De linkse VRT en haar misdadige programmamakers leverden slechts een kruiwagen om de Vlaamsgezinde studentenvereniging te blijven belasteren en te blijven achtervolgen met stinkende linkse ideologische bagger van marxistische en crypto-communistische signatuur.

De tekst die de Gentse gemeenteraad goedkeurde vermeldt de islamitische clerus, madrassa’s en moskees niet als “extremistische groeperingen die oproepen tot haat en geweld”. Islam en al haar politieke en ideologische bronteksten roepen nota bene onophoudelijk op tot haat en geweld tegen niet-mohammedanen.  Zelfs uitgebreid en herhaaldelijk tot moord en doodslag op niet-mohammedanen. Dat is een onweerlegbaar en onomstootbaar wetenschappelijk bewezen feit.

Maar volgens de Gentse gemeenteraad is islam niet extremistisch en heeft er dus niets mee te maken want islam wordt niet eens vernoemd. Ondertussen smijten de idioten -meerderheid en oppositie uitgezonderd het VB- uit die gemeenteraad verbaal wel met lasterlijke modder naar schild en vrienden, die evenwel in de tekst zelfs niet vermeld worden. Zo blijft hun laster verbaal en ontlopen ze gerechtelijke vervolging.

Hoe korter we in dit apenland bij verkiezingen komen, hoe waanzinniger het gedrag van traditionele politiekers wordt en hoe smeriger het hersenspoelend islamofiel geroeptoeter van de reguliere media.

Men leze Sceptr en ‘ t Pallieterke online:  “Het hysterische gekrijs van de media is niet de publieke opinie”
Tijdens dit schrijven is op dinsdag de betoging met de naam #WijZijnMetMeer aan de gang in Gent. De media laten uitschijnen dat dit een “studentenprotest” is, maar in realiteit gaat het om een zoveelste linkse mars, georganiseerd door de communistische verenigingen Actief Linkse Studenten (ALS) en Comac (PVDA). Wekenlang werd door de media promotie gevoerd, het prachtige zonnige weer zat mee en als kers op de taart moedigden heel wat linkse professoren hun studenten aan om naar de betoging te gaan. Ze gelastten er zelfs hun lessen voor af.

Dries eiste in een kortgeding de opschorting van de fascistische beslissing met betrekking tot zijn schorsing. Als de rechter Dries gelijk geeft hebben de marxisten aan de RUG geen poot meer om op te staan. Al zullen ze er alles aan doen om via beroep de zaak te rekken en te trekken tot na de verkiezingen op 14 oktober. Hun eigen krankzinnige perceptie is voor de linkse neo-nazi’s belangrijker dan de waarheid.

Toevoeging van maandag 24 september

Volgens sommige bronnen bereidt Dries Van Langenhove zich met zijn advocaten Johan Platteau en Joost Bosquet voor op juridische stappen. De rechtenstudent werd aan de universiteit geschorst door de linkse rector rector Rik Van de Walle. Dries legt zich daar niet bij neer. Natuurlijk niet. Die schorsing is een regelrechte inbreuk op de bestaande wetgeving op discriminatie. Een écht misdrijf nota bene!

‘Ik vind het een groot onrecht dat men mijn diploma, waarvoor ik al enige jaren noeste arbeid heb verricht, wil afnemen vlak voordat ik afstudeer.’ Ook mijn plaats in de Raad van Bestuur van de Universiteit Gent, geeft ik niet op. ‘Ik wil het mandaat waarvoor ik democratisch door duizenden studenten ben verkozen, uitvoeren’. Vanzelfsprekend en 100% democratisch en helemaal normaal.

Intussen blijft de hetze in K(n)ack en andere leugenmedia onverminderd verder duren. Ze proberen hem ondoordachte reacties te laten formuleren en hem bij associatie nog altijd te betichten van ‘ondemocratische impulsen’, zo heet het nu. Wat Vlaanderen ten goede komt blijkt allemaal ondemocratisch te zijn voor het linkse crapuul van de reguliere gesubsidieerde media.

Het is vanzelfsprekend en overduidelijk dat deze media eenzijdig, prematuur, Belgicistisch en manipulatief gereageerd hebben op de lasterlijke hetze die gecreëerd werd door Pano van de VRT. De leugenmedia klampen zich nu vast aan een strohalm geboden door het parket van Oost-Vlaanderen die onterechte, intimiderende en totaal overbodige huiszoekingen liet uitvoeren.

Met een elektronenmicroscoop voert dat parket nog altijd een ridicuul onderzoek naar eventuele strafbare feiten gepleegd door Schild & Vrienden, daar waar de naam van de echte misdadigers al lang publiek bekend zijn!

De schorsing van Dries Van Langenhove is binnen de RUG inmiddels al afgezwakt tot een zogenaamde ordemaatregel. Dat maakt de linkse rector niet minder medeplichtig aan laster en eerroof!

De culturele marxisten aan die RUG zitten inmiddels ook niet stil. Zo betogen ze vol geveinsde verontwaardiging om te bekomen dat twee leden van schild en vrienden zouden opstappen uit de sociale raad van de universiteit. Bij monde van een trut met de Naam van Eline Vandewalle eisen zij dat een ‘ethische code voor een universiteit zonder fascisme en extreemrechts’ wordt opgesteld. En dat terwijl zij en Eline zelf model staan voor ondemocratisch puur extreemlinks fascisme!

Zelfs een zogenaamde tuchtcommissie – samengesteld door 5 leden met een linkse paardenkop (professoren en studenten) – buigt zich intussen over de vraag hoe Dries Van Langenhove nog verder belasterd en schade berokkend kan worden.

We durven er niet op wedden maar ons buikgevoel suggereert dat onder die professoren de marxist Rik Coolsaet en de socialist Johan Vandelanotte (van Electrawinds) zetelen. Eventueel aangevuld met de laffe linkse paardenkop Vandewalle als “reserve”. Van enige objectiviteit kan voorlopig dus geen sprake zijn.

Uiteraard werd  Dries van  Langenhove als student inmiddels gehoord door rector Van de Walle. Het zou er na al de misdrijven van de rector nog aan mankeren! Communicatie komt er niet van de linkse fascistische satrapen. De waarheid mag het licht niet zien!

Wordt zeker vervolgd.

De Redactie

Vervolg van Framing: VRT met de fascistische broek op de linkse enkels!

Terwijl het gerecht bij vijftien studenten intimiderende huiszoekingen uitvoerde en we niet weten of dat ook gebeurde bij de programmamakers van Pano en de VRT, willen we bij bovenstaande reactie van Dries Van Langenhove die voor zichzelf spreekt, het onderstaande standpunt van de nageltjesredactie publiceren.

We leven tenslotte bij veronderstelling nog altijd in een rechtsstaat, hoewel de fascistoïde huiszoekingen van de politie het tegenovergestelde laten vermoeden.

We sluiten ons graag aan bij de opinie over een ‘trial by media’ gepubliceerd door React. Ter herinnering waarover gaat het? Het gaat over een georkestreerde en langdurig voorbereide hetze op basis van lasterlijke en eer rovende beschuldigingen in het VRT programma Pano dat speciaal daarvoor beelden misbruikte en de makers hun eigen nieuwsgaring vervalsten. Derhalve moet:

 1. De programmamaker van het lasterlijk programma Pano, Tim Verheyden,  en de verantwoordelijke directeur nieuws, duiding en informatie, Liesbet Vrieleman, moeten op staande voet ontslagen worden wegens misbruik van overheidsgeld.

 2. Het volledige directiecollege van de VRT inclusief CEO Paul Lembrechts, heeft gefaald in haar opdracht, en Bart De Wever zou best dat college eens opkuisen.

 3. Tim Verheyden zou voor de strafrechtbank moeten gedaagd worden wegens het opzettelijk verspreiden van vervalste informatie, laster en eerroof.

 4. Er moet met onmiddellijke ingang een afzettingsprocedure gestart worden tegen rector Rik Van de Walle van de RUG wegens onacademisch discriminerend gedrag en medeplichtigheid aan laster en eerroof.

 5. De intimiderende huiszoekingen bij studenten van schild en vrienden moeten stoppen en vervangen worden door huiszoekingen bij de VRT en bovengenoemde medeplichtigen aan het verspreiden van valse informatie en laster.

Hierbij nog eens het rekeningnummer van S&V: BE53 0018 2126 7653

De redactie van Nageltjes

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Schild en Vrienden laat niet met zich sollen Update dinsdag 2 oktober — 9 reacties

 1. Off topic,

  Update van HLN.be “De Wever zet deur op een kier voor coalitie met Groen.
  Liever met de milieuterroristen en grootste migrantenpartij van het land dan met Vlaams Belang.
  Herinner u zijn woorden bij de laatste verkiezingen “nooit met Groen”.
  N-VA verknocht aan de macht en de vetpotten.
  De verandering werkt.

 2. Van dag op dag stijgt mijn “respect” voor Schild & Vrienden.
  Hoe meer de achterlijke linkse media stampen hoe meer respect er ontstaat voor rechts.

  • Ik hoop dat hij zijn recht haalt? Hier wordt het knokken om uw mening nog te mogen uitspreken, zelfs als er niets verkeerd wordt gezegd, vinden ze altijd een “racistische ” zin in je gesprek of reactie. Dit is een voorbeeld dat mij overkomen is en zegt genoeg. ik heb enkele weken, misschien wel maanden geleden een video “IMAGINE THERE IS NO ISLAM” op facebook gezet, heb geen reacties gekregen tot!! ik de video naar vrienden stuurde en per ongeluk ook naar de wijkagent. Het is niet de wijkagent die een PV opstelde en naar de rechter verwees, maar volgens mij de ene of andere moslimagent die zich aangesproken voelde? Ze hebben niet willen zeggen wie mij heeft aangeklaagd? Ik heb in mijn verklaring bij de politie gezegd, dat de video niet racistisch bedoeld was want ik had het op “facebook” gezet en geen enkele reactie ontvangen, tot vandaag 27 sept. hebben ze me geschorst voor dezelfde video die ze nogmaals moeten bekijken. Dus ben ik nog meer overtuigd dat bij de politie moslim gezind zijn en de video hebben opgezocht door mijn verklaring dat ze me nu nogmaals kunnen beschuldigen van racisme. Ik heb er echt genoeg van op 72 jaar zo vervolgd te worden voor dingen die ik niet heb gedaan, en soms wil ik echt stoppen met dit leven, dat geen leven meer is!!

   • Beste Marilou,

    Deel “IMAGINE THERE IS NO ISLAM” met Nageltjes. (knop reactie)
    Het zou niet de eerste keer zijn dat onze redactie zowel het smoelenboek als de plissie met hun billen bloot en de broek op de enkels gezet hebben.

    Het is overigens een publiek geheim dat de politie geïnfiltreerd is door mohammedanen. En alle mohammedanen zijn principieel potentiële jihadisten.

    De politiek ‘boven ons gestelden’ proberen ons indoctrinerend en hersenspoelend te overtuigen dat wij allemaal ‘racisten’ zouden zijn. Dit is een loze en ongegronde beschuldiging, ja zelfs een bewust lasterlijke en eerrovende aantijging. Wat een misdrijf is!

    Ons leven heeft zin: VERZET! Laat je niet intimideren, want dat is hun uitsluitende bedoeling.
    Ik verhuur bvb. mijn eigendom nooit aan een mohammedaan, een Syriër of een neger omdat ik weet dat die eigendom binnen de kortste keren er verwaarloosd en stinkend zal bij liggen en dus aanzienlijk in waarde zal dalen.
    Wie geeft de overheid en politieke kaste het recht om mij te verbieden om de waarde van mijn eigendom te verdedigen?
    Zo zie je maar. Doe wat je kan, wij doen dat ook.
    De redactie.

 3. Dit antwoordfilmpje was , wonder boven wonder, zelfs op msm en andere media te bekijken. Nu is het weggehaald…. waarschijnlijk omwille van het succesvolle aspect nl. meer dan 150.000 kijkers/belangstellenden op enkele dagen. De schrik zit er bkijkbaar in bij VRT en andere mediagangsters…. Het is nu, met een visademke, wachten op de verschrikkelijke vondsten door de huiszoekingen….

 4. VTM, daarnet (met staalharde linkse en Belgicistische grimas): Het parket in Gent gaat na of er misdrijven gepleegd zijn en daarom beveelt het (intimiderende) huiszoekingen bij (onschuldige) studenten van Schild en Vrienden.

  Het is duidelijk dat er misdrijven gepleegd zijn. De namen van de misdadigers staan overigens zwart op wit in bovenstaand artikel van Nageltjes.

  Het Gentse parket is dus ofwel ziende blind, ofwel medeplichtig aan een heksenjacht tegen een Vlaamsgezinde studentenclub, en zelf schuldig aan ambtsmatig rechtsverzuim door een misdadigersbende bewust te sparen tegen rechtmatige rechtsvervolging wegens laster en eerroof.

  Er is overduidelijk iets stinkend rot bij het parket en het parket-generaal in Gent.

  Het is overigens niet de eerste keer dat de stank van de rechtsstaat in ontbinding van uit Gent komt toewaaien. De vorige keer was het bij de ondemocratische en illegale veroordeling van het voormalige Vlaams Blok.

  Elke rechtgeaarde burger heeft in deze kwestie een ‘déjà vu’ gevoel en een gevoel van kotsmisselijkheid bij het totaal gebrek aan aan billijkheid en rechtvaardigheid die zijn fundamentele mensenrechtsen schendt.

  • Ook al zijn het gemeenteraadsverkiezingen op 14 oktober, ik hoop dat de kiezer dit schandalige gedoe in het achterhoofd heeft zitten bij het uitbrengen van zijn stem. Laat in 2019 de hakbijl er dan maar eens stevig ingaan. Het is meer dan de hoogste tijd. Mijn geduld is op, ik ben het meer dan kots, kostbeu.

 5. Dries zegt waar het in Vlaanderen al lang op staat met de MSM, en daar valt niets aan toe te voegen. Ik kan hem voor de volle 100% bijtreden.
  Wie samen met mij het Vlaamse politieke wereldje dat in de MSM altijd uitvoerig en valselijk wordt uitgesmeerd al jaren volgt, kan niet anders concluderen dat deze rotzooi het handelsmerk van VRT en ook VTM is. Om over de gedrukte en on line MSM maar te zwijgen. Wie opkomt voor zijn volk, cultuur, normen en waarden zijn voor de (grotendeels) linkse media de duivel of Hitler in hoogst eigen persoon.

  Vlaams Blok/Belang zijn ervaringsdeskundigen op dit gebied. Herinner u hoe de reportage over Karel Dillen begon op VTM vele jaren geleden. Karel Dillen kwam zijn woonkamer binnen voor zijn vertrek naar het EU parlement (latere volksverrader) Frank Van Hecke was zijn chauffeur die even in beeld kwam. De stem onder de beelden zei (begin citaat) “Het is ochtend in Deurne, een sombere man komt de kamer binnen.” (einde citaat ) Hier werd ook meteen de “sfeer” van de reportage gezet.

  Schild en Vrienden hebben helaas moeten ervaren dat zovele jaren later/verder er nog niets veranderd is bij de MSM als het met Vlaanderen en politiek te maken heeft. En ik vrees dat het nog jaren zal duren voor dat verandert, als er al iets verandert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *