Reacties

Bedenk, U kunt dit stoppen ! — 2 reacties

  1. Laat ons hopen dat het afstraffen van de huidige en vroegere “beleidsmakers” op 14 oktober mag beginnen. Laat ons hopen dat het afstoppen van deze waanzin wordt verder gezet in 2019. Laat ons ook niet vergeten dat N-VA zowel in het Vlaams als federaal parlement deze waanzin oogluikend toestaat en mee goedkeurt. Zoals ik deze morgen reeds postte bij Guvaal (strijden eeuwig). Met mijn slecht karakter heb ik het vermoeden dat “soft Vlaams-nationalist” Jan Jambon gaat voor een “onderscheiding” van Minsiter van Staat, dit naar voorbeeld van zijn voorganger wijlen Hugo Schitz.

  2. Griffon, wie het nu nog niet begrijpt is ofwel oerdom ofwel medeplichtig.
    Voor Vlaanderen te redden moeten maar 2 eisen ingewilligd worden nl:
    1- Vlaanderen als Onafhankelijke Seculiere Republiek aankondigen.
    2- Grenzen sluiten voor islamieten en de aanwezige islamieten verwijderen uit “veiligheid” voor de Vlamingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *