De Wereld draait vierkant

Kandidaat opperrechter VS, Brett Kavanaugh, wordt voor heel de wereld vernederd voor het niet bewezen rampetampen of iets meer (?) toen hij minderjarig was en op school zat, 36 jaar geleden! Nooit voorheen een klacht hierover gekregen! Dit noemt men: “schande” en alle synoniemen in die trant.

NTGent toont een affiche met een bloedende, net halal gekeelde schapekop.
Acteurs neuken, poepen, coïteren, vogelen, wippen, copuleren geheel naakt op scène voor de ogen van zeer jonge kinderen die ernaast zitten op scène en haast participeren! : “KUNST”, niets aan de hand, geen overtreding.

Gaia met één bloedtraan op de affiche van hun campagne tegen dierenleed: “schande” geen respect voor islam en een klacht wegens inbreuk op de antiracisme wet.

Islamterreur veroordelen aanklagen en tonen : ten strengste verboden! Schandalig! Racistisch! Facistisch! Nazi! …

Maar de zwarte Kameroense rapper Nick Conrad die schreeuwt : “Hang alle blanken op”, “Ik stap crèches binnen en dood blanke baby’s”, “Grijp hen en hang hun ouders op. Stenig hen ter vermaak, zo hebben de zwarte kinderen er ook iets aan. Takel ze hard toe, er moet bloed vloeien. Het moet naar de dood ruiken.” !!!!!!!!!!!!!!!!! : dat is “KUNST” en géén racisme, ook niet aanstootgevend en zet niet aan tot geweld, in tegenstelling tot één bloedtraan van Gaia.

Ben ik de enige die niet meer goed volg?

h/t Kerstin Huygelen op FB

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De Wereld draait vierkant — 1 reactie

  1. Beste admin,
    Het is al jaren dat de wereld vierkant draait wie een beetje zijn open opentrekt ziet dat. Wijlen mijn vader zei de laatste jaren van zijn leven meermaals “de wereld is rot”. Wie opmerkingen durft te maken over de huidige algemene toestand in de wereld wordt al snel een: racist, verzuurde, ranzige, mestkever, fascist, Hitler, enz… genoemd. Mensen die enigszins nog normaal denken en functioneren horen er niet mee bij volgens linkse “wereldverbeteraars”. Ik zeg al jaren tegen mijn echtgenote: het zal niet aan hen liggen maar wel aan ons. Niettegenstaande wij gelukkig wel beter weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *