Het spijt ons Mohammedanen

Het spijt ons, dat we jullie onderdak gaven omdat economisch voordeel jullie uit het land van herkomst heeft verdreven.

– Het spijt ons dat de Westerse menslievendheid jullie spontaan opnam in onze samenleving, terwijl anderen jullie weigerden.
– Het spijt ons dat we jullie duur halal voedsel gaven en jullie plaatsten in onze gezellige volkswijken, omdat jullie geen onderdak hadden..
– Het spijt ons dat we jullie je met je familie lieten herenigen vanwege jullie economische belangen.
– Het spijt ons dat we jullie meer gaven dan ons eigen hardwerkende volk, terwijl we jullie nooit dwongen om te werken.
– Het spijt ons dat we jullie gratis een huis gaven, inclusief een geheel nieuwe inboedel waar menig Westers werkend gezin jullie om benijdden.
– Het spijt ons dat we jullie kinderen mohammedaans onderwijs gaven inclusief kindergeld voor vaak meer dan 10 kinderen.
– Het spijt ons dat we jullie moskeeën lieten bouwen zodat jullie je eigen religie konden belijden in een voor jullie (vijandig) christelijk land.
– Het spijt ons dat we jullie nooit dwongen om onze taal te leren, zelfs 30 jaar na aankomst in Ons land.
– Het spijt ons dat jullie voorrang kregen bij functies waarbij eigen volk een veel betere opleiding had dan jullie.
– Het spijt ons dat jullie ondanks twee nationaliteiten hier om een uitkering komen vragen. Dit was een hele eer voor het UWV.
– Het spijt ons dat we jullie stemrecht gaven, zodat jullie zelfs in de regering kwamen.
– Het spijt ons dat jullie steeds meer eisen gingen stellen en wij steeds weer gehoor hieraan gaven.
– Het spijt ons dat als we jullie een vinger gaven dat jullie ons steeds een hele poot uittrokken.
– Het spijt ons dat we de ziekenzorg voor jullie niet op een hoger peil konden brengen, zodat nog meer van jullie afgekeurd konden worden.
– Het spijt ons dat we jullie niet nog meer van onze vrouwen in groepsverband hebben laten verkrachten en voor hoer et cetera hebben laten uitmaken.
– Het spijt ons dat we jullie niet meer van onze mensen in groepsverband levenslang invalide lieten slaan – mijn oudste zoon is er een van – (louter uit tijdverdrijf en verveling, hij was niet opgewassen tegen 12 van die kutmarokkaantjes) of doodslaan wat een ultiem barbaars genot bij jullie teweeg brengt.
– Het spijt ons, dat er maar liefst 90% van de buitenlanders onze gevangenissen bevolken. Dit, omdat wij hen niet begrepen.
– Het spijt ons dat we niet nog toleranter waren tegenover jullie.
– Het spijt ons dat jullie bijna zover waren om ons land over te nemen.

– Wij zijn blij dat Ons volk op tijd wakker is geworden.

– Wij zijn blij dat we jullie met ons tolerante volkje over de grens gaan schoppen, inclusief jullie uitgezakte broedmachines in die getailleerde vuilniszakken.
– Wij zijn blij dat de rest van West-Europa zal volgen, zodat we weer een fijn West-Europa terug zullen krijgen, zodat ons volk weer veilig en zonder angst over straat kan lopen.
– Wij zijn blij dat jullie opgesodemieterd zijn en wij zullen ervoor zorgen dat jullie nooit meer terug zullen komen.
– Ik ben blij dat het officiële Volkslied op waarheid berust, met de woorden: ” houdt het Land van vreemden smetten vrij.”
Joannes

#Islamisering #MeaCulpa

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, tekst en close-up