Smossen. Kent u dat woord nog?

Te veel communicatie. De gemeenten en steden produceren steeds meer onnozele en overbodige folders en evenementen. In de hoop foldertjes die mijn gemeente elk jaar produceert en verspreidt, en die uiteindelijk vrijwel allemaal ongelezen in de vuilbak worden gekieperd, kan men onderhand zwemmen. Iedere politicus wil zo nodig zijn eigen infofoldertje en evenement.
Ze menen wellicht dat ze daarmee de problemen hebben opgelost en dat ze goed besturen.
Als in een gemeente waar ik woon, met goed 15000 inwoners, al zo wordt gesmost, dan moet het gigantisch zijn in een stad als Antwerpen? Getuige daarvan de bonus van 17000€ die de stad met een gigantisch gat in haar portemonnee, via een krediet , meent te kunnen uitbetalen. Menige huisvrouw en huisvader moeten zich nu toch wel in de haren krabben en politici weer een stuk van hun geloofwaardigheid af trekken.
De linkse hobby verder gezet : het geld van anderen uitdelen, al dan niet onder het mom van solidariteit.

Thierry Debels:“Het college keurde eind september 2018 de vastlegging goed voor ‘de uitbetaling van de bonus 2017 aan Maxus Belgium nv ten bedrage van 17.720,09 euro’. De firma Maxus Belgium vroeg eerder de uitbetaling ervan voor het jaar 2017.”

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Smossen. Kent u dat woord nog? — 2 reacties

  1. De druksels zijn me bekend. Jaarlijks krijgen wij er bovenop die van de gemeente nog een paar keer eentje binnen van FEDASIL. Dat zijn de “voordelen” van een asielcentrum in je gemeente te hebben. Ook deze belanden na diagonale doorname in de (oud) papierdoos. De drukseltjes van de gemeente staan bol van de zelf bewieroking van de “regerende” politici. Ik sta er soms versteld van hoe geweldig zij wel presteren in het belang van de burgers. Goed dat ze deze drukseltjes in mijn brievenbus droppen, anders zou al dat goede presteren mij ontgaan. Alle gekheid op een stokje, al deze brol gaat van de brievenbus rechtstreeks naar de (oud) papierdoos. Gelukkig is er eentje die er wel bij vaart, en dat is de drukker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *