Francken … liegt

Het boek van Theo Francken

We hadden inhoudelijk al onze bezorgdheid geformuleerd over het boek van Theo Francken, geschreven door een kabinets-medewerker, en dus op kosten van ons allemaal, de weerloze belastingbetaler!

Als lijstduwer voor de nakende verkiezingen voor de gehalveerde provincieraad van Vlaams-Brabant probeert Francken nu alles uit de kast te halen om zo veel mogelijk mensen te overtuigen van iets dat manifest een leugen is en was.

De kracht van verandering was een operatie diepvrieskast. De verandering is helemaal geen verandering en werkt voor geen millimeter. De slogans van NVA zijn vals, hol, hypocriet en ronduit leugenachtig.

NVA bedient zich van de traditionele media (MSM) om de perceptie van weerloze burgers te sturen, te beïnvloeden, te censureren, te hersenspoelen. Kortom indoctrinatie zoals in de Sovjettijd van de communisten. Het enige verschil is dat NVA geen rode vlag voert maar de leeuwenvlag misbruikt

Artikel 3, artikel 9, wie zal het zeggen. Ons zal het worst wezen. Wij hebben niets te zeggen, of toch?

https://kanaalz.knack.be/talk/z-talk-met-theo-francken-29-09-18/video-normal-1297619.html

De Knack talk met hun gewezen hoofdredacteur Rik VC mogen we uiteraard niet meer zien. Die was wél duidelijk!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Francken … liegt — 5 reacties

 1. Door die massa gebakken lucht warmt de aarde versneld op, wij moeten dus veel van die gebakken lucht produceerders gaan droogleggen willen we nog een leefwereld nalaten aan onze kinderen en kleinkinderen.
  Dus, die monarchie, 5 van de 6 regeringen, 6 van de 7 parlementen, BRT, clubjes a la unia & co droogleggen, we besparen er ook nog eens miljarden euro’s mee.

 2. Vuye & Wouters hebben een zeer goed artikel gepubliceerd. Het vat kort de statistieken m.b.t. immigratie samen, en toont dat de cijfers achteruit gaan. Het is makkelijker om mensen dat artikel te doen lezen dan Tom Van Griekens Francken Faalt. Wat mensen terug houdt om het boekje te lezen is enerzijds het afschrikkende label “Vlaams Belang” en anderzijds dat het in boekvorm is.
  https://vuyewouters.be/2018/10/03/de-echte-migratiecijfers-beleid-faalt-over-bijna-de-gehele-lijn/

  • “Het afschrikkende label Vlaams Belang”. Ik zou niet weten wat er afschrikkend aan “het label Vlaams Belang” zou zijn. Indien dat dan toch zo moest zijn zal het wel te maken hebben met de harde realiteit en bewijzen die Tom Van Grieken in dit boek naar buiten brengt.

   Het Vlaams Belang is zo afschrikkend dat N-VA zelfs niet eens in debat wil/durft gaan met Vlaams Belang op VRT (tot 3 x toe). Als belachelijke reden geven ze op “zolang de partij de lijn De Winter volgt”.
   Het naar buiten brengen en publiceren van cijfers die afkomstig zijn van de federale overheid (opgevraagd door Barbara Pas in de kamer) kan inderdaad afschrikkend zijn, vooral voor de regerende politici en Theo Francken in het bijzonder.

   Vorige week zaterdag was er in Zoersel een bijeenkomst van Vlaams Belang afdelingen, de aanwezigheid van Vuye & Wouters, waar zelfs Vuye het woord nam kan dan ook geen toeval zijn. Ze zitten duidelijk op de zelfde lijn, maar ieder vogeltje zingt zoals hij gebekt is.

 3. Beste admin,
  Zoals ik altijd al zeg/schrijf: het is nooit een kwestie van gelijk hebben, maar van gelijk krijgen.
  Dat Francken er maar op los toetert op Twitter heb ik hier reeds maanden geleden al gepost. Een van de voorbije dagen schreef ik nog: Veel gebakken lucht en wind, en daar is alles mee gezegd.
  Dat N-VA een dikke vinger in de pap heeft bij de MSM heb ik ook al eens gepost. N-VA’ers liggen maar te mekkeren en te jammeren over het bashen van hun partij. De dagen en artikels dat ze positief worden uitgesmeerd blijken ze niet op te merken.
  Als N-VA voorzitter Bart De Wever (hijzelf of een van zijn kornuiten) tot 3 maal toe weigert om met Vlaams Belang in rechtstreeks debat te gaan op VRT zegt dat toch genoeg zeker.
  Het komt er op neer dat de oppositie (in dit geval Vlaams Belang) monddood moet gemaakt worden.Enkel Hitler en de Sovjets pasten deze tactieken even succesvol toe.
  Het lijkt er hoe langer hoe meer op dat we hier ook in een dictatuur terecht aan het komen zijn.
  Laat ons hopen dat de kiezer dit inziet op 14 oktober, en de kans op echte verandering inzet. Afrekening op 26 mei 2019 dan.
  De Wever en co hebben het nog niet door, maar de boemerang lonkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *