Reacties

Roze mutsen opgelet! — 2 reacties

  1. Verkrachters, pedofielen, seksuele aanranders, ze moeten gestraft worden laat daar geen twijfel over bestaan. Indien Christien Ford reeds in 1982 door Kavanaugh werd lastig gevallen, waarom heeft ze dan zo lang gewacht om hier een zaak van te maken? Het doet mij een beetje denken aan het Hollywood wereldje waar “sterren” (die al dan niet carrière maakten) na jaren ook nog komen klagen over venten met losse handjes.

  2. Tendentieus bericht naar aloude gewoonte van HLN: “Maar de federale politie kon volgens de Republikeinen geen bewijzen vinden.” Dit kleine zinnetje doen ze erbij voor de juiste perceptie van hun lezers, de hint dat er wel degelijk meer aan de hand is, maar dat dit werd weggemoffeld door de Republikeinen. Zo blijft de laster alsnog verder zijn gangetje gaan. Let ook op de “intelligente” commentaren van enkele HLN-adepten, van hetzelfde niveau als de (linkse)krant zelf.

    Eén blijvende vaststelling: ‘links’ kan werkelijk nergens op deze aardkloot nog tegen zijn verlies, en stampt en tempeest dan als een redeloos wild beest in het rond. De uitslag van een politioneel onderzoek wordt nooit aanvaard, tenzij het hen gelijk geeft. En bij gebrek aan argumenten, beginnen ze dan maar keet te schoppen.

    Dat deze president als succesvol zakenman de Amerikaanse economie intussen een ware boost heeft gegeven met de laagste werkloosheidscijfers in heel lange tijd, met stijgende lonen voor iedereen die niet te lui is om te werken, zal deze lui worst wezen. Dat hij juist daarom werd verkozen om te ontsnappen aan het desastreuze Obama-tijdperk op dat vlak, evenzeer.

    Als meneerke Björn Soenens van de linkse en compleet onbeduidende 0000-zender, die de VRT is en blijft, deze zelf verklaarde Amerika-specialist die de wereld ons benijdt, meent te moeten wijzen op het feit dat deze aanstelling de Amerikaanse maatschappij in twee splijt, dan vergeet hij er überhaupt bij te voegen dat de enige reden hiervoor de ondemocratische houding van de democraten is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *