Reacties

Schizofreen, totalitair en sadistisch = ISLAM — 1 reactie

 1. Wim Van Rooy kende ik van zijn van zijn boek “Waarover men niet spreekt” dat ik zeer aandachtig gelezen heb. De overige dames en heren in de filmpjes niet.
  Wat mij vooral opviel is dat de dames vooral zeer moedig zijn en het islam probleem nagel op de kop benoemen, en beschrijven.
  Het heerschap met de keukenhanddoek op het hoofd tracht dolgedraaide schutters in de USA die er als zijn van in de tijd van het Wilde Westen te vergelijken met islamitisch terreur.
  Zoals Brigitte Gabriel terecht opmerkt steekt de islamterreur de kop op in gans de wereld. Het is een loterij wie/of welk land/stad de volgende aan de beurt zal zijn.
  Een debat/programma op TV zoals “Rise of radical islam” is in Europa totaal ondenkbaar.
  Hier blijven regerende politici en linkse pamperraars tegen beter weten in de andere kant opkijken.
  Dit niettegenstaande de duidelijk waarschuwingen, gebeurtenissen en boeken zoals die van Wim Van Rooy en andere specialisten op dat gebied.
  Regerende politici blijven ons aan de islamitische gevaren blootstellen, en dan spreek ik niet enkel over die van aanslagen, maar ook over de toekomst die ons, onze kinderen en kleinkinderen te wachten staat.
  Kinderen zijn zich niet bewust van het gevaar van de islam dat op hen afkomt, zij worden in de scholen totaal gehersenspoeld, en dit op BEVEL van de regerende politici.
  Ik gebruik bewust het woord BEVEL kijk maar wat Lieven Boeve, de “grote baas” van het katholieke onderwijs aanricht.
  Allen (regerende politici, linkse rakkers en andere goedmensen) die zich laks, en toegeeflijk opstellen tegenover de islam en wat er mee samengaat zijn simpelweg mee een deel van het grote islamprobleem.
  Hoogste tijd voor grote kuis, start er mee op 14 oktober. De broodnodige verandering begint in je eigen gemeente.
  Laat ons de augiasstallen volledig uitmesten op 26 mei 2019.
  Slechts 1 partij maakt hier omtrent zijn standpunten zeer duidelijk, net daarom is een stem voor Vlaams Belang een stem voor de toekomst. Een stem voor een veilig welvarend, en leefbaar (zonder islam) Vlaanderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *