In Denemarken zal geen enkele vluchteling nog een permanente verblijfsvergunning krijgen.

Niets over gehoord, gelezen of gezien in de ‘Fake News’ pers hé?

Ergens rond 10 oktober heeft regeringsleider Lars Rasmussen van Denemarken het asielbeleid volledig omgegooid. In de toekomst zal geen enkele vluchteling nog een permanente verblijfsvergunning krijgen. Denemarken is daarmee het eerste land in Europa dat een einde maakt aan het misbruik van het asielrecht als middel tot massale immigratie en aan het concept van integratie.

Vluchtelingen moeten werken en zichzelf opleiden, maar daarna weer vertrekken. Erkende vluchtelingen krijgen slechts een werkvergunning en verdere opleiding in beroepen die belangrijk zijn in hun land van herkomst. Na het einde van het conflict in hun thuisland zullen de vluchtelingen in de toekomst  naar huis moeten terugkeren. Dit helpt de landen van herkomst bij de wederopbouw, en tegelijk maakt het ook een einde aan het uiteenvallen van de Deense cultuur door de massale integratie van raciale vreemdelingen.

Wie in Denemarken asiel aanvraagt, moet zijn verblijf zelf financieren en zo snel mogelijk naar huis terugkeren.

Ze  voorzien dat dit tot een conflict kan leiden met het Europees Hof voor de Rechten van de Mens, en Denemarken wil daarom het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens gewijzigd zien en  wil de Deense regering een vrijere interpretatie van de Mensenrechtenconventie voor de ondertekenaars bereiken.

Als Theo Francken en de NV-A dat nu ook eens zouden eisen, dezelfde maatregelen als Denemarken zouden invoeren, maar dat zal met De Croo en Michel, die staan te trappelen om het VN verdrag van Marrakesh te gaan ondertekenen, niet voor de hand liggen.

Maar het is wel mogelijk, want er is nu het voorbeeld van Denemarken, en er is de wens van het volk .

https://fee.org/media/29629/denmark_flags.jpg?anchor=center&mode=crop&width=1920&rnd=131783744600000000

In theorie is het nog steeds mogelijk om asiel te krijgen in Denemarken, maar praktisch onmogelijk. De vluchtelingenhulporganisatie “Refugees Welcome Denmark” bevestigde op het correctiv.org platform dat zeer weinig mensen in aanmerking komen voor permanent verblijf. In het artikel berichtten we over een bron van een Deense regionale krant over de geplande aanscherping van de asielwet, die een permanente verblijfsvergunning in de toekomst (!!!!) onmogelijk zal maken.

Sensation in Dänemark: Kein einziger Flüchtling darf mehr bleiben!

https://www.info-direkt.eu/2018/10/10/sensation-in-daenemark-kein-einziger-fluechtling-darf-mehr-bleiben/
Bild: Rasmussen: Johannes Jansson/norden.org [CC BY 2.5 dk (https://creativecommons.org/licenses/by/2.5/dk/deed.en)], via Wikimedia Commons; Hintergrund: Nicolas Raymond via flickr;

Eine Politische Sensation hat sich in der Dänemark ereignet. Regierungschef Lars Rasmussen zerschlägt den Gordischen Knoten der Asylpolitik. In Zukunft soll kein Flüchtling mehr eine dauerhafte Aufenthaltserlaubnis bekommen. Damit ist die Dänemark der erste Staat Europas, der den Missbrauch des Asylrechts als Mittel zur Masseneinwanderung abstellt und das Konzept der Integration abschafft.

Wer patriotische Medien will, muss diese auch unterstützen.
Abonniere jetzt das Magazin Info-DIREKT!

Von Alexander Markovics

Die Neudefinition des Asylrechts

Der Beschluss zur Neudefinition des Asylrechts fiel während den Verhandlungen für das neue Budget in Kopenhagen. In Dänemark herrscht eine Minderheitsregierung unter der Führung der liberal-konservativen Venstre-Partei. In den Verhandlungen konnten die Nationalkonservativen unter Kristian Dahl eine Wende in der Asyl- und Einwanderungspolitik erzwingen.

Flüchtlinge sollen arbeiten und sich fortbilden, aber danach wieder gehen

Dabei setzen die beiden einen innovativen Ansatz um. Anstatt den Herkunftsländern über das Asylsystem dauerhaft Arbeitskräfte und Bürger zu rauben, soll dies in Zukunft aufhören. Stattdessen sollen die Flüchtlinge eine Arbeitserlaubnis bekommen und in Berufen, welche in ihrer Heimat wichtig sind, fortgebildet werden. Nach dem Ende des Konfliktes im Heimatland müssen die Flüchtlinge aber in Zukunft heimkehren. Somit wird nicht nur den Herkunftsländern beim Wiederaufbau geholfen, sondern auch die Zersetzung der dänischen Kultur durch die massenweise Integration von Fremden beendet.

Große Zahl an dauerhaft bleibenden Flüchtlingen als Auslöser

Als Auslösung für den Gesinnungswandel nannte die Regierungspartei die große Zahl an dauerhaft bleibenden Flüchtlingen. Von 1997 bis 2017 seien 105.000 Flüchtlinge und Familienzusammengeführte nach Dänemark gekommen. Davon sind bis heute 95.000 noch im Land. Der dänische Regierungschef begründet seine Entscheidung explizit damit:

„Die Lage ist so, dass neun von zehn Flüchtlingen am Ende dauerhaft hierbleiben“.

Wer in Dänemark um Asyl ansucht, soll seinen Aufenthalt selbst finanzieren und sobald wie möglich wieder heimkehren.

Droht ein Konflikt mit dem Europäischen Gerichtshof für Menschenrechte?

Angesichts dieser Politik einer Ablehnung der Integration droht Dänemark ein Konflikt mit dem Europäischen Gerichtshof für Menschenrechte. Doch anstatt die Menschenrechtskonvention zu ändern, will die dänische Regierung eine freiere Auslegung der Charta durch die Signatarstaaten erreichen. In der Asylpolitik ist Dänemark somit zum Vorbild für alle europäischen Staaten geworden, welche ihr Volk gegen Masseneinwanderung und Islamisierung verteidigen wollen.

Nachtrag vom 24.10.:

Theoretisch ist es noch möglich Asyl in Dänemark zu erhalten, praktisch jedoch faktisch unmöglich. Gegenüber der Plattform correctiv.org bestätigte die Flüchtlingshilfe-Organisation „Refugees Welcome Dänemark“, dass sich nur sehr wenige Menschen für einen Daueraufenthalt qualifizieren können werden. In dem Artikel haben wir auf Quelle einer dänischen Regionalzeitung von geplanten Verschärfungen im Asylrecht berichtet, welche eine Daueraufenthaltserlaubnis in Zukunft (!!!) unmöglich machen werden.

https://jyllands-posten.dk/indland/ECE10812333/loekke-aabner-for-hjemsendelser-af-flygtninge

 

 

image_pdfimage_print
Share

Reacties

In Denemarken zal geen enkele vluchteling nog een permanente verblijfsvergunning krijgen. — 2 reacties

  1. Elke partij die dat walgelijk document ondertekent in marocco zal door het leven gaanals een partij van lafaards & volksverraders van eigen volk.

  2. Dit is de logica zelve. Niemand heeft een glazen bol. Als Rasmussen er in slaagt deze ene zin in een wettekst te laten goedkeuren worden alle achterpoortjes voor de NGO’s, de asielindustrie en corrupte rechters en advocaten in Denemarken definitief afgesloten.

    Eigenaardig en triestig toch dat eenvoudige en voor de hands liggende principes in wetteksten moeten bevestigd worden terwijl ze voor zichzelf spreken omdat het principes zijn.

    We weten allemaal wie de rechtvaardige principes tracht te omzeilen, te ontkrachten, af te schaffen of overboord te gooien. De linkse bende criminele zakkenvullers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *