Het pact van Marrakesh bewijst de misdadigheid van de VN.

Wat u zeker moet weten over het VN-pact van Marrakesh

Het VN-migratiepact dat op 10 en 11 december ter ondertekening voorligt in het Marrokaanse Marrakesh wordt door steeds meer landen sceptisch bekeken. Europese lidstaten als Hongarije, Oostenrijk, Polen, Kroatië, Bulgarije en Tsjechië weigeren het pact te ondertekenen, net als de VS en Australië. Ook in België en Nederland wordt er getwijfeld. Hoewel Alexander De Croo wil ondertekenen, liet Theo Francken ondertussen weten dat de federale regering het Marrakesh-verdrag verder wil onderzoeken.

Niet bindend is wel een heel relatief begrip in dit verdrag

Hoewel de tekst juridisch ‘niet bindend’ is, staat het document bol van de termen als ‘adopt’ (13 keer), ‘agree’ (24 keer), ‘guarantee’ (11 keer) …
Landen die de tekst – die niet meer kan aangepast worden – ondertekenen, verklaren zich akkoord met de inhoud van het verdrag en engageren zich om zich ernaar te gedragen. Binnen de kortste keren zal het pact door slimme advocaten misbruikt worden om onze bestaande wetgeving, die nu al zeer genereus is, verder uit te hollen.
In de koelkast van het Brusselse ‘Progress Lawyers Network’ van Mieke Van den Broeck en haar collega’s staat de champagne al koud.

Oostenrijk, de huidige voorzitter van de Raad van de Europese Unie, heeft bij monde van zijn eerste minister Sebastian Kurz te kennen gegeven het pact niet te zullen ondertekenen om maar liefst zeventien wel omschreven redenen. Hieronder een gedeeltelijke opsomming:

 • nagenoeg geen onderscheid meer tussen legale en illegale migranten;
 • gezinshereniging moet versoepeld worden;
 • meer inspanningen om migranten tewerk te stellen;
 • verbeterde sociale rechten;
 • verplichting om basisvoorzieningen toe te kennen;
 • verplichting om onderwijs te geven;
 • aanvaarden van de kennis van de migrant op erewoord;
 • onbeperkte toegang tot gezondheidssystemen;
 • erkennen van de status ‘klimaatvluchteling’;
 • opsluiting van migranten een allerlaatste toevlucht moet zijn;
 • actief opsporen en vervolgen van elke uiting van racisme en xenofobie;
 • migranten mogen niet vervolgd worden indien zij mensensmokkelaars gebruiken.

Naast Oostenrijk zijn er nog andere landen die al aangekondigd hebben en zullen aankondigen het verdrag niet te zullen ondertekenen zoals de VS, Australië, Hongarije, Kroatië, Polen, Tsjechië, Zwitserland, Bulgarije. Het rijtje zal de komende dagen en weken ongetwijfeld nog verder aangroeien.

Kritische geluiden onderdrukken

De ondertekenende landen gaan akkoord om kritische geluiden over migratie te onderdrukken en zich actief in te zetten om de positieve effecten van migratie te beklemtonen.

Media die intolerante berichten verspreiden over migranten mogen, volgens het verdrag, niet langer in aanmerking komen voor publiek geld. Op die manier wordt elk kritisch geluid onderdrukt in media die afhankelijk zijn van subsidies.

N.V.D.R.: Conclusie?

“De Verenigde Nazies” doen hun naam alle eer aan. Misdadigheid, censuur, hersenspoeling, indoctrinatie en onderdrukking waren de werkmethodes van Heinrich Himmler en Joseph Goebbels en de hele nationaalsocialistische SS.

De VN zijn geen haar beter dan Himmler en zijn SS, en helemaal dictatoriaal ontspoord op aanstoken van de Umma, de islamitische wereld, de criminele asielindustrie, de criminele NGO’s en de islamitische oliesjeiks.

Dat Hongarije, Oostenrijk, Polen, Kroatië, Bulgarije en Tsjechië (de Visegrad landen plus Oostenrijk) het pact weigeren te ondertekenen, net als de wereldmachten zoals VS en Australië is dan weer een goed teken.

Het is immers zo goed als uitgesloten dat de twee andere wereldmachten, Rusland en China, dit misdadig VN-verdrag zouden ondertekenen. Dat nieuws wordt hier volledig gecensureerd. Als het bekend geraakt staan de apparatsjiks van de EU-SSr immers met de billen bloot en de broek op de knieën. Dat laatste aangenomen dat Stasi-mütti Merkel een broek draagt.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Het pact van Marrakesh bewijst de misdadigheid van de VN. — 6 reacties

  • Beste Jefferson, “Niet alleen Walen, ook véél Vlamingen zijn niet te vertrouwen kijk maar naar cd&v, vld, spa, groen, pvda én nva”.
   Eerst eigen belang en eigen profijt, als dan nog iets overblijft eerst eigen familie en dan pas de burgers, de belastingbetalers.
   Voorbeelden zat te beginnen met de michel’s, decroo’s, coburgers enz. enz. (bewust met kleine letters geschreven).

 1. Diegenen die dat vernietigingspact van onze identiteit ondertekenen zullen het etiket “lafaard en volksverrader van eigen volk” levenslang dragen en ook zo behandeld worden.
  Wij weten dat er veel lafaards en volksverraders van eigen volk op ons grondgebied rondlopen en wij weten dat die dat doen puur voor eigen belang maar zij weten nog niet dat de rekening in hun brievenbus zal vallen en dat zij die rekening zwaar gaan betalen want wij willen geen islamieten, barbaren, lafaards en volksverraders in onze seculiere samenleving, wij respecteren onze vrouwen en kinderen en wij strijden voor onze identiteit en verwerpen diversiteit.

 2. Blijkbaar is er nu toch enige “terughoudendheid” voor ondertekening van N-VA kant. Daar zullen de voorbije verkiezingsuitslagen, en vooral de nakende (26 mei 2019) verkiezingen wel voor iets tussen zitten bij de soft Vlaams-nationalisten.
  Laten we niet vergeten dat ze het voorakkoord wel getekend hebben.

  Enige druk op de ketel van Vlaams Belang heeft blijkbaar ook zijn effect niet gemist.

  Wie zei er ook al weer dat Vlaams Belang maar wat langs de zijlijn staat te schreeuwen???
  Ja de “verzuurde mestkevers” kunnen deze pluim alvast op hun hoed steken. 🙂

  • Een ten terughouding omdat ze bang zijn van VB, mocht het VB niet bestaan dan keuren die landverraders dat pact wel goed.

   • Daarstraks via Facebook de persconferentie van Tom Van Grieken gezien. Die laat aan duidelijkheid niets te wensen over. Een topper.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *