We wisten het al? Toch? Onze kinderen worden gemanipuleerd.

Verplicht meedoen met het politieke activisme van de leerkrachten en de school?

Het gebeurt zowat overal in dit land, de hersenspoeling en de manipulatie. Zo ook in de buurt van Overijse, en dat zonder dat de ouders het weten, of werden geïnformeerd.

En weigeren leidt tot psychologische druk op de kinderen, en wel zeker tot gevolgen bij de beoordeling van de leerling. Men heeft dit soort acties namelijk gekaderd in een lessenreeks over ‘mensenrechten’ (niet de onze zoals u politiek correct en geslepen kunt lezen)
Wees dus op uw hoede, en ga in verzet !

Bij justitie zou dit leiden tot wraking van de magistraten in kwestie, en bij collusie en misbruik van macht, zelfs tot strenge maatregelen.

Wie zijn diegenen die opdracht gaven voor of aanstuurden op die lessenreeks?
Was het Hilde Crevits? Lieven De Boeve? Koen Geens? Alexander De Croo, zoon van de krokodil die minstens 2 maal per jaar, en dat zijn ganse actieve leven al, naar Congo reist? (Zevende Dag (VRT)  19/11/2018)
Gelukkig was het geen actie van Schild en Vrienden of een Vlaamse beweging.

Hier het artikel van de gelukkig mondige en alerte Thiery Debels, ervaringsdeskundige in deze aangelegenheid, en expert inzake financiële, fiscale en bestuurlijke zaken.

Mijn jongste zoon (zesde jaar Latijn-Wiskunde op het college) werd onlangs verplicht om mee te doen aan een schrijfactie voor Amnesty International. Als enige van de klas had hij geen zin om zich achter die actie te scharen. Dat kwam hem duur te staan. In eerste instantie dacht de leerkracht aan een ‘reprimande’ via de directeur. Maar dan kreeg hij de opdracht om in een verhandeling weer te geven waarom hij zich niet achter de actie wilde scharen.

Reactie Amnesty

Geconfronteerd met deze feiten reageerde Amnesty International Vlaanderen op Twitter met dit bericht: “Dag Thierry, het kan natuurlijk niet de bedoeling zijn dat kinderen verplicht worden om mee te doen met onze acties. Amnesty staat voor vrijheid van mening. Kan u dit via e-mail even toelichten via onthaal@amnesty-international.be dan bekijken we dit samen. Vriendelijke Groeten.”

Op een reactie van mij dat dit daadwerkelijk gebeurd was, reageerde de vzw als volgt: “Dan zullen we daar extra aandacht aan moeten besteden. Wel even kanttekening: deze acties maken in de meeste scholen deel uit van een lessenreeks over mensenrechten. Dus is het een logische vraag van de leerkracht om deze weigering te motiveren. Maar we nemen dit mee.”
Subsidies

We konden het uiteraard niet laten even naar de cijfers van de vzw te kijken. Amnesty International Vlaanderen vzw boekte in de jaarrekening van 2017 volgende subsidies: VIA-subsidies voor 102.508 euro, subsidies Vlaamse Gemeenschap ten belope van 281.683 euro, vormingssubsidies VIVO voor 6.161 euro, DAC-subsidies voor 22.076 euro, sociale Maribel: 66.444 euro en Vlaamse ondersteuningspremie voor 2.850 euro. In totaal net geen half miljoen euro subsidies in boekjaar 2017.
Dubbele beweging

In de jaarrekening van 2017 viel nog iets op: Amnesty International Vlaanderen draagt een belangrijk deel van haar netto-inkomsten af aan de internationale beweging. Dit gebeurt via een jaarlijkse bijdrage aan het internationaal secretariaat van Amnesty International in Londen. Deze bijdrage wordt berekend op de lopende inkomsten van het betreffende boekjaar. Voor 2017 is dit bedrag berekend op 482.216 euro. Tegelijk ontving Amnesty International Vlaanderen op haar beurt een bijdrage van 500.000 euro uit het Fundraising Investment Fund van het Internationale Secretariaat ‘ter investering in de groei’. Het is een merkwaardige dubbele beweging.

Amnesty: “Onze organisatie krijgt inderdaad geld om te groeien. Maar daar staat natuurlijk iets tegenover. We betalen dus gewoon een lening af. Als u geld krijgt van de bank, betaalt u toch ook gewoon terug? Maar u mag daar gerust een complot in zien hoor.”
Het woord ‘complot’ hebben we uiteraard nooit gebruikt.

TAGS
2018-46
Amnesty International
Onderwijs

image_pdfimage_print
Share

Reacties

We wisten het al? Toch? Onze kinderen worden gemanipuleerd. — 6 reacties

 1. Volledig akkoord met voorgaande reacties.
  En toch! Iemand schrijft dat de ouders niet werden ingelicht.
  Maar zijn ouders zelf wel bezig met wat men hun kinderen allemaal wijsmaakt? Veel ouders schuiven de verantwoordelijkheid én de taken van opvoeding en zorg voor hun kroost af op de school. Méér nog, in hoeverre zijn ze zelf nog maar een béétje in politiek geïnteresseerd? Als je vaststelt welke vrijheden de politiek zich kan permitteren op de kap van de gemeenschap en hoe het volk zich stelselmatig steeds verder laat ringeloren, dan heeft dat alles met gebrek aan betrokkenheid van de burger zelf te maken.

  • Persoonlijk heb ik altijd nog al redelijk goed mee in de gaten gehouden wat men onze kinderen op school wilde wijsmaken.
   Meer dan waarschijnlijk om dat ik lid en militant was (en nu nog ben) voor destijds het Vlaams Blok.
   De beroepsschool waar onze zoon ging, en vooral zijn klastitularis voerden nog al een hevige strijd tegen de partij.
   In het kader van die strijd gingen zij een bezoek brengen aan Het Fort van Breendonk, onder het motto “wat daar gebeurd is staat ons ook te wachten met het Vlaams Blok”.
   Zelf had ik voor mijn huwelijk op eigen initiatief het fort al eens bezocht, en op zich vond ik niets mis aan een bezoek vanuit de school. Wel de achterliggende gedachte, of zeg ik: het motief vond ik niet juist.
   De dag van het bezoek hebben wij onze zoon ziek gemeld bij de school, zelf een briefje geschreven, wat uiteraard niet aanvaard werd, en nog een hoop gehakketak achteraf.
   Ik heb wel de moeite genomen om met onze beide kinderen het fort te bezoeken, maar zonder de hersenspoelende inslag van de school, of scholen want meerdere namen dit initiatief destijds in hun strijd tegen het Vlaams Blok.
   Wat ooit in het Fort van Breendonk is gebeurd valt helemaal niet goed te praten en is geschiedenis die moet onderwezen worden.
   Maar mag dan ook niet uit zijn verband gerukt worden om kinderen te hersenspoelen.
   Ik ben het dan ook helemaal eens met uw reactie.

 2. Ik kan het onmogelijk meer eens zijn met deze bijdrage!

  Onze kleinkinderen en onrechtstreeks onze kinderen worden via structureel geweld gehersenspoeld, afgedreigd en gechanteerd door alle NGO’s.
  Broederlijk delen, elf Elf elf, Amnesty International, Artsen zonder grenzen en ga zo maar door.
  Zoals Churchill al voorspelde: de fascisten zijn aan de macht als anti-fascisten.

  Merk op hoe deze smeerlappen proactief subversief “werken” via het onderwijs. Zo kunnen ze weerloze slachtoffers het hoofd omdraaien en op hol brengen! Elke minister van onderwijs wil zijn of haar aanpassende regeltjes betuttelend opleggen. Zo bleef en blijft er van ons onderwijs geen spaander overeind!

  Het enige verweer van onze (Vlaamse) maatschappij bestaat er in dat grootvaders en overgrootvaders hun eigen kleinkinderen en achterkleinkinderen informeren en weerbaar maken tegen door de leidinggevende politiekers met ons en hùn geld gesponsorde hersenspoeling en indoctrinatie!

  Kracht van verandering? Zum Kotzen!

  • Beste Jefferson,
   Toen ik mij actief begon in te zetten nog voor het Vlaams Blok destijds ging ik als afgevaardigde voor de partij naar de GROS. Wat ik daar gezien en gehoord heb heeft mij toen al doen besluiten om nooit nog een cent aan NGO’s te geven. De heer van Ninafri had de gewoonte mijn vragen als volgt te beantwoorden (letterlijk citaat) “mijnheer de voorzitter zou u tegen de mijnheer van het Vlaams Blok willen zegen…” ze zagen daar uiteraard allemaal, het Rode Kruis inbegrepen, liever mijn hielen dan mijn tenen. Mijn besluit zovele jaren geleden om al deze linkse clubjes niet meer te sponsoren blijkt zovele jaren later de juiste beslissing te zijn geweest. Seksfeesten, en hersenspoelen van onze kinderen en of kleinkinderen met onze eigen centen, het kan alleen in Europa, belgië, en Vlaanderen. Onder het goedkeurend oog van de minister van onderwijs, inderdaad, Zum Kotzen is nog zacht uitgedrukt.

  • Beste Jefferson, als grootouder doe ik niets anders dan mijn kleinkinderen “opvoeden en ze duidelijk maken dat met vreemdelingen er geen toekomst bestaat” en m.i. begrijpen ze het heel goed….
   Ik maak ze dagelijks duidelijk dat ze nooit of te nimmer politiekers mogen geloven resp. vertrouwen en zeker geen nepotisten.

 3. Het hersenspoelen van onze kinderen is al jaren aan de gang. Bij deze het bewijs dat we het zelf financieren, zonder het te weten of er vat op te hebben.Of hoe de “democratie” dagelijks de nek wordt omgewrongen, zelfs al van op de schoolbanken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *