Het misdadig VN migratiepact

De Verenigde Nazis doen hun bijnaam alle eer aan.

Al wie de tekst van dit zogenaamd “verdrag” gelezen heeft weet dat de enige bedoeling ervan is de genocide op de eigen bevolking van niet islamitische naties mogelijk te maken en voor te bereiden.

Alle partijen die voor de goedkeuring ervan zijn én al hun leiders zijn verraders van hun eigen partij- en volksgenoten, en bovendien van hun eigen nageslacht.

De tekst die premier Michel wil gaan ondertekenen in Marrakesh is een misdadige tekst opgesteld door mohammedaanse misdadigers die alleen maar kan goedgekeurd worden door andere misdadigers. Zo eenvoudig is het.

Naast de Verenigde Staten en Australië gaan ook Rusland en China deze misdadige tekst niet ondertekenen. Maar over de weigering van de  laatstgenoemde wereldmachten hoor je niets in de leugenmedia en lees je niets in de leugenpers. Waarom zet Michel het voortbestaan van zij regering op het spel?

Om te bewijzen dat de N-va een bende leugenaars is?

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Het misdadig VN migratiepact — 3 reacties

 1. Volledig akkoord met u,maar de domme Vlaamse kiezers zullen wel in overgrote mate terug kiezen voor de NBA. Ze gaan wel een paar procentjesverliezen, maar zeker niet veel. Het Vlaams belang zal een beetje vooruitgaan, maar ongelukkig niet voldoende. De NBA kan het nogal goed zeggen maar doen is zeker hun sterkte niet.

  • Beste Roger,
   Dat zal jammer genoeg de harde realiteit zijn. N-VA tekende het “voorakkoord, of de ontwerptekst” (zoals u wil). Maar is onder druk van het Vlaams Belang zijn kar aan het keren.
   Dat N-VA 2 jaar tijd had om met kritiek op het verdrag voor de pinnen te komen blijft men in de MSM angstvallig verzwijgen.
   Indien de regering (toch) moest vallen vanwege de (mogelijke) weigering van N-VA om het verdrag te tekenen, zullen enkel zij en zij alleen daar electoraal voordeel uithalen op 26 mei 2019. Vandaar dat ik schreef: Hopelijk herinneren de kiezers dit zich nog op 26 mei 2019.
   Qua strategie is N-VA niet te kloppen, hoe dikwijls ze hun kar ook moeten keren.
   6 Jaar geleden riep Bart De Wever van de daken “nooit met de socialisten”. Je ziet wat er ondertussen in Vlaanderen gebeurd is bij het samenstellen van besturen in meerdere gemeentes en steden.
   Niet dat Bart De Wever zelf zo een groot strateeg is (die zitten achter de schermen, en onderschat Jambon niet).
   Bart De Wever is de goedgebekte handpop van N-VA, die eigenlijk “gemaakt” werd in een debiel in scene gezet TV programma.

 2. Indien het Vlaams Belang geen petitie gelanceerd had, indien de vooruitgang bij de gemeenteraadsverkiezingen er niet was geweest, indien er op sociale media geen grootscheepse campagne gevoerd was tegen dit meer dan schandalige verdrag.
  Dan had N-VA in alle stilte het schandalige verdrag mee ondertekend, niettegenstaande Theo (rie) nu weer helemaal anders toetert op sociale media.
  Weer heel zichtbaar het verschil tussen Theo(rie) en Theo(praktijk).
  Heel het parlement staat op zijn kop, de regering Michel (waar ook N-VA deel van uit maakt) staat op barsten, daarom wil N-VA hier electoraal voordeel uithalen door zijn kar te keren.
  De pluim op de hoed ivm tegenwind geven tegen het ondertekenen van dit schandalige verdrag mag op de hoed van het Vlaams Belang gestoken worden.
  Hopelijk herinneren de kiezers dit zich nog op 26 mei 2019.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *