Marrakesh het begin van het einde, of het begin van Nürnberg 2.0?

VN-Migratiepact van Marrakesh – een tegendraadse analyse

Hoezo veel goed? Dit is waanzin!

Het Marrakesh-pact is een vergunning tot het plegen van misdaden tegen de menselijkheid.

Ik vrees dat er geen enkele strategische analist of een onafhankelijk denkende medewerker van een inlichtingendienst aan de opstelling van het pact te pas is gekomen, laat staan dat het is getoetst op politieke realiteiten door daadwerkelijke deskundigen van inlichtingendiensten en/of instituten voor strategische studies.

Maar wat veel erger is, is dat de bedenkers en de opstellers van het zgn. verdrag van Marrakesh aan westerse zijde blijkbaar uitsluitend bestaan uit idealistische wereldverbeteraars, cultuur relativisten en open-grenzen-fetisjisten zonder enige kennis van Islam, Afrikaanse culturen, bevolkingen plus al hun etnische en religieuze spanningen. En over islam weten zij absoluut helemaal niets, behalve systematisch tactische leugens en strategisch islamitisch bedrog.

Kortom een draak van een pact met een hoog risico op een golf van ellende voor Europa maar ook voor de bevolking van het Afrikaanse continent zelf. Een pact dat is opgesteld door politieke prutsers die niet schijnen te beseffen dat zij op deze wijze een weg aanleggen voor nodeloos verlies aan mensenlevens. Lieden die blijkbaar niet verder kunnen denken dan hun egalitair collectivistisch gedachtegoed reikt..

Voor de veiligheid van de wereld is het beter om de idiote initiatiefnemers van dit pact naar een goelag in het verre Siberië te verbannen, in een dwangbuis te zetten, de mond te sluiten met duct tape en enkele psychiaters de personen in kwestie wat zware neuroleptica toe te dienen. Denk maar niet dat krankzinnigheid en waanzin exclusief voorkomen in de lagere sociale klassen!

Het Migratiepact van de Verenigde Nazies:

 • maakt geen onderscheid meer tussen legale en illegale migranten;

 • vindt dat oncontroleerbare gezinshereniging nog verder moet versoepeld worden;

 • wil meer inspanningen om talentloze migranten te werk te stellen;

 • wil verbeterde ‘sociale’ rechten voor illegalen;

 • wil een verplichting opleggen om aan illegalen voorzieningen zoals gratis juridische bijstand toe te kennen;

 • wil een verplichting om onderwijs te geven aan onderontwikkelden;

 • eist (!) het aanvaarden van de kennis van de migrant op zijn of haar erewoord;

 • wil onbeperkte toegang tot gezondheidssystemen voor migranten zonder bestaansmiddelen;

 • eist het erkennen van de status ‘klimaatvluchteling’;

 • vindt dat opsluiting van migranten een allerlaatste toevlucht zou moeten zijn;

 • eist daarentegen wel het actief opsporen en vervolgen van elke uiting van racisme en xenofobie; (de verdedigers van de grondwettelijke vrijheid van meningsuiting zijn dus gewaarschuwd);

 • vindt dat migranten niet mogen vervolgd worden zelfs indien zij mensensmokkelaars gebruiken.

Samengevat:

dit migratiepact is gewoon een licentie (vrijgeleide) om te roven en, volledig conform overeenkomstig de basisteksten van de islamitische doctrine, ook een ‘licence to kill’. Een vrijgeleide om niet mohammedanen te onderwerpen en uiteindelijk te doden!

Wij hebben de tekst van het ontwerpverdrag wel gelezen! Michel, De Wael, Calvo en Peeters blijkbaar niet. Maar de langzame genocide op autochtone blanken lijkt wel degelijk op hun agenda te staan!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Marrakesh het begin van het einde, of het begin van Nürnberg 2.0? — 1 reactie

 1. Dit complot is reeds jaren aan de gang. 1 Klein voorbeeld: jaren geleden is men begonnen met de burgers te ontwapenen. Strengere wetten op het bezit van een wapen, niet geregistreerde wapens konden op politieburelen binnen gebracht worden zonder dat daar verder veel vragen over gesteld werden.
  Het was toen al de bedoeling dat wij als schietschijf kunnen dienen zonder ons te kunnen verdedigen.
  Dit is dan ook maar 1 van de vele “maatregelen” die ik opnoem om ons te kunnen vervangen door islamieten, Afrikanen, enz…
  De “kroon” op het werk is dit meer dan schandalige verdrag waar een stelletje belgische politici ons willen aan overleveren.
  Niettegenstaande N-VA tegenstemt in de kamer hebben zij wel boter op hun hoofd.
  Hendrik Vuye heeft dit perfect uiteen gezet in de Kamercommissie.
  Het kwam in het kort hier op te neer.
  De campagne die N-VA deze week lanceerde, maar even snel afvoerde bevatte slagzinnen die door het kabinet van de staatssecretaris (Francken) mee in de ontwerptekst (die de Kamer moest stemmen) werden geplaatst. Ze voeren dus campagne tegen hun eigen teksten van hun staatssecretaris.
  Vuye had het niet over de “inhoud” van de boodschap, maar wel over de leugen die er achter zat. (dit citaat is niet letterlijk, maar een korte samenvatting van de essentie van Vuye zijn tussenkomst)
  De “kracht van de verandering” blijkt dan ook niet meer te zijn dan hun (N-VA) kar keren omwille van de postjes.
  Hopelijk zullen de kiezers op 26 mei 2019 al deze land en volksverraders in gedachten houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *