De echte ongemakkelijke waarheid. ‘The Real Inconvenient Truth’

De Klimaatzwendel

Bekijk de kaarten gemaakt door de WHO de ‘Wereld Gezondheids Organisatie’ maar eens goed. De links staan op de foto’s als jullie het willen controleren. http://maps.who.int/airpollution/


Natuurlijk is er luchtvervuiling en andere vervuiling door de mens die de natuur aantasten, maar niet van aard dat die het klimaat aantasten. Tergend is dat men van ons inspanningen verwacht, en niet van Indiërs, Chinezen, Afrikanen, Zuid Amerikanen of van Russen.
Het is duidelijk dat het om ons geld draait en een transfer ervan van noord naar zuid. De mondiale herverdeling.

Ondertussen vind ik wel dat we onze inspanningen op minder afval moeten verder zetten, recyclage moeten steunen en de wegwerpverpakkingen sterk reduceren. Voor onze eigen deur keren heeft zin, maar ik wil niet gaan keren voor anderen hun deur, nog ervoor betalen.
We weten immers dat het geld in de zakken van gehaaide politici, NGO’s en zakenmensen verdwijnt., en natuurlijk om de putten van het wanbeleid trachten te dempen.
Over de vervuiling door de bevolkingsexplosie en ten gevolge van de migratie zelfs, daar wordt angstvallig over gezwegen..

Vast staat dat met half zoveel mensen we half zoveel zouden vervuilen, vooropgesteld dat iedereen zich netjes zou gedragen. En laat nu de autochtone West Europese bevolking net willen krimpen. Dat had een enorm gunstig effect gehad op de vervuiling, op de hoeveelheid levensruimte per individu: meer en goedkopere bouwgrond en huizen, meer zuivere lucht en proper water, en een mogelijkheid tot minder intensieve meer biologische landbouw, minder verkeer en dus ook veiliger, …. We hadden mensen nog meer kunnen vervangen door robots in plaats van er biologische te importeren die zich uiteindelijk verzetten en ons bezetten/vervangen. We hadden zonder die immigratie beter af geweest. Maar sommige mensen hebben hun eieren natuurlijk elders liggen, en dus moeten de boontjes al uit Kenia komen. Waar zijn o.a. de De Croo’s en de Michels al geld gaan uitdelen 😀 ?

Waar liggen al die lobbyisten hun belangen? Niet meer bij ons, dat is zeker.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De echte ongemakkelijke waarheid. ‘The Real Inconvenient Truth’ — 1 reactie

  1. Zoals ik al jaren zeg en schrijf, en zal blijven doen: heel de klimaathysterie is een verdienmodel.
    Kijk maar naar Gore Al (lees “Gore” op zijn Nederlands)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *