De echte ongemakkelijke waarheid. ‘The Real Inconvenient Truth’

De Klimaatzwendel

Bekijk de kaarten gemaakt door de WHO de ‘Wereld Gezondheids Organisatie’ maar eens goed. De links staan op de foto’s als jullie het willen controleren. http://maps.who.int/airpollution/


Natuurlijk is er luchtvervuiling en andere vervuiling door de mens die de natuur aantasten, maar niet van aard dat die het klimaat aantasten. Tergend is dat men van ons inspanningen verwacht, en niet van Indiërs, Chinezen, Afrikanen, Zuid Amerikanen of van Russen.
Het is duidelijk dat het om ons geld draait en een transfer ervan van noord naar zuid. De mondiale herverdeling.

Ondertussen vind ik wel dat we onze inspanningen op minder afval moeten verder zetten, recyclage moeten steunen en de wegwerpverpakkingen sterk reduceren. Voor onze eigen deur keren heeft zin, maar ik wil niet gaan keren voor anderen hun deur, nog ervoor betalen.
We weten immers dat het geld in de zakken van gehaaide politici, NGO’s en zakenmensen verdwijnt., en natuurlijk om de putten van het wanbeleid trachten te dempen.
Over de vervuiling door de bevolkingsexplosie en ten gevolge van de migratie zelfs, daar wordt angstvallig over gezwegen..

Vast staat dat met half zoveel mensen we half zoveel zouden vervuilen, vooropgesteld dat iedereen zich netjes zou gedragen. En laat nu de autochtone West Europese bevolking net willen krimpen. Dat had een enorm gunstig effect gehad op de vervuiling, op de hoeveelheid levensruimte per individu: meer en goedkopere bouwgrond en huizen, meer zuivere lucht en proper water, en een mogelijkheid tot minder intensieve meer biologische landbouw, minder verkeer en dus ook veiliger, …. We hadden mensen nog meer kunnen vervangen door robots in plaats van er biologische te importeren die zich uiteindelijk verzetten en ons bezetten/vervangen. We hadden zonder die immigratie beter af geweest. Maar sommige mensen hebben hun eieren natuurlijk elders liggen, en dus moeten de boontjes al uit Kenia komen. Waar zijn o.a. de De Croo’s en de Michels al geld gaan uitdelen 😀 ?

Waar liggen al die lobbyisten hun belangen? Niet meer bij ons, dat is zeker.

Zoek eens op “klimaatzwendel”.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De echte ongemakkelijke waarheid. ‘The Real Inconvenient Truth’ — 5 reacties

 1. Er klopt toch iets niet.

  Mij bekruipt het gevoel dat er een heleboel niet klopt aan Gretha Thunberg. Zoals haar onmiddellijke en onvoorwaardelijke toegang tot de belangrijkste leiders op topconferenties en de onvoorstelbare media-aandacht.

  Zoek haar op Google en je krijgt letterlijk honderden foto’s van het schattige Zweedse klimaatmeisje met de lange staarten en het verongelijkte smoeltje.
  Zoek op Wikipedia in alle talen en lees: “Al toen ze acht jaar was werd Gretha geconfronteerd met de gevaarlijke opwarming van de Aarde”. Hoezo, toen ze acht jaar was? Wat deed ze dan, behalve met poppen spelen en naar de tweede klas basisschool gaan? Wat is dat voor waanzin?
  “Toen Gretha elf was ging ze in hongerstaking waarna ze aan de Ziekte van Asperger leed”. Hongerstaking?
  “In december ging ze met haar vader naar de milieuconferentie van Katowice waar ze een onderhoud had met de Secretaris-Generaal van de Verenigde Naties, António Guterres.

  Wacht even, hier wordt het verdacht. Ik kan mijn kinderen in de auto prakken en naar Den Haag, Brussel of Rome rijden, maar mijn zoontjes en dochtertjes worden dan absoluut niet zomaar ontvangen door de regeringsleiders of door de voorzitter van de Europese Commissie of de paus of wie dan ook. Dat zijn zaken die je minstens een jaar van tevoren geregeld moet hebben. Hier klopt iets niet.
  Maar het wordt nog gekker: ze had in januari onbeperkt toegang tot het Wereld Economisch Forum in Davos. Davos is tijdens dat evenement een fort in zeven lagen en hindernissen waar geen muis doorheen komt. Maar Gretha kon ongehinderd op het podium plaatsnemen en een perfect ingestudeerde toespraak afsteken voor alle wereldleiders en voor de aanwezige wereldpers.
  “In Davos sprak ze uitgebreid met Bono en Christine Lagarde, waarna ze achter gesloten deuren discussieerde met 58 regeringsleiders”.

  Vreemd, heel vreemd. Er zijn minstens een miljoen kinderen die zich zorgen maken om de armoede in de wereld, kinderen die weten dat er een gebrek aan schoon water is, kinderen die zien dat het milieu te lijden heeft en dat er plastic in hun rivieren drijft, kinderen die dagelijks armoede en ziekte om zich heen zien, kinderen zie bang zijn voor een derde wereldoorlog, kinderen die dagelijks bommenwerpers zien overvliegen en kinderen die werkelijk onder de roet en de rook van fabrieken wonen, maar die komen nooit aan het woord in Davos en ontmoeten al helemaal geen 58 wereldleiders achter gesloten deuren. Gretha Thunberg wel. Rara hoe zit dat. Het lijkt wel gepland.

  Ik heb eerder zo’n schattig meisje gezien.

  Vijftien jaar schijnt de ideale leeftijd te zijn voor dit soort stunts. Dat meisje sprak het voltallige Congres toe op uitnodiging van de Amerikaanse president Bush. Ze sprak heel goed. Ze huilde zelfs. Het was Nayirah, een Koeweitse verpleegster, die vertelde dat haar couveuses waren leeggehaald en meegenomen naar Irak. De baby’s crepeerden op de koude vloer. Een paar weken later begon een grootschalige oorlog om oliebelangen, die dertig jaar later nog steeds voortduurt. Het was dan ook nep. Ze was helemaal geen verpleegster, maar de dochter van de Koeweitse ambassadeur in Washington. Ze was wekenlang getraind door het reclamebureau Hill & Knowlton, om heel smerige politieke doelen door te duwen. Die oorlog had niets met couveuses te maken, maar met de macht in het Midden-Oosten.

  Ik weet niet zeker of Gretha Thunberg ook nep is. Maar ik weet wel zeker dat als een kind zoveel aandacht krijgt en altijd iets te volwassen dingen zegt, er iets niet klopt.

  En als Gretha Thunberg niet klopt, dan klopt het hele klimaat – CO2 – opwarming – zeespiegelverhaal erachter ook niet.

 2. De boontjes komen inderdaad uit Kenia, of Egypte, de snijbonen uit Marokko.
  Bij het winkelen is het bij ons de gewoonte (vooral bij voedingswaren) het land van herkomst na te kijken.
  Afkomst: zandbakland, product blijft liggen.
  Doch 14 dagen geleden in een onbewaakt moment kocht mijn echtgenote 2 lange broeken voor haar. Bij thuiskomst gaat het etiketwerk uit de kledij, dus ook toen zo. Plots werd er een kreet geslagen, ik dacht aan een spin (aangezien mijn echtgenote arachnofoob is) nee het was veel erger de broeken kwamen gvd uit Turkije.
  Moraal van het verhaal: je kan nooit alert genoeg zijn bij je aankopen.

 3. Zoals ik al jaren zeg en schrijf, en zal blijven doen: heel de klimaathysterie is een verdienmodel.
  Kijk maar naar Gore Al (lees “Gore” op zijn Nederlands)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *