Zo leeg als de open doos van Pandora

Ontsproten uit het brein van de zo genoemde ‘slimste mens’ van de SPa, welzeker bijgestaan door een even links team adepten dat hij zelf mocht opleiden als ‘professor’ , en uitgevoerd binnen een kring van linkse dwazen en nuttige idioten die de vragen niet begrepen.
Mij zijn ze nooit wat komen vragen. Jullie wel??
Wil de dichtstbijzijnde psychiatrische kliniek eens uitrukken met een dwangbuis en die man in de gecapitonneerde cel steken? ! Liefst voor altijd !
Met socialisten als Vandenbroucke hebben we geen vijanden meer nodig. Het artikel dateert al van half december ’18 maar kwam het ‘gelukkig’ tegen bij de al even linkse Apache, alwaar linkse Frank ruimte kreeg om zijn plan uit de doeken te doen. Wellicht in de aanloop naar de verkiezingen in 2019 gerecupereerd om op een prominente plaats op de Europese lijst van de sossen terug te keren.

De paniek zit er bij de sossen in het hoenderhok dik in. Ze hebben dringend nood aan ideeën en standpunten, een rode (reddings)lijn aan dewelke ze hun falende schizofrene standpunten en ideologie kunnen vastknopen. Het is duidelijk en werd/wordt wereldwijd bewezen: het socialisme is failliet.

Dat Frank niets te vertellen had over de pensioenen, zijn stokpaardje, komt omdat de sossen onze pensioenen decennialang hebben verkwist in plaats van gespaard. Er valt niets meer over te vertellen. Het zilverfonds van zijn trawant Vandelanotte kon slechts even de onrust bedaren. Maar nu weten de burgers hopelijk dat dit fonds en de pensioenkas zo leeg zijn als de open doos van Pandora.

Iemand die een verzonnen studie, met hulp van (betaalde?) ideologisch gelijkgestemden, bij een verzonnen publiek, een verzonnen enquête afneemt, om daarmee zijn latere daad: het bestelen van mensen te legitimeren, die noemen mensen met gezond verstand geen professor, maar een dief en een bedrieger . Iemand die alleszins niet meer mag worden toegestaan om onze kinderen te indoctrineren en vergiftigen met zijn persoonlijke ideologie. Dat hij dan terug in de politiek stapt of een religieuze sekte start, en zijn hoedanigheid van ‘professor’ niet meer kan misbruiken voor eigen doeleinden.

Het artikel gaat:

“Belgen bereid meer belastingen te betalen voor Europese werkloosheidssteun”
“Uit een grootschalig onderzoek, uitgevoerd door een team rond Frank Vandenbroucke, blijkt dat de meerderheid van de Europeanen, en ook van de Belgen, voorstander is van een genereus systeem van Europese werkloosheidsuitkeringen. Dat zou in tijden van crisis de koopkracht van de burgers op peil houden. Die steun mag – vooral de rijkere – belastingbetaler zelfs iets kosten.” 

Lees meer: https://www.apache.be/…/belgen-bereid-meer-belastingen-te…/… © Apache

Het betreffende artikel zit achter een betaalmuur. Dus wie dat linkse internetkrantje wilt raadplegen en het wilt steunen in haar voortbestaan, kan dat dus doen 😀

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Zo leeg als de open doos van Pandora — 3 reacties

  1. Ik zal nogmaals een open deur intrappen: maar sossen en andermans geld is nooit een geslaagde combinatie geweest, en zal het ook nooit worden. ☹

  2. lijkt zo iets in de trant van universeel basisinkomen ? Het is mij nog altijd niet duidelijk wie dit uiteindelijk betaalt en aan welke voorwaarden de burgers zullen moeten voldoen ? …. Frankie is een leugenaar … heb hem ooit persoonlijk ontmoet… zoals ze bij ons zeggen .. te vriendelijk om eerlijk te zijn .. aha . met vr groetjes !

    • “Te vriendelijk om eerlijk te zijn” In mijn toch al vele jaren op deze planeet, en meer specifiek in Vlaanderen, kwam ik dit gezegde nog nooit eerder tegen. Ik vraag me dus af :”Waar is bij ons?”
      Het is er eentje om te onthouden, dat is zeker. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *