Condell met een schrikwekkende waarheid: “De Anti-Amerikaanse droom”.

De redactie wenst alle nageltjesfans een gelukkig en voorspoedig 2019. En vooral een goede gezondheid, zoals gebruikelijk heel veel gezond verstand, zin voor humor en een uiterst kritische visie en helderheid van geest over alles wat “geframed ” wordt door de leugenpers en de staatsmedia. Framing is het engels woord voor “kaderen”.

Alles wat getoond en gezegd wordt moet kaderen binnen de versie die de door zichzelf boven ons gestelden de bevolking wil opdringen en laten geloven. In feite komt dit neer op dwang liegen en bedriegen, hersenspoelen en indoctrineren.

Zet de ondertiteling automatisch vertalen op “Nederlands” en beluister en lees de uiterst nauwkeurige en vooral pijnlijke analyse van Condell. Pat heeft overschot van gelijk.

Een belangrijke opmerking van de redactie evenwel: islam is voor 91 procent géén godsdienst maar een misdadige politieke ideologie die zich beroept zich op die status van religie terwijl islam de vier andere vrijheden vervat in het 1° amendement -overigens net zoals de nazi’s en de communisten wereldwijd- niet erkent noch toepast.

Het linkse aka socialistische of collectivistisch nazisme is verantwoordelijk voor alles wat onze mensen en arbeiders ontzegd en sluiks ontstolen wordt. Zij zijn het de de ondergang van onze hoge beschaving op hun agenda hebben staan. Juist daarom voeren ze hier massaal mohammedanen in. In naam van uw nageslacht: ontneem links elke macht voor het te laat is!

Schaf je online een elektronisch exemplaar van “feitelijk overtuigen” aan na te klikken op de afbeelding bovenaan rechts. Het kost slechts 3,9 US dollar en dus minder dan 3,5 euro maar verschaft een wetenschappelijk verantwoord inzicht over de misdadige ideologie die de islam is. Voor al onze politici, professoren, rechters en studenten zou dit verplichte lectuur moeten zijn. Verspreid zo veel mogelijk de koppeling naar de betrokken pagina van het Centrum voor de Studie van de Politieke Islam waar dit Nederlandstalig boekje kan aangeschaft worden. Zo draag ook jij uw steentje bij tot het behoud en de redding van onze beschaving, uw volk, uw nageslacht, hun veiligheid, vrijheid en waardigheid.