Koud gepakt!!

Na al het geweeklaag over Belgische moslimjongeren die in Syrië voor de goede zaak gaan bakkeleien en de hulp die aan de westers honden wordt gevraagd om hen toch maar heelhuids terug te brengen, komt er van uit Syrië en meer bepaald in het rebelse kamp het verlossende bericht waar we allen èn zeker de linkse loeders zaten op te wachten. De rebellenleiding heeft laten weten zijn onvoorwaardelijke trouw te verlenen aan…Al Qaeda!!!! 

Whoaaa zeg…wat een koude douche krijgen de fans van dat rebellen zootje nu over hun smoelwerk.
De openbaring van dit bericht komt geen uur te vroeg nu hier in de media te lezen staat dat er per direkt een “solidariteits” aktie door radio en tv op poten gezet wordt om de noodlijdende vechtersbazen hun honger te helpen stillen. Giften zullen welkom zijn om voedsel aan te kopen om de Al Quaeda strijders in topvorm te houden.
Whoaaa…Al dat dagelijkse gezwets en getruut op de buis over de schrijnende toestand aldaar wordt vandaag doorprikt. De linkse loeders te kakken gezet! Hahaha..Al Quaeda gesponserd met westerse giften en voedsel.

In de rest van de Arabische wereld lachen ze in hun vuistje want daar wisten en weten ze verdomd goed genoeg wat voor schapenvlees er in Syrische kuip ligt. Wegblijven zeiden de arabs onderling in stilte, laat die westerse oenen dat kruitvat maar blussen. Ik ben nu echt wel benieuwd welk standpunt de linkse losers gaan innemen na deze toch wel voor hen uiterst genante verklaring van de rebelleleiding.

Gaat de bedelshow nog van start of wordt het een stille aftocht?

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Koud gepakt!! — 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *