AFD en De karaktermoord op Dries Van Langenhove

Duitse journaliste

Wat je misschien nergens las of hoorde; de journaliste die zogezegd een illegaal/transmigrant op weg naar Duitsland pootje lapte omdat hij de Hongaarse grens stormenderhand overstak, is volledig vrijgesproken door de rechtbank.
Zelfs al zou ze die vluchtelingen een pootje hebben gelapt, ze verdedigde haar grens en land tegen een overtreder van de wet die illegaal het land wilde binnenkomen, en die samen met de politie om te helpen.
Natuurlijk zullen de open-grenzen-migrantenknuffelaars zeggen dat die rechtbank niet neutraal was, geen echt recht sprak, een marionet van Orban moet zijn.
Natuurlijk is enkel juist recht gesproken als het vonnis luidt zoals zij het willen horen.
Zo schreven en schrijven zij ook de wetten, de verdragen en de inhoud van de schoolboeken, waarbij ze iedereen die er anders over denken uitsluiten, demoniseren, discrimineren, broodroven, of hun promotie of diploma mogen weigeren zoals bijna gebeurde bij Dries Van Langenhoven.
In Duitsland is er zo recent een kind geweigerd op een school omdat de vader een lokaal politicus is voor het AfD, een uiterst rechtse organisatie volgens de school, die vreesde dat dit het eenheidsdenken, dat op de school wordt gehandhaafd, in gevaar zou brengen.

GVA behoort tot 1 van de monopolisten die de Vlaamse pers gegijzeld houden!

Als een of andere rode of groene idioot al dan niet in opdracht een klacht neerlegt op totaal gefantaseerde gronden volgt er automatisch een in verdenking stelling. Iedere klacht moet immers onderzocht worden zelfs als is die lasterlijk of totaal uit de linkse lucht gegrepen. Tot er een veroordeling komt of een buiten vervolginstelling. Wat hier ongetwijfeld gaat gebeuren.

Maar de staatsmedia (foto boven van de 0000) en de leugenpers ( slechts twee mediagroepen die alle kranten uitgeven in Vlaanderen en Nederland) plegen inmiddels regelrechte censuur en in afwachting al volop een karaktermoord op een jonge Vlaamse student die het aandurft om op de lijst van het Vlaams Belang te gaan staan. De journalistiek in het onland.be en dus ook in Vlaanderen is links tot extreem links en voor minstens 75 % verrot tot op het bot.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

AFD en De karaktermoord op Dries Van Langenhove — 5 reacties

 1. De karaktermoord door de regimepers gaat sluipend onverminderd door.
  De opmars van Dries Van Langenhove bij Vlaams Belang roeptoetert Knack: ‘Ik vrees dat Dries aan het doordraaien is’ beweert De Wever uit A’pen daar.
  Dat blad begint zo weinig lezers te tellen omdat haar hoofdredactie alleen maar Kack verspreidt.
  Ik vrees dat het Weverken aan het doordraaien is.
  Als NVA zulke enorme kans laat liggen zegt dat voldoende over de NVA. Anti-Vlaams en Pro-Belgisch.

  • Beste admin,

   Meermaals schreef ik hier en op andere blogs: de boemerang voor N-VA komt er aan.
   Ik heb de “indruk” dat ze hem nu stilletjes aan zien aankomen.
   Ook in de MSM is de Calimero houding van N-VA weer volop aanwezig, en daar zijn ze goed in.
   Benieuwd hoeveel kiezers zich weer gaan laten vangen.

 2. Al lang stel ik mij de vraag waarom sommige zogenaamde journalisten die een vast job verworven hebben bij de “zender” denken dat hun eigen mening gevraagd, laat staan gewaardeerd wordt door de belastingbetaler.
  Dit is onwaardig voor een democratisch stelsel.
  En ik heb altijd gedacht dat een ambtenaar zijn eigen mening voor zich moest houden in het publiek.
  Een politieagent of eender welke ambtenaar die een verkeerd woord zegt tegen een persoon die hij moet controleren, kan aangeklaagd worden (en dat gebeurt) wegens laster en eerroof. Niet die van “HET nieuws met…”
  Onze democratie dondert met sneltrein vaart naar de afgrond. Hopelijk heb ik het mis, maar ik vrees het ergste.

 3. Aangezien wij hier geen VRT (sorry 0000) of VTM meer kijken heb ik het “interview” in uitgesteld relais gezien op Facebook.
  Wat mij blijft verbazen is hoe het mogelijk is dat de 0000 aan informatie van het parket geraakt, daar waar Dries Van Langenhove (verder DVL) zelf inzicht in zijn dossier vraagt en niet krijgt.
  Het was duidelijk dat madam Cools na de manipulatieve uitzending over Schild en Vrienden DVL gewoon verder verdacht wou maken en kraken.
  Het blijft ook vreemd dat het parket pas een onderzoek is gestart na deze TV uitzending.
  Door zijn defensieve houding waardoor hij zich het woord niet liet ontnemen door dat Cools al een andere vraag wilde stellen, kon hij uitspreken en zeggen wat hij wou.
  Madam Cools merkte even op dat het een interview was en dat het alleen werkte met vraag en antwoord. Daarbij verloor zij uit het oog dat ze telkens de antwoorden onderbrak of wilde afbreken.
  Het is duidelijk dat de mainstream media DVL het liefst zou terecht stellen zonder enige vorm van proces.
  De houding van madam Cools deed me denken aan de nazi rechters die hun beschuldigden verscheurden, vernederden en afblaften.
  Dat DVL zich terug in het hol van de leeuw waagde spreekt voor hem.
  Enkel enige grote Vlamingen deden het hem voor (en doen het nog). Tom Van Grieken, Gerolf Annemans, Filip Dewinter, Barbara Pas, Chris Janssens, en ik vergeet er nog wel enkele.
  Toch ben ik bezorgd dat DVL als onafhankelijke de lijsttrekker is voor Vlaams Brabant.
  Laat ons hopen dat dit verstandshuwelijk niet onder druk komt te staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *