Fake Verdragen en Kaaiman

In de FET van woensdag 23 januari viel ons een niet-ondertekend (!) artikel op met de kop “Verdrag van Aken botst op ‘fake news’. “
De smoel van Macron samen met die van Stasi-Mütti-Merkel op dezelfde foto moet blijkbaar overal samen in de leugenpers getoond worden.

Een echte berichtgeving zou gewag maken van “Een fake verdrag van Aken botst op ‘objective news.’ “

Nutteloos te vermelden dat de “vaak verzonnen argumenten’ niet ” uit extremistische hoek” komen, maar uit objectivistische hoek.

Macron en Mütti Merkel zijn gewoon misdadigers!

Visa-affaire bis

Tot nader order, en u weet dat Kaaiman altijd bereid is van kamp te verwisselen als hij daar persoonlijk voordeel mee doet, valt Theo niet veel te verwijten. Hij heeft, met zijn hart van goud, 6.500 met de dood bedreigden een humanitair visum verleend. Zoals gevraagd door het Verdrag voor de Rechten van de Mens. De liegende leider zou dat liefst afschaffen of opzeggen, maar de kans dat de liegende leider na 26 mei nog wat dan ook kan afzeggen of opschaffen is klein. De kiezers zullen zich wel hoeden, hiertoe aangespoord door invloedrijke columnisten, om hun stem opnieuw te vergooien aan de enige brokkenpiloot die nog driester bochten neemt dan Max Verstappen.

Dus, wat heeft Theo misdaan? Sukkelaars van de dood gered, onder wie 1.200 Syrische christenen. Voor niets! 200 van hen zouden aan een charlatan 10.000 euro hebben betaald voor iets wat dus gratis was. Gewetenloosheid van de oplichter of domheid van de opgelichte? Zoals altijd bij oplichting beide. Maar de bedrogenen hebben intussen wel gekregen waarvoor ze betaald hebben, dus zijn ze ook weer niet echt bedrogen.

Theo had beter moeten weten, beweren analisten. Indien het zo is dat we de Grieken moeten vrezen als ze geschenken geven, dan zeker de Turken als ze lijsten opstellen. Ja, behalve als die Melikan Kucam onschuldig blijkt natuurlijk. Want onder deze minister is justitie bij ons verworden tot dit: het parket lekt naar de pers namen van mensen tegen wie het iets hoopt te vinden, die namen worden dan in de media breed uitgesmeerd, samen met de misdrijven of misdaden die de belasterden niet officieel ten laste kunnen worden gelegd, en daarna duurt het negen jaar voor het onderzoek uitwijst dat de geviseerden van wie het leven inmiddels is verwoest niets verkeerds hebben gedaan.

Kaaiman staat bekend om zijn satirische stukjes die het leven van veel Nederlandssprekenden draagbaar maken. Meestal schrijft hij over politiek, soms over sport, maar meestal slaat hij ook de nagel op de kop. In het vet gearceerd gedeelte hierboven is dat weer eens het geval.

Alleen is het sindsdien duidelijk geworden dat deze minister, Koen Geens, ooit advocaat van de corrupte oplichtersbende van Arcopar die straffeloos naar verjaring van hun misdrijven gaan, het ministerie van justitie misbruikt met georganiseerde lekken teneinde de N-va electorale schade toe te brengen.

Inmiddels ik ook al duidelijk dat Melikam Kucan onschuldig is en zich volledig heeft losgekoppeld van de N-va. Net zoals Marcon en Stasi-Mütti-Merkel is ook deze Koen Geens een misdadiger.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Fake Verdragen en Kaaiman — 2 reacties

 1. Die 2 m’s zijn een echte bedreiging voor onze toekomst en vernietigers van onze veiligheid.
  Conclusie, heel snel uitschakelen, grenzen sluiten en starten met de verwijdering van alle islamieten en totaal verbod op islam op ons grondgebied. Uiteraard die hele EU troep opruimen.

  • Beste Jean,
   Het goede van de zaak is dat de 2 m’s heel veel aan populariteit verliezen.
   Het jammere van de zaak is dat de 2 m’s Europa en hun eigen land nog verder in de dieperik sleuren. 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *