Klimaatspijbelen is kindermisbruik

Als Anuna met haar even naïeve multicul- multigenderfamilie wilt betogen voor het klimaat, dat het ze dat dan gaan doen in Saoedi Arabië of Iran bijvoorbeeld. Wij hebben al voor onze deur gekeerd.
Oh ja, en Calvo en zijn bende mogen ze meenemen. Op de fiets natuurlijk .
Toedeloe !
De Tijd 29/01
-2019

De kinderen die spijbelen voor een echte hoax zijn slachtoffers van hun onderwijzers en onderwijzeressen. Zeker in het gemeenschapsonderwijs. In de aanloop naar de nakende verkiezingen verkiezen de collectivisten (communisten, socialisten, groenlinkse luchtfietsers en dito misdadigers) kinderen te misbruiken om hun ouders te beïnvloeden. De leugenpers en de staatsmedia doen gretig mee aan dit kindermisbruik.

Als je hoort en ziet wat deze jonge mensen allemaal aan onzin uitkramen over het klimaat waar zij geen jota van afweten is het duidelijk dat zij gehersenspoeld en geïndoctrineerd werden door schaamteloze criminelen die het onderwijs gegijzeld houden. Tot op de beiaard van de KUL toe!  De militanten van de socialistische vakbond voert deze argeloze kinderen wel gratis naar Brussel.

Kotsmisselijk moet men hier van worden. Een echte schande die ongestraft zal blijven wat Ward de Bever en de Opus Dei figuranten van de CV&V ook veinzen te doen. Want op Arcopar-Geens kan rechtvaardigheid beslist niet rekenen.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Klimaatspijbelen is kindermisbruik — 2 reacties

  1. Dit is om het zacht uit te drukken puur kindermisbruik aangespoord door linkse leerkrachten en politici.
    Ouders die op 29/06 met hun kinderen op reis vertrekken (wat ik ook niet goedkeur) kunnen rekenen op een sanctie van hun kindergeld.
    Snotters die reeds 4 x onwettig gingen klimaat spijbelen (en het is nog niet gedaan) krijgen geen sanctie, het typische belgische 2 maten en 2 gewichten.
    Het klimaat spijbelen is enkel in het leven geroepen voor de verkiezingen van 26 mei om de aandacht van de echte problemen af te leiden. Massa immigratie, en Marrakesh pact. Om over het financieel lamleggen van de hardwerkende Vlaming nog maar te zwijgen. Ongeziene en overdreven maatregelen ivm isolatie voorschriften van bestaande woningen De pro Marrakesh politici spelen hier handig op in, of beter, het komt hun goed uit.En de kinderen die op school moeten zitten om neutraal en objectief onderwijs te krijgen spant links hier handig en ongestraft voor hun kar. De schande voorbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *