Klimaatspijbelen is kindermisbruik

Als Anuna met haar even naïeve multicul- multigenderfamilie wilt betogen voor het klimaat, dat het ze dat dan gaan doen in Saoedi Arabië of Iran bijvoorbeeld. Wij hebben al voor onze deur gekeerd.
Oh ja, en Calvo en zijn bende mogen ze meenemen. Op de fiets natuurlijk .
Toedeloe !
De Tijd 29/01
-2019

De kinderen die spijbelen voor een echte hoax zijn slachtoffers van hun onderwijzers en onderwijzeressen. Zeker in het gemeenschapsonderwijs. In de aanloop naar de nakende verkiezingen verkiezen de collectivisten (communisten, socialisten, groenlinkse luchtfietsers en dito misdadigers) kinderen te misbruiken om hun ouders te beïnvloeden. De leugenpers en de staatsmedia doen gretig mee aan dit kindermisbruik.

Als je hoort en ziet wat deze jonge mensen allemaal aan onzin uitkramen over het klimaat waar zij geen jota van afweten is het duidelijk dat zij gehersenspoeld en geïndoctrineerd werden door schaamteloze criminelen die het onderwijs gegijzeld houden. Tot op de beiaard van de KUL toe!  De militanten van de socialistische vakbond voert deze argeloze kinderen wel gratis naar Brussel.

Kotsmisselijk moet men hier van worden. Een echte schande die ongestraft zal blijven wat Ward de Bever en de Opus Dei figuranten van de CV&V ook veinzen te doen. Want op Arcopar-Geens kan rechtvaardigheid beslist niet rekenen.