We worden bedrogen!

We worden bedrogen en op grote schaal belogen door de staatsmedia. Die zijn slechts in ‘schijn’ informerend en onafhankelijk. Het tegendeel is waar! De enige functie die de tv-zenders, magazines en dagbladen vandaag in het onland.be en – toegegeven – ook vaak daar buiten nog hebben, is het misleiden, vals voorlichten en hersenspoelen van objectieve maar onbewust zwak en dus dom gehouden lezers en kijkers.

Zij (de huidige media) zijn gespecialiseerd in desinformatie en totaal onderworpen aan de grillen van de oligarchie van de eurofiele en islamofiele maffiosi die zich -tijdelijk- sluiks en in het geniep de macht hebben toegeëigend.

Op de audiovisuele media (radio en televisie) is dit het meest opvallend. De geschreven pers heeft een langer leven en daarom is de kans op betrapping aldaar vele malen groter. Her-lezen kan immers zolang tot Jan en Mie modaal hun veel te duur betaald vodje papier gebruiken om afval op te schillen en daarna weg te gooien en nooit meer te lezen, zeg maar.

Bestaat er een remedie voor deze toestand die ronduit dictatoriaal en fascistisch is? Voor alle duidelijkheid, ik gebruik het woord fascistisch hier als synoniem beslist voor “vuil en vies”. Maar in de kern is het linkse fascisme niets anders dan socialisme, bolsjewisme, communisme, nazisme, maoïsme, pol-pot-isme en -jawel- islamisme!

Zo weten de actueel boven ons gestelde criminelen en rovers van spaargeld ook wat hén boven het hoofd hangt en onvermijdelijk te wachten staat, behalve als ze op hun bed sterven zoals Lenin en Stalin, wat ik ze – eerlijk gezegd – niet toewens.

Laat ze maar herhaaldelijk en intens het lot van ambassador Stevens in Benghazi ondergaan, keer op keer en telkens opnieuw, tot de laatste druppel leven uit hun eigen lichaam naar Allah Akhbar is vertrokken!

De aandachtige lezer zal vaststellen dat hier de historische waarheid zoals ze zich daadwerkelijk voordeed chronologisch wordt gerespecteerd. Rovers van spaargeld zijn misdadigers.
Punt aan de lijn. Spaargeld en dus bezit van anderen roven -hoe onbeduidend klein of groot ook- is en blijft ten eeuwigen dage een misdaad. Ook al is men EU-commissaris, minister, boven ons gestelde, maffioso of parlementslid!

Bij al deze potentiële misdadigers komt daar boven op nog eens de bezwarende omstandigheid dat ze zullen handelen nà bendevorming. Kromme redeneringen en het optrekken van mistgordijnen veranderen hier geen jota aan.

Het met structureel geweld ontroven van andermans bezittingen is een wanbedrijf, een misdaad zeg maar, die normaal zou moeten bestraft worden met gevangenisstraf (zonder enkelband maar in het écht) tot de hele en totale tijd van de legaal opgelegde straf tot de laatste seconde uitgezeten is! Begrijpen jullie dat? Eén plus één is 2, en géén 3!

Wat was weer de aanleiding voor deze blogbijdrage? Oh ja! Als men het steeds kleiner wordend rijtje gratis-tv-zenders afloopt op het ogenblik dat ze “hét nieuws” aan het commentariëren zijn, valt het verdomd op hoe ze specialisten en professoren uit hun konijnen-hoed toveren om zichzelf te verantwoorden in een verkrampte poging hun eigen gelijk te halen en te laten bevestigen door schijnbaar onfeilbare linkse oenen die eender wat op een rij brallen of op een politiek correct hoopje kotsen.

De overbodige onvlaamse openbare omroep (0000) spant hierbij de kroon op uw en mijn kosten. Het orgelpunt is er steevast een bedrieglijke en hersenspoelende formulering van wat de waarheid nièt is. De staatsmedia zijn corrupt. Het druipt er af,  je moet het alleen maar willen zien.

Bookmark a.u.b. een permalink naar deze bijdrage van een “vuile, smerige Vlaming”. Het onland .be was en is immers nog steeds een in-vitro proeflaboratorium voor de Eussr, eeuwig-durende gratis en énkel-richting transfers inclusief!

Als U dat niet begrijpt: S.O.S. (Red onze zielen!) Vae victis! (Oh wee de overwonnenen!)

image_pdfimage_print
Share

Reacties

We worden bedrogen! — 5 reacties

 1. @Senior,
  Bedankt voor de rechtzetting, een domme fout van mij, wie gaat er nu op pensioen met maar 27.000 euro per maand? sorry voor die flater of is die spaanse graaister dan toch een flater van formaat dat het bestaat?
  Nogal wiedes dat fluppie zich dichbij die tante houdt, waar te vangen valt komt men coburgers tegen.
  Dé schande in dit land is het feit dat die klucht nog altijd onderhouden wordt maar zoals u zegt, als ze en met ze bedoel ik de belastingbetalers straks op een blauwe maandag, of zou het een rood groene maandag zijn?, voor een gesloten deur staan en kunnen fluiten naar de spaarcenten dan verwachten diezelfde wel solidariteit met de strijders van vandaag.
  Hallo moeder, moet er nog zand zijn?

 2. @Beste Jean,
  Sta me toe u post even aan te passen. Die Spaanse troela raapt wel 27.000 euri per W.E.E.K. op en niet per maand. Hoeveel gepensioneerden die hun leven lang gewerkt en vooral belastingen betaald hebben zullen zo een bedrag PER JAAR ontvangen?
  Helaas is deze wansmakelijke perverte klucht door de grote massa niet nog niet gesnopen en draait die mallemolen rustig en lustig verder. Misschien komt er beterschap als dezelfde massa dra op een maandagmorgen voor een gesloten bank komen te staan omdat de struikrovers bezig zijn hun spaarcentjes bijeen te harken. Echter…zeker niet deze van de N.V. circus van Laken en van al de hoge pieten. Die hebben het zinkende schip al verlaten. Kwestie van “voorkennis” zou Napoleon de Klucht zeggen!

 3. Senior,
  We worden bedrogen én bestolen waarbij het zonlicht verbleekt.
  En ze bouwen maar gevangenissen bij, waarom niet eerst de vraag stellen “hoe komt het dat er zoveel criminaliteit is?” antwoord: vreemdelingen.
  Gebrek aan klaslokalen dus gaan ze maar klassen bijbouwen, waarom niet eerst de vraag stellen “hoe komt het dat er te weinig klaslokalen zijn, het geboortecijfer daalt toch?” antwoord: vreemdelingen.
  Er heerst angst onder de eigen bevolking om de woning te verlaten, waarom niet de vraag stellen “waarom die angst?” antwoord: vreemdelingen. I.p.v. tuig opsporen en vangen geven ze de politie opdracht te gaan flitsen want die 5km te hard rijdende zijn misdadigers en die moeten boeten….
  Een bepaalde familie blijft miljoenen binnenrijven en dat in een tijd dat de burgers belogen, bedrogen en bestolen worden, waarom niet de vraag stellen “hebben we die familie nodig? antwoord: NEEN dus de geldkraan richting dat profitariaat dichtdraaien, dat ze maar gaan werken voor een inkomen en die gepensioneerden hebben enkel recht op het pensioen wat een levenslange werkloze krijgt want ze hebben nl. nooit een poot uitgestoken en nooit belastingen betaald, dus….
  Het zootje wat in die slaap en praatbarakken samen ligt en goedvinden dat die Spaanse met 27.000 euro per maand gaat slapen zijn geen haar beter dan dat profitariaat zelf, heel snel wegjagen zonder oprotpremie resp. vergoeding want ze zijn geen eurocent waard.

 4. Pingback: We worden bedrogen! | E.J. Bron

 5. Van bedrog gesproken! Enkele maanden geleden ontstond er in dit onland grote beroering toen bekend werd dat tante Fabi haar vermogen via allerlei sluipwegen aan de fiscus wou ontrekken, na haar dood wel te verstaan. Gezien de lamentabele toestand waarin de schatkist zich bevind en aan iedereen meer dan ooit “inspanningen” vraagt kwam die Spaanse kromme nagel in een slecht daglicht te staan. Erger nog was het gegeven dat die extreme opus dei fan hier elke WEEK 27.000 euri
  leefloon komt te incasseren. Toen was de praatbarak te klein en iedereen sprak schande over de intentie van Donna fortuna.
  Deze laatste was zo geschrokken van de reactie dat ze een brief (in het fransoos) schreef waarin ze meedeelde af te zien van enige sjoemelarij, temeer daar de “rekerink” van Elio&co in ijltempo en uit gebelgdheid besloot de dotatie van tante Fabi met de helft te verminderen.

  Nu blijkt dat er van enige wijziging in haar testament i.v.m. die “ontwijking” van erfenis taksen nog geen enkele verandering is gebeurd en alles nog is zoals het was! Bedrog nr1.
  Alsof dit nog niet genoeg is blijkt de dotatie vermindering die door de struikrover uit de 16 werd aangekondigd slechts in voege zou treden NA een volgende regering Bedrog nr2. Moraal van het verhaal is poepsimpel: als die versleten kwien morgen zonder adem valt kan de Belze fiscus het schudden. Blijft ze nog verder kwakkelen incasseert ze nog elke week haar 27.000 euri. En of een “nieuwe” regering inderdaad werk zou maken van een herziening over het zakgeld van die keuninklijke en prinselijke nest is nog zeer de vraag want:wie gelooft die mensen nog?
  mvg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *