De Klimaatzwendel

De klimaatzwendel: “It’s all about money”.
Wie zijn toekomst wil verkwanselen, moet dus zeker op de groene communisten van opper-idioot Kalfo en dito bende stemmen. Wat dit communistische sujet allemaal aan o.m. economische zever uitkraamt, grenst werkelijk aan het ongelofelijke tot het onzindelijke toe.
(https://sceptr.net/2019/02/calvo-de-arcelors-van-deze-wereld-zullen-co2-heffing-betalen/)

De film “The Great Global Warming Swindle” (Full HD) zet een en ander ter zake in een juist daglicht, of wanneer een klimaathype een politiek item wordt zonder enig wetenschappelijk bewijs.
Te bekijken via de link onderaan. Misschien ook eens op FB plaatsen, zelf heb ik daar (bewust) geen account.

Hoezeer is onderstaande niet waar:
(BRON: https://www.climategate.nl/2018/11/wat-is-dat-dan-die-groene-klimaat-en-milieureligie-van-manbearpig/)

“Mensen in het westen geloven niet meer wat priesters ons vertellen over hun God. Maar ze willen desondanks toch een soort van houvast, iets waar ze in kunnen geloven. Voor groenen is hun God… ‘de aarde’. Het is ‘earth hour’ en ‘save the planet’ en dat is niet toevallig. Het woord en de waarheid over wat de aarde wil, daar hebben de groenen hun persoonlijke slimme wetenschappers/ theologen voor. Die hebben erg grote computers die de toekomst kunnen voorspellen. Die theologen programmeren eerst die slimme computers zelf, zodat de uitkomst dan ook in lijn ligt met wat de theologen voorspellen. Die uitkomst en voorspelling is dus eigenaardig genoeg altijd doem en het einde der tijden. Stel u voor dat het geen doem was, dan zouden 97% van die theologen plots zonder inkomsten, zonder werk, zonder doel en vooral zonder aanzien verder moeten met hun leven. “

Dat politici dan ook beter hun mond zouden houden in bepaalde materies, en eerder de wetenschap aan het woord zouden laten in een gezonde en vooral eerlijke discussie tussen beide kampen, moge verder blijken uit onderstaand ontluisterend interview van de Nederlandse staatssecretaris Frans Timmermans, waarin hij de grootste onzin uitkraamt m.b.t. het klimaat en vooral getuigt van weinig kennis op dat gebied, hoewel hij uiteraard in al zijn aangeboren arrogantie overtuigd is van het tegendeel. (Zie onderstaande link)

Ook BDW is overigens in hetzelfde bedje ziek, waar hij spreekt over het verhogen van de dijken, de intussen achterhaalde leugens van Al Gore achterna. Die uitleg is geen uitvinding van Bart, maar stond zo’n maand geleden al in de media, en kwam van klimaattopman Patrick Verkooijen, die de leiding heeft van het nieuwe VN-instituut met de toepasselijke naam ‘klimaatadaptatie’, en met hoofdkwartier in Rotterdam. Die kwalificatie toont meteen aan hoe serieus die Patrick Verkooijen moet worden genomen. Diens VN-brood men immers eet, diens woord men zeker (verplicht)spreekt, en al zeker als men weet dat afwijkende meningen van het groene klimaatdogma steevast leiden van negeren en niet voor vol aanzien worden tot regelrechte broodroof. En dan beroepen ze zich, zoals Frans Timmerman, ongegeneerd op de veel grotere groep klimaatalarmisten in vergelijking tot de klimaatcritici.

Napraten zonder meestal al te veel kennis van zaken, politiek verwarren met wetenschap, daar is onderstaande video een heuse illustratie van, of, om het anders te zeggen, schoenmaker blijf bij uw leest.

Deze gehele klimaatactie kadert duidelijk in een brede, bewust opgezette strategie om Groen aan de macht te brengen ten nadele van de N-VA. Dat is inmiddels overduidelijk. Als je dan nog eens weet uit welk (groen-links)nest die Anuna voortkomt, dan zegt dit op zich al genoeg. Het wicht zelf is er intussen nog altijd niet uit naar ‘t schijnt of ze nu een meisje dan wel een jongen is. Commentaar overbodig.

Tot slot:
https://co2islife.files.wordpress.com/2017/01/stupid-people-quotes.jpg
http://www.clepair.net/klimaatalarm.html

FILM “The Great Global Warming Swindle”

h/t Geronimo

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De Klimaatzwendel — 1 reactie

  1. Twee uiterst duidelijke filmpjes!
    De ene wat langer dan de andere maar twee dingen zijn duidelijk: 1° de titel van deze bijdrage liegt er niet om en 2 Timmerfrans is een uiterst gevaarlijke gek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *