De klimaatzwendel, een nieuwe religie.

De klimaatzwendel is een nieuwe religie van de collectivisten (socialisten, communisten) die na de val van de Berlijnse muur en de verdamping van de Sovjet-Unie geen been meer hadden om op te staan om hun luchtspiegeling in stand te houden.

Er was niet meer nodig dan een gebuisde politieker (Al Gore) die wat moest vinden om in luxe te blijven leven en met flagrante leugens en bedrog zichzelf verzekerde van een inkomen door voordrachten te geven over iets waar hij als politieker helemaal niets van afwist. Helaas zijn er altijd idioten die in de netten van zulke oplichters terecht komen en juist omdat die idioten ongelijk hebben geven ze blijk van een enorme arrogantie en fanatisme.

Dat merkte ook de linkse kaste Europese politici op die zich als luizen warmpjes in ons democratisch systeem genesteld hadden. Zij vervingen hun vorige collectivistische illusie door een andere. Zonder de minste schijn van wetenschappelijk bewijs maar wel ondersteund met vervalsing en bedrog allerhande, gretig opgepikt door de staatsmedia en de leugenpers en uit de grond gestampt met gigantisch veel geld afgetroggeld van de belastingbetaler werd de klimaathype geschapen, een echte hoax. De gevaarlijkste van die Europese politieci is Timmermans want die beschikt over oncontroleerbare massa’s geld om een eigen achterban van idioten te kweken en voor hem te laten stemmen.

Maar zo komt het ook dat het minder slimme deel van de Vlaamse bevolking in iets is gaan geloven want de klimaatgekte is artificieel opgewekt en steunt op flagrante leugens die domme mensen bereid zijn om te geloven net zoals de getuigen van Jehova geloven dat de wereld kortelings zal vergaan. Dat dit in 2001 en 2011 niet gebeurde daar trekken die getuigen zich ook niets van aan. Het zijn nu eenmaal gehersenspoelde religieuze fanatici.

Wij hebben in een verkiezingsjaar de Belgische staatsveiligheid niet nodig om te begrijpen dat het “klimaatbrossen” van idealistische, naïeve en vooral misbruikte schoolkinderen opgezet spel is om de collectivistische politieke partij Groen in Mei een steuntje in de rug te geven. Schauvliege had gelijk maar werd door de laffe idioot Beke een mes in de rug gestoken. Wouterke denkt een deel van de socialisten die voor groen gaan stemmen te kunnen afleiden naar zijn eigen partij door nonsensikale klimaatleugens voor echt te verklaren.

Nou ja sommige tjeven geloven nog altijd in de onbevlekte heilige maagd en in de heropstanding van een dode, waarom dus niet in de onbewezen opwarming van de aarde onder de invloed van CO2 wat ook complete nonsens is. Let wel wij hebben bij Nageltjes heel veel respect voor de christelijke ethiek maar een viscerale afkeer van oplichters en bedriegers.

Onze religie is vrijheid en daar past een door CO2 veroorzaakte apocalyps niet in want bovendien is onze filosofie het objectivisme. En daar kan een massa valselijk tot wetenschappers gebombardeerde pol-en-soccers niet tegen op. Wat niet bestand is tegen objectief wetenschappelijk onderzoek en toch politiek gebruikt wordt is politieke prietpraat om te misleiden en te bedriegen. Wij wensen geen islam en ook geen nieuwbakken klimaat-theocratie.

Vandaar dat wij hier schrijven over de “klimaatzwendel”. Want dat is het: een pure en zuivere poging tot oplichting via hersenspoeling en indoctrinatie. Een zwendel dus, met gefantaseerde en uitsluitend leugenachtige argumenten. Laat we ons dit in mei goed herinneren. Zonder het misbruik van 70.000 argeloze schoolkinderen zouden de 700 groenlinkse ABVV-ers betogend in Brussel een modderfiguur geslagen hebben. Wij haten kindermisbruik en kunnen alleen maar hopen dat de ouders en grootouders van de misbruikte schoolkinderen dat ook doen.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De klimaatzwendel, een nieuwe religie. — 5 reacties

 1. Nog even een tip in dit verband. Zoek eens op via Google.
  Herbert Marcuse, Repressieve tolerantie

 2. Wouter Beke heeft ten volle zijn ware gelaat van de grote warmte van zijn warme samenleving laten zien toen hij zonder een spier in zijn gezicht te vertrekken met stalen gezicht en ijzeren vuist Joke Schauvliege buitenzette enkel en alleen omdat ze de pure waarheid onthulde over het internationaal communistisch klimaatcomplot tegen de bevolking en het opgezet spel van de samenzweerders om schoolkinderen te laten betogen voor het milieu.

 3. Het was al voor “de val” van Joke duidelijk dat brossen voor het klimaat een politiek geïnspireerde aangelegenheid was.
  Links gebruikt de klimaathysterie om de aandacht van de echte problemen af te leiden.
  Voor wanneer brossen tegen de massa immigratie?
  Wedden dat heren/dames regerende politici onmiddellijk maatregelen zouden nemen tegen de brossers.

  • Ja Walter. Dat behoort bij het “spel” van de politiek correcte politici.
   Als volleerde oplichters wijzen ze met hun vingers en zeggen ze “kijk daar eens, een vogeltje!
   En met de vingers van hun andere hand stelen ze het geld uit de zakken van de welmenende maar naïeve burgers.
   Dat is wat er nu gebeurt. Schaamteloze diefstal gecombineerd met even schaamteloze cognitieve dissonantie.
   Schaamteloze diefstal gepleegd mét de medeplichtigheid van de N-va en schaamteloze cognitieve dissonantie van de islamofiele tjeven.
   Die hebben liever een brutale en gewelddadige mohammedaan aan de macht dan een rechtgeaarde modale Vlaming.
   Over de groen-linkse idiote luchtfietsers kunnen we kort zijn: misdadig crapuul.

   • Beste lucky9,
    Inderdaad, het hoort bij “het spel” maar het kost Jan met de pet en zijn Liza handen vol geld.
    De minimum loon verdieners, gepensioneerden, langdurig zieken… hebben ze weer het hardst bij hun kl**en.
    Een hoop politiek misbruikte snotters die nog niet half weten waar ze mee bezig zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *