De klimaatspijbelaars ….

Noord Afrika

Landen die niet meedoen met het klimaatakkoord:

Afrika: 1,2 miljard inwoners, 962 x groter dan België
Rusland: 144,5 miljoen inwoners, 547 x groter dan België
Amerika: 325,7 miljoen inwoners, 314 x groter dan België
China: 1,3 miljard inwoners, 308 x groter dan België
India: 1,3 miljard inwoners, 105 x groter dan België
Iran: 82 miljoen inwoners, 52 x groter dan België
Colombia: 47 miljoen inwoners, 35 x groter dan België
Turkije: 80 miljoen inwoners, 24 x groter dan België
Irak: 39 miljoen inwoners = 14 x groter dan België

CO² heeft niets met het klimaat te maken.

Onze atmosfeer bestaat voor:

– 78% uit stikstof
– 21% uit zuurstof
– 1% uit edelgassen
– 0,038% is CO₂

Van deze 0,038% produceert de natuur 96% zélf. De mens staat voor de resterende 4%. De invloed van de mens in zijn geheel op CO₂ staat dus welgeteld voor 0,00152%. De klimaathysterie is een kunstmatig verwekte hype, een hoax en dus puur bedrog.
En zo zie je maar weer hoe ons volk gepluimd wordt met de broek aan.
Stem op 26 mei dat zootje dieven weg !

“Ik zag vandaag in Antwerpen toevallig de betoging van de klimaatspijbelaars – de kinderkruistocht van Greta & Anuna. En ik kreeg er tranen in mijn ogen van. Die krijg ik meestal als ik een heleboel leden van de mensheid als een kudde de meest oppervlakkige en idiootste slogans hoor krijsen. Ik word dan onwillekeurig herinnerd aan de donkerste perioden uit de wereldgeschiedenis – waarin gemanipuleerde mensenmassa’s zo werden opgezweept dat het uiteindelijke resultaat was: uitsluiting, haat, geweld en massamoord. Zo’n perioden beginnen meestal met “idealistische” opstoten – maar eindigen zonder uitzondering met de geur van verbrande slachtoffers.

Ik belandde vandaag als Antwerpenaar toevallig in die betoging. Ik was op weg naar mijn werk – naar mijn volwassen cursisten die Nederlands willen leren. Deze huiveren voor het merendeel ook van zo’n betogingen – want zij herkennen dat soort verblinde volksmassa’s uit hun landen van herkomst die zij ontvlucht zijn: Iran, Turkije, Libië, Afghanistan, Venezuela, Bosnië, Cuba, Congo… Bijna kwam ik door de betoging van de jeugdige “idealisten” te laat op mijn werk – en dat zou echt jammer zijn geweest. Al was het maar omdat ik – als kinderloze en hardwerkende man – door het beslag op mijn loon mee betaal aan het kindergeld van die klimaatspijbelaars. Zodat zij onbezorgd zouden kunnen spijbelen, genieten van hun laatste modelletjes smartphone, hun Primark hebbedingetjes en hun weekendreisjes.

Je hoeft geen gediplomeerde socioloog te zijn om te zien dat er aan de samenstelling van zo’n betoging van klimaatspijbelaars iets fundamenteels niet klopt. Ten eerste de bijna volledige afwezigheid van zogenaamde allochtone jongeren. De betoging vandaag in Antwerpen bestond voor het overgrote merendeel uit blanke – d.i. “witte” in het Orwelliaanse en racistische taalgebruik van de politiek correcte identitairen – jonge mensen. Ik schat dat er in bij die paar duizend betogertjes nauwelijks vijf procent jongeren meeliepen met een “migratieachtergrond”. Merkwaardig toch – als je bedenkt dat deze week nog met veel tamtam werd verkondigd dat voor de eerste keer in de geschiedenis van Antwerpen méér dan vijftig procent van de bevolking een allochtone achtergrond heeft. Hoe komt het dan dat de groenlinkse organisatoren van de klimaatbetogingen er nauwelijks in slagen jongeren uit deze groep te bereiken? Ik heb het vermoeden dat het klimaat allochtone jongeren – net zoals hun ouders – geen moer interesseert. De aanbidding van de auto als heilige koe door vooral mohammedaanse “kansenparels” kan iedereen die niet verblind is door politiek correcte vooringenomenheid in de migrantenbuurten van Antwerpen met eigen ogen vaststellen. Elke Marokkaanse of Turkse jongere droomt ervan om met een dure – als het moet tweedehandse – luxeauto aan moordende snelheid door de straten te razen. Fuck voetgangers. Fuck kinderen. Fuck bejaarden. Fuck dieren. Mohammedaans machismo – heet zoiets.

Wat me ten tweede opviel aan de sociologische samenstelling van de betoging van klimaatspijbelaars was het absolute overwicht aan meisjes. Zeker zeventig procent van de betogers waren van het vrouwelijke geslacht. De jongens laten het blijkbaar bij deze gelegenheden tot straatopstootjes massaal afweten. In een optimistische bui zou men kunnen veronderstellen dat zoiets komt omdat meisjes – als toekomstige moeders – meer dan jongens bewust zijn van de ecologische crisis en de toekomst van de planeet. Helaas heb ik zelden of nooit een optimistische bui. Ik hou het erop dat meisjes – nogmaals helaas – vatbaarder zijn voor ideologische manipulatie. Vooral als die beïnvloeding inspeelt op hun “vrouwelijke” zwakke plekken – vertedering door en bescherming van “schattige ijsbeertjes” en al even “schattige baby’tjes”. Dat zij daardoor volstrekt manipuleerbaar worden voor de niet zo schattige stalinistische mollen van groenlinks en de nog minder schattige kapitalistische EU-oligarchen – dat is inderdaad schrijnend.

Ik vermoed ook dat die zeventig procent betogende meisjes van mening zijn dat “arme vluchtelingen” uit de Arabische en Afrikaanse conflictgebieden met open armen verwelkomd moeten worden. Dat zoiets haaks staat op hun doelstelling om iets te doen aan de klimaatopwarming dringt blijkbaar niet tot de bakvishoofdjes door. De ecologische voetafdruk van een Sub-Sahara-Afrikaan is ongeveer acht keer kleiner dan die van een inwoner in Europa. Door massaal die Sub-Sahara-Afrikanen in Europa te importeren verhoog je dus significant de ecologische druk op de planeet. Elke geïmporteerde “arme vluchteling” op het Europese continent doet de klimaatopwarming stijgen – met catastrofale gevolgen. Strijden tegen klimaatopwarming en opvangen van Arabische of Afrikaanse vluchtelingen in Europa staan dus haaks op elkaar. Maar ik maak me geen enkele illusie dat zoiets ooit tot de “idealistische” hoofdjes van de bakvisjes die “betogen voor het klimaat” zou doordringen. Roep in het wilde weg maar wat slogans – ook als die contraproductief zijn. Het maakt niet uit. Het belangrijkste is dat “wij” er ons “goed” bij voelen. Facebook en Instagram ten top! “Like it!” – het internationale en even leeghoofdige equivalent van “keitof” – overstemt elk kritisch individueel denken.

Wat is mijn conclusie? Stilstaand op mijn huurfietsje – ik heb nu eenmaal al levenslang bewust geen rijbewijs – de klimaatbetoging van vandaag in Antwerpen overschouwend? Ik zag een stoet enorm geprivilegieerde – zeg maar gerust rotverwende – kinderen. Overwegend blank. Overwegend vrouwelijk. Duidelijk afkomstig uit de “betere” buurten van de stad. Uit de “elitaire” – lees: “witte” – scholen. Uit de “groene” randgemeenten. Het zal deze schandalig consumerende jeugd – sneeuwvlokkinderen van millennials en kleinkinderen van babyboomers – worst wezen dat hun klimaatbetogingen door politici zullen worden aangegrepen om arme autochtonen en arme allochtonen het mes op de keel te zetten. Want zij staan zogenaamd “aan de goede kant van de geschiedenis”.

Eén beeld van hoe gruwelijk fake de klimaatbetoging van vandaag in Antwerpen was – staat voor de rest van mijn leven op mijn netvlies gegrift. Een fanatieke lerares die op het voetpad langs het Stadspark een horde kinderen aanvoerde – en hen met schrille stem voorzegde wat zij luidop moesten roepen. Tégen de klimaatopwarming. Tégen Amerika. En tégen het stadsbestuur. Deze lerares was van boven tot onder ingepakt volgens de kledingvoorschriften van de sharia. Kopvod en arrogante smoel – je kent dat soort wel. En die riep dus op tot “strijd tegen de klimaatopwarming”. Gvd. Sinds wanneer is het mohammedanisme een schoolvoorbeeld van ecologische zorgzaamheid? Wie objectief de ecologische situatie bekijkt in het overgrote deel van de moslimlanden – van Noord-Afrika tot Indonesië – wéét dat het geloof in Allah en de zorg voor de planeet absoluut niet samengaan. Ook al proberen propagandistische boekjes ons van het tegendeel te overtuigen. Waar de islam de macht krijgt – verandert de natuur in woestijn. Het is dan ook niet voor niets een woestijngodsdienst. Planten en dieren hebben in het mohammedaans antropocentrisme geen ziel. Die gruwelijke lerares op het voetpad langs het Antwerps stadspark vandaag – als een rattenvanger van Hamelen met die horde misleide kinderen in haar sleep – is een schrijnend voorbeeld hoe heel de huidige klimaatheisa voor sommigen niets meer is dan een handig middel om hun eigen groenlinkse of islamiserende verborgen agenda met alle middelen doorgang te doen vinden.

De jeugd van dit land wordt gebruikt en misbruikt door donkere krachten voor politieke doeleinden. Kom ertegen in opstand. Nu! Laat het niet gebeuren!”
h/t Marc Schoeters

N.v.d.r.: De enige door menselijk toedoen veroorzaakte klimaatwijziging is nauwkeurig in onze tijdrekening gesitueerd: Tussen het jaar 632 en circa 772. Sinds mensenheugenis was Noord Afrika tot enkele honderden kilometers van de Middellandse zeekust, de ‘graanschuur’ van Europa. Dit was mogelijk dankzij het milde klimaat en de irrigatie van vruchtbare akkergronden. Toen de Arabische nomaden na de dood van Mohammed Noord Afrika veroverden ging iedereen die instond voor het onderhoud van de irrigatiekanalen en -bronnen er op de vlucht of werd gedood. De overbegrazing door de kamelen en kuddes schapen van de migrerende mohammedanen veranderde nadien het eens zo groene Noord Afrika in slechts enkele decennia in een troosteloze woestijn. 1.305.0000 vierkante kilometer vruchtbare grond ging reddeloos verloren. Hierdoor steeg de gemiddelde temperatuur zo sterk dat de voordien al duizenden jaren gunstig gelegen luchtdrukgebieden veranderden naar een voor neerslag in Noord Afrika ongunstige ligging zodat de neerslag van boven de Atlantische oceaan niet meer tot boven Noord Afrika werd aangevoerd.

De klimaathysterie en -zwendel van vandaag staat in schril contrast met de resultaten van wetenschappelijk onderzoek. Pubers moeten niet spijbelen maar naar school gaan om uit onderzoek de echte geschiedenis te leren en de realiteit te onderscheiden van de politiek gestuurde fictie.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De klimaatspijbelaars …. — 5 reacties

 1. islam en natuur: om het met Wim Van Rooy te zeggen (letterlijk citaat)
  “Waar de islam zijn hoeven zet groeit geen gras meer.”
  Mensen die af en toe al een het vliegtuig nemen zullen de klimaatspijbelaars een “warm” hart toedragen.
  Vandaag was er al een (belgische minister, hoe kan het ook anders) die Europa opriep om de prijs van vliegtuigtickets sterk te verhogen, en dit (als het kan) met onmiddellijke ingang.
  Hardwerkende ouders die met hun kinderen 1 maal per jaar op vakantie gaan met het vliegtuig met een goedkope vlucht, en zelfs daar nog hard moeten voor sparen.
  Die gaan vooral de klimaatspijbelaars op handen dragen.
  Verder hoeft daar geen tekeningske bij denk ik. 🙁

  • Kleine rechtzetting, om het nog erger te maken.
   Het is Vlaams minister van milieu Koen Van den Heuvel die met dit voorstel kwam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *