Nee geen terrorist. Enkel een verwarde man met messen….en dan ineens zonder.

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, staande mensen en buiten

Ik plaats een update van mijn eerder bericht (op Facebook) over de aanslag op de carnavalstoet in Aalst, ditmaal met een foto genomen door een vermetele anarchist, die niets aan onduidelijkheid of speculatie laat, want in kleur.
Ook omdat de fakenews-staatszenders nu ijverig ontkennen dat er plots dan toch geen messen waren gevonden. Ineens verdwenen. Floeps !
Er bestaan dus toch mirakels. Een werk van allah!
Of zouden het de EU-Stasi zijn die de nefaste gevolgen van immigratie moeten toedekken in het belang van het omvolkingsproject en de grote politieke, economische en financiële eigenbelangen?
Er werden messen gevonden .. (klinkt dit bekend?)
Volgens de burgemeester gaat het niet om een incident met terroristisch motief, maar om een verwarde man. (klinkt ‘verwarde man’ u bekend in de oren?)
Verder nog:
…een onherkenbaar gemaakte nummerplaat!
… bedreigde omstaanders!
…wou Aalst een lesje leren!
Had iemand zijn god, zijn profeet, zijn godsdienst of zijn IS-oorlogsmisdadigersclubje beledigd in de carnavalstoet?
Wie weet het ????

Wat we wel weten is dat wanneer het een Vlaming zou zijn geweest het overal al in het nieuws was geweest met naam, en toenaam, en wanneer het in verband met een moslimfeeststoet allochtonenstoet was, stonden snel bij buren en familie journalisten op de stoep om zijn proces te maken .
Maar men mag het volk niet bang doen worden, de verdere immigratie niet schaden, de verkiezingen niet in gevaar brengen.
Vroeger, zonder al die immigranten, hadden wij geen veiligheidsplan nodig.
Als ik verkeerd ben, dan verontschuldig ik mij.

Wagen rijdt in carnavalsstoet Aalst: ‘Veiligheidsplan heeft perfect gewerkt’

03/03/2019 om 22:44 door mg | Bron: Belga, VRT

Wagen rijdt in carnavalsstoet Aalst: 'Veiligheidsplan heeft perfect gewerkt'
Er wordt op Aalst Carnaval een scène opgenomen van de film ‘Viva Boma’ Foto: BELGA

Even voor 19 uur wilde een verdacht voertuig zich een weg banen in de carnavalsstoet van Aalst. ‘Het voertuig is onderschept, de veiligheidsdiensten staat op scherp’, zei burgemeester van Aalst Christoph D’Haese (N-VA) aan VRT. Volgens de burgemeester gaat het niet om een incident met terroristisch motief, maar om een verwarde man.

Een voertuig met onherkenbaar gemaakte nummerplaat probeerde zich een weg te banen in de stoet. Agenten in burger grepen als eerste in, nadien overmeesterden agenten van het team ORCO (Ondersteuningscapaciteit voor Risicovolle en Complexe Operaties) de man. De sleutels van de wagen werden door de politie in beslag genomen. ‘De politie heeft de verdachte opgepakt en weggebracht voor verhoor’, zei burgemeester D’Haese. Er werden messen en een baseballknuppel gevonden in de koffer, de man bedreigde omstaanders met de knuppel en gedroeg zich agressief. 

De bestuurder van de auto zou een psychiatrische voorgeschiedenis hebben. Aan de politie heeft hij verklaard dat hij ‘Aalst een lesje wou leren’. ‘We laten ons niet van de wijs brengen door mensen met slechte bedoelingen, het is veilig om feest te vieren in Aalst’, verzekerde de burgemeester aan VRT Nieuws. Er worden geen bijkomende veiligheidsmaatregelen genomen. ‘Deze politie-interventie heeft erger voorkomen’, zegt D’Haese. ‘Het nood- en interventieplan heeft perfect gewerkt.’

Stoet

Volgens burgemeester Christoph D’Haese kwamen 80.000 carnavalisten opdagen voor de openingsstoet, die doorging tot 20.30 uur.  In de stoet wordt de draak gestoken met politici als Joke Schauvliege, maar ook andere actuele thema’s duiken op. Er trekken bijna 260 carnavalsgroepen doorheen de straten. Dat is iets minder dan vorig jaar. 

Regisseur Jan Verheyen neemt zondag een scène op van ‘Viva Boma’, de volgende film van FC De Kampioenen. De volledige cast neemt plaats op de praalwagen van carnavalsgroep De Lodderoeigen. Een aansluitend deel van die opnames volgt in april, wanneer de filmploeg op gelijkaardig weer zal moeten rekenen als zondag.

Ook heel wat bekende namen tonen zich in de stoet, zoals presentator Peter Van De Veire en radiopersoonlijkheid Julie Van den Steen, die zich aansluit bij carnavalsgroep Oeverboeft.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Nee geen terrorist. Enkel een verwarde man met messen….en dan ineens zonder. — 3 reacties

 1. “Verwarde man”. Is dat geen eufemisme voor “moslim”? Want die willen de hele wereld toch een koranlesje leren. De burgemeester in kwestie is voorwaar een helderziend man. Zo direct al met zekerheid kunnen verklaren dat deze “verwarde man” geen terroristische motieven had. Knap toch. Nummerplaten afplakken, voorzien zijn van het nodige snij- en knuppelgerief, daarvoor was deze man dan weer niet te verward om dat allemaal netjes op voorhand te plannen.
  “Verwardheid” met voorbedachten rade als het ware. Overigens als mens moet je al heel erg verward zijn in je bovenkamer om in de islam te kunnen geloven. Dat van die “verwarde man” zal dan uiteindelijk ook wel blijken te kloppen. En zo is de cirkel rond.
  Net zoals we weten wat ze bedoelen als ze het over “jongeren” hebben, weten we nu wie en wat de poco’s bedoelen met hun verwijzingen naar “verwarde mannen”. Niet eens zo moeilijk. Kwestie van afspraak inzake terminologie. Laat ze dus maar lekker verder lullen over “verwarde mannen”. No problem. Wij begrijpen het wel.

 2. Waarom zou een N-VA burgemeester toegeven dat het om een terroristische daad gaat, of dat er en terroristisch motief is?
  Het zou enkel maar een bevestiging zijn dat Jan Jambon als minister van binnenlandse zaken er een boeltje van gemaakt heeft, dit in samenwerking met zijn collega Geens. De Crem is ook al geen haar beter.
  Het zou enkel maar een bevestiging zijn dat de “kracht van de verandering” niets maar dan ook niets veranderd heeft. Of misschien toch wel, het is er enkel allemaal erger op geworden. Dus “de verandering werkt.”
  Let op met 26 mei in aantocht, de N-VA gebakken lucht op Twitter en Facebook zal weer niet uit de lucht zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *