Het onderontwikkelde sossenbrein!

Eergisteren kwam de Socialiste Kathleen Van Brempt op de staatszender Tom van Grieken beschuldigen van antisemitisme.Toen die het stuk politiek onbenul op haar plaats had gezet veranderde het kreng het geweer van schouder en zei dat ze alleen Victor Orban had bedoeld.

Hoe korter we bij 26 mei komen hoe meer laster we gaan horen op de staatszenders. Orban probeert de hardcore antisemieten juist buiten de grenzen van Hongarije te houden. Dat is het tegenovergestelde van antisemitisme.

De verklaringen van Kathleen Van Brempt zijn dus ook daar pure laster. En dat is een écht misdrijf.

Voor alle duidelijkheid antisemitisme zit in de islamitische doctrine ingebakken als gist in brood. Alle moslims of mohammedanen zijn dus zonder de geringste twijfel de meest fanatieke antisemieten die men zich kan inbeelden.

Percentages van de totale islamitische doctrine? Medinese Koran 17% van alle woorden zijn antisemitisch. De Sira (biografie van Mohammed 12% van alle woorden zijn antisemitisch. De Ahadith (overleveringen over wat de heilige profeet allemaal gezegd en gedaan heeft): 8,9% van alle woorden zijn antisemitisch.

De totale islamitische doctrine;9,3% van de hele tekst is antisemitisch.
In vergelijking: Mein Kampf van de nationaal-socialist Adolf Hitler: Slechts 7% van alle woorden zijn antisemitisch. Dus wat bazelt de totaal onbekwame Van Brempt?

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Het onderontwikkelde sossenbrein! — 2 reacties

 1. Het is de dochter van onderwijzers – ambtenaren. Dan weet je genoeg. Zelf “sociologe”, wat is dat nu weer voor een diploma (?), leer eens een deftig vak.
  Politiekers beslissen over alles, maar kennen in werkelijkheid niks.

 2. Het is te vergelijken met “als je het debat verliest roep dan racist, zo ben je weer terug aan de winnende hand.”
  KVB gebruikte in de plaats “antisemiet”.
  De geloofwaardigheid van haar beschuldiging zal de sossen niets opleveren.
  Schuddekopke (zoals ze ooit in ’t Pallieterke werd genoemd) is net zoals alle tegenstanders van het Vlaams Belang verblind door haat.
  Je kan ergens voor of tegen zijn, ik heb dat ook.
  Maar je laten leiden door haat is een slechte leermeester.
  Waarschijnlijk ziet ook zij de bui (voor SPa) van 26 mei al hangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *