Het onderontwikkelde sossenbrein!

Eergisteren kwam de Socialiste Kathleen Van Brempt op de staatszender Tom van Grieken beschuldigen van antisemitisme.Toen die het stuk politiek onbenul op haar plaats had gezet veranderde het kreng het geweer van schouder en zei dat ze alleen Victor Orban had bedoeld.

Hoe korter we bij 26 mei komen hoe meer laster we gaan horen op de staatszenders. Orban probeert de hardcore antisemieten juist buiten de grenzen van Hongarije te houden. Dat is het tegenovergestelde van antisemitisme.

De verklaringen van Kathleen Van Brempt zijn dus ook daar pure laster. En dat is een ├ęcht misdrijf.

Voor alle duidelijkheid antisemitisme zit in de islamitische doctrine ingebakken als gist in brood. Alle moslims of mohammedanen zijn dus zonder de geringste twijfel de meest fanatieke antisemieten die men zich kan inbeelden.

Percentages van de totale islamitische doctrine? Medinese Koran 17% van alle woorden zijn antisemitisch. De Sira (biografie van Mohammed 12% van alle woorden zijn antisemitisch. De Ahadith (overleveringen over wat de heilige profeet allemaal gezegd en gedaan heeft): 8,9% van alle woorden zijn antisemitisch.

De totale islamitische doctrine;9,3% van de hele tekst is antisemitisch.
In vergelijking: Mein Kampf van de nationaal-socialist Adolf Hitler: Slechts 7% van alle woorden zijn antisemitisch. Dus wat bazelt de totaal onbekwame Van Brempt?