Het Laatste (vervalste) Nieuws van de leugenpers.

De leugenpers in volle actie

Bij een islamitische terreuraanslag in Utrecht zijn maandag 18 maart 2019 drie doden en vijf gewonden gevallen.
Een dag na de schietpartij startten leugenpers en politiek een georkestreerd leugenoffensief om te beweren dat de terreuraanslag geen terreuraanslag was. Het zou iets geweest zijn in de ‘relationele sfeer’, en zelfs een soort ‘eerwraak’. 

Met grote titels op de voorpagina van de kranten vroeg men zich af: was dit ‘incident’ wel een ‘aanslag’?  Het Laatste (vervalste) Nieuws ging nog een stap verder. Daar werd de terroristische aanslag door een Mohammedaan afgedaan als een “persoonlijke afrekening. (Zie foto) Gelukkig haalde de waarheid hun leugens snel in. Het gerecht maakte bekend dat géén enkele van de slachtoffers ook maar iets met de Turkse schutter te maken had.  Er werd ook een briefje gevonden in diens auto, dat wijst op een terroristische motivatie.  Volgens de krant De Telegraaf verwijst de terrorist erin naar Allah, en groet hij ook zijn moslimbroeders.

De aanslag vond plaats in of bij een tram waar de Turk meerdere schoten heeft gelost met als gevolg zeker acht slachtoffers. De hoofdverdachte is de 37-jarige, in Turkije geboren, Gökmen Tanis. Die is inmiddels door de politie ingerekend. In eerste instantie werd door de politie melding gemaakt dat het mogelijk zou gaan om een terroristische aanslag. Bronnen rondom de familie fluisterden echter dat het een daad van een ‘instabiele figuur’ betreft.  Zo werd aanvankelijk geprobeerd de terreuraanslag minder erg te laten lijken. Het islamofiele journaille greep dit aan als ‘gefundenes fressen’.

Maar dat was buiten de islamitische arrogantie van de terrorist gerekend. In het gevonden briefje zou Tanis schrijven dat hij in naam van Allah heeft gehandeld. Daarnaast zou hij in het briefje zijn “moslimbroeders” groeten. De vader en broer van de verdachte zouden bovendien banden hebben met salafistische organisaties.

De bewijzen dat het om een moslim-terreuraanslag gaat stapelen zich intussen op.  Volgens enkele ooggetuigen zou er ‘Allahoe Akbar’ zijn geroepen.  Andere getuigen melden dat Nederlanders werden neergeschoten maar dat een Marokkaan ongehinderd mocht vertrekken. 

Inmiddels heeft de politie een tweede verdachte opgepakt. Een 40-jarige man werd dinsdag aangehouden door de Nederlandse Dienst Speciale Interventies (DSI). Bijgevolg zitten er nu twee personen vast voor de aanslag: hoofdverdachte Gökmen Tanis en de 40-jarige man.

Als men een terroristische aanslag met blokletters op de voorpagina als een persoonlijke afrekening afschildert om Mohammedaanse terreur onder de mat te vegen, maakt men zich schuldig aan hersenspoeling en indoctrinatie.

Indien de leugenpers geen subsidies meer zou ontvangen via openbare belastinggelden zouden de meeste politiek correcte kranten niet eens kunnen overleven bij gebrek aan een voldoende aantal betalende lezers. Walgelijk allemaal en uiterst gevaarlijk!

Blijkbaar zijn wij ook in Vlaanderen, niet in staat de nodige lessen uit het communisme en het nationaal-socialisme van de vorige eeuw te trekken. Deze regimes gebruikten aanvankelijk ook hersenspoeling ter indoctrinatie van het publiek. We bevinden ons in een uiterst gevaarlijke situatie. Mohammedaanse jihad op ons eigen grondgebied en censuur door vervalst islamofiel nieuws in onze eigen pers.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Het Laatste (vervalste) Nieuws van de leugenpers. — 2 reacties

  1. Dat de aanslagen niet gebeuren door islamieten is een feit. De aanslagen gebeuren door blonde Zweden, want iedereen moet nu toch beseffen dat de islam de godsdienst is van de liefde en van de vrede en het dus onmogelijk is dat zo en fijne (?) godsdienst toch geen aanslagen pleegt.

    • Hallo Roger,
      Bij de islamieten zijn het eerder “misverstandjes” veroorzaakt door lage bloedsuikerspiegel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *