De religieus getinte ideologie van de vrede, de wreedheid van de week …

An inside view of the St. Anthony's Shrine after an explosion hit St Anthony's Church in Kochchikade in Colombo, Sri Lanka on April 21, 2019. (Photo by Chamila Karunarathne/Anadolu Agency/Getty Images)
Foto by Chamila Karunarathne/Anadolu Agency/Getty Images

Amper een week na het in brand steken van de Notre Dame kathedraal in Parijs was het weeral prijs. Alle moslims wereldwijd zijn verenigd in haat tegen alles wat niet tot hun achterlijke samenleving behoort, tegen het Westen. Deze keer in Sri Lanka, vroeger Ceylon. Let op het feit dat ook hotels doelwit waren. Gevolg: doden uit India, Portugal, China, Turkije, Groot-Brittannië, de Verenigde Staten, Australië, Denemarken en 1 vrouw uit Nederland. Er zouden nog 21 ongeïdentificeerde buitenlandse slachtoffers zijn. Maar er is geen reden tot ongerustheid‘ zo meldt ‘DS’, een hoofdstroom Medium van de leugenpers! Jouw reactie vul je zelf in!

Sri Lanka: zelfmoord terroristen slaan met Pasen toe op kerken

Andere recente ‘misopvattingen” over de islam

21 april 2019 (Sri Lanka)
Mohammedanen plegen 8 bomaanslagen op kerken en hotels tijdens de ochtend van Paaszondag daarbij circa 300 doden makend. 20 april 2019 (Afghanistan)
Radicalen plegen een zelfmoordaanslag op een regeringsgebouw dat IT herbergt, daarbij 10 onschuldige mensen doden. 19 april 2019 (Cameroon)
11 vrouwen en kinderen zijn de ongelukkige slachtoffers van
moordzuchtige mohammedanen. 17 april 2019 (Somalië)
Mohammedanen laten een autobom ontploffen juist buiten een restaurant.

15 april 2019 (Afghanistan)
De Taliban vuren een mortier af op een huis en doden daarbij 4 gezinsleden waaronder 2 vrouwen.
15 april 2019
Mohammedanen juichen als de kathedraal van Notre Dame in Parijs in brand staat. De door het Franse volk inmiddels uitgespuwde President Macron ordonneerde inmiddels het absolute stilzwijgen van politie, speurders, onderzoekers en brandexperten. Wij mogen de waarheid over wat er in Europa gebeurt weeral niet weten van onze machthebbers.
14 april 2019 (Nigeria)
Een zwangere vrouw en drie kinderen bevinden zich onder de 17
slachtoffers vermoord door ‘Fulani’ terroristen in een kerk tijdens een doopplechtigheid.

Waarom laten we ons allemaal beliegen en bedriegen? Zijn wij weerloos of zo?

Wie is er hier naïef?

Wie bedriegt er hier? De EU satrapen, -technocraten en -parasieten? De Mollahs? De Imams? Of alle drie?

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De religieus getinte ideologie van de vrede, de wreedheid van de week … — 2 reacties

 1. Beste Walter,

  De politieke elites, belichaamd door de Duitse bondskanselier Merkel en de Franse president Macron (gelukkig is de VS van Obama verlost) samen met alle partijpolitici van alle kleuren volgen het links progressivisme, het uitgebreide betuttelend etatisme, het EU imperialisme, en het staatspaternalisme, het groene dirigisme en een extensief onbetaalbaar sociaal constructivisme jegens mensen die niets bij te dragen hebben en zich ook niet willen inspannen of aanpassen.

  Tussen de chistendemocraten, populistische nva-ers,socialisten, groenen en anarchistische activisten bestaan er wat dat betreft weinig verschillen.
  Die zijn er allen op retorisch vlak, niet over de kern van de zaak.

  Omdat ze geen van allen over valabele argumenten beschikken beperken ze zich tot het gebruik van laster en nieuwspraak-scheldwoordjes zoals “extremistisch” (voor enkele dagen nog Bart De Wever), “racist”, “fascist”, “populist, xenofoob, wereldvreemd, islamofoob en paranoïde.

  Of ze met opzet onwetend zijn, uit pure domheid of vanwege hersenspoeling is onduidelijk. Wel duidelijk is dat zij aan de verkeerde kant van de geschiedenis staan en de objectieve rechtse waarnemers aan de juiste.

 2. Wie zich enigszins kritisch durft uitlaten over wat regerende en linkse politici en mainstream media weten te melden ivm al deze terroristische daden wordt al vlug weggezet als paranoïde.
  Rechtse complottheorieën sleurt men er ook nog bij.
  Doch ik zal me blijven verzetten tot mijn laatste snik, waar en hoe het maar kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *