Kies Dries

Grote Verkiezingsrally. Twee weken voor de verkiezingen zetten we nog eens de puntjes op de i met een voor Vlaanderen ongeziene verkiezingsrally in Amerikaanse stijl. Sta niet aan de kant en wees erbij!

Waarom? Mijn generatie is opgezadeld met een torenhoge staatsschuld, een vervuild leefmilieu en een steeds moeilijker wordend migratievraagstuk. Keer op keer heeft men die problemen doorgeschoven naar de volgende generatie, maar het stopt hier.

Wij gaan de mouwen opstropen en zorgen voor oplossingen. Wil je weten hoe? Kom dan op 12 mei naar Leuven en geef samen met mij een krachtig signaal aan het establishment!

Raad eens wat, Brigitte Melon (NVA) op FB is er tegen!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Kies Dries — 2 reacties

 1. De redactie vreest het ook Walter.
  Hoe meer ze reageert, hoe meer ze zichzelf in nesten brengt. Wat daarbij opvalt is een stijgend negationisme, het gretig gebruik van proactieve inversies (omkeringen) en een totaal gebrek aan realisme en objectiviteit. Zij mag alles, zelfs lasterpraatjes verkopen op FB, en alle anderen mogen niets.
  Dat zijn vandaag duidelijk symptomen van verkiezingskoorts.
  Nog erger is dat ze bijzonder naïef blijkt te zijn, gehersenspoeld als het ware.
  Het is nutteloos om met zo iemand een debat aan te gaan. Het lijkt wel een mohammedaan.
  Zoals je terecht zegt: “de oppositie van alles en nog wat mag beschuldigen zonder enig (valabel) argument.”
  Arm Vlaanderen, of moet ik zeggen arm Limburg?

 2. Beste Jefferson,
  Gisteren had ik op Facebook nog een hele discussie mer een N-VA aanhangster.
  Ik had gereageerd op een bericht van een krantenartikel met uitspraken van Jambom, als volgt:Geloof Jambon niet hij is een verhaaltjes verteller. De man die ja zegt en neen denkt, of andersom.

  De reactie die volgde was “en u moeten we dan wel geloven.” 😉
  Ik antwoordde: dat ik 6 jaar gemeenteraadslid geweest was in de legislatuur 2006/2012 samen met Jambon. Dat ik 6 jaar van op de eerste rij getuige was van zijn leugens en fratsen.
  Het antwoord dat volgde was “typisch VB”
  Ik vroeg argumenten en kreeg de volgende “Jullie staan maar wat langs de kant te schreeuwen, bieden geen oplossingen, hebben een onfatsoenlijk taalgebruik en zijn arrogant.
  Toen ik wees op BDW zijn uitspraak 6 jaar geleden “nooit met de socialisten” en net voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2018 “een stem voor Vlaams Belang is een stem voor de socialisten.” We zien wat er van gekomen is hij vormde een meerderheid met de socialisten. Antwerpen en nog andere plaatsen waren de test case voor wat we op Vlaams en federaal niveau gaan krijgen.
  Antwoord “een afgedraaid plaatje.”
  Ik wees er op: dat plaatjes afgedraaid zijn om dat ze graag gehoord worden, het zijn evergreens. En ik met mijn arrogantie er van overtuigd was geen onfatsoenlijk taalgebruik gehanteerd te hebben.
  Antwoord “het bewijs dat Jullie voor niets een oplossing hebben.
  Tot slot, want je moet ergens stoppen wees ik er op dat de N-VA dame geen enkel argument had aangebracht maar enkel een typische blinde N-VA haat tegenover het Vlaams Belang.
  Ze is gestopt, jammer want ik had nog wel wat argumenten achter de hand.
  Waarom dit verhaal? enkel om aan te tonen dat men zich bij N-VA onaantastbaar voelt, zich alles kan veroorloven, en gerust de oppositie van alles en nog wat mag beschuldigen zonder enig argument.
  Brigitte Melon is ook van dit kaliber lijkt me.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *