Minister Koen (arcopar) Geens is mede schuldig aan doodslag en verkrachting.

Deze affiche werd in allerijl verwijderd door de CD&V

Beste Vlamingen,

Het is onaanvaardbaar dat een minister van justitie naar aanleiding van een afschuwelijke daad van seksuele agressie de bevolking beliegt.

In de zaak waar in Antwerpen aan het Albertkanaal een onschuldige jonge Vlaamse vrouw in de fleur van haar beloftevol leven verkracht en gedood werd door een recidivist beweert de minister dat hij zich niet verantwoordelijk voelt en beroept hij zich op de “scheiding der machten” !

Hij zou naar eigen zeggen niets hebben kunnen doen om de dodelijke gevolgen van een misdadige beslissing van een rechter te beletten of te voorkomen. Deze minister liegt en ik leg U graag uit waarom.

Het parket van de procureur des konings (zonder hoofdletter) en ook het parket generaal bij elk hof van Beroep en dat van Cassatie staan overal en altijd onder rechtstreeks gezag, leiding en toezicht van de minister van justitie omdat ze, net zoals de minister die er aan de top van staat, behoren tot de UITVOERENDE macht.

En dus niet tot de Rechterlijke macht, laat dit duidelijk zijn.

Dat de parketten en de procureurs niet alle rechtsmiddelen (beroep én cassatie) hebben aangewend om een veroordeelde recidivist te beletten om nog eens toe te slaan door hem vrij te laten loslopen is medeplichtigheid door schuldig verzuim.

Wij weten niet of Koen Geens hiertoe opdracht zou hebben gegeven aan de parketten. In dat geval wordt zijn medeplichtigheid actief en zou hij van zijn parlementaire onschendbaarheid moeten worden beroofd en samen met de verkrachter en doder moeten terecht staan voor een volksjury bij het hof van assisen.

Laat ons aannemen dat, behoudens bewijs van het tegendeel, de minister zulke opdracht niet heeft gegeven aan de parketten. En ook niet aan de gevangenisdirecteurs en de politiediensten. Maar dat verandert niets aan zijn loodzware verantwoordelijkheid. Door na te laten de opdracht te geven aan de procureurs en procureurs generaal om alle rechtsmiddelen aan te wenden tegen recidiverende verkrachters, bleef de minister van justitie Koen GEENS schromelijk in gebreke… door schuldig verzuim.

Alle parketten en procureurs overigens ook omdat hun voornaamste taak er in bestaat de veiligheid van de burgers te bewaken en te verzekeren met alle middelen die tot hun bevoegdheid behoren ook al geeft de minister geen krimp. Het openbaar ministerie heeft GEFAALD en uitgerekend dàt is de verantwoordelijkheid van de minister van Justitie.

Maar dat de absolute leider van dit weledele gezelschap doet alsof wat gebeurde allemaal normaal is en hem zelf geen schuld treft is dermate schandalig omdat de mislukte staat België er in slaagt om zelfs kafkaiaanse onzin te laten uitkramen door een niet door de burgers verkozen minister, die alleen maar minister werd om de misdrijven van de ACV- oplichters van Arcopar te laten ‘verjaren’.

Dat tart werkelijk elke verbeelding.

Een ontslag zou symbolisch zijn maar bij een zo vreselijke moord en verkrachting moet de verantwoordelijke minister ontslag nemen en moet hij daartoe ook gedwongen worden door alle volksvertegenwoordigers, zonder enige uitzondering.

Ook door Wouter BEKE overigens die intussen hypocriet met zijn loze praatjes over de “hoge raad van justitie ” gewoon een mistgordijn optrekt zodat de burger eens te meer bedrogen wordt door CD&V politiekers. Of moeten we zeggen mogelijks zelf gedood en verkracht?

De schuld uitspreiden over àlle politiekers is een tjeventruc. Alleen KOEN (arcopar) GEENS is politiek verantwoordelijk! En met hem al de misdadige politiek benoemde rechters, waarvan ik hoop dat ze pijnloze zelfmoord plegen uit wroeging en schaamte.

Maar niet alleen een rechter faalde maar ook het parket van de Procureur des Konings dat, ik herhaal, deel uitmaakt van de uitvoerende macht en onder rechtstreeks gezag leiding en toezicht staat van de minister van justitie die dus niet alleen feitelijk maar ook politiek verantwoordelijk is. Vandaag de dag is dat Koen (arcopar) GEENS.

Zowel rechter als procureur bleven blind voor het feit dat de verdachte, Steve Bakelmans, zich in geen enkel geval vrij had mogen bewegen. Hij bleef zich maar onttrekken aan zijn straffen en zou in elk geval achter de tralies hebben moeten zitten. Het schuldig verzuim is in dit geval dus hallucinant!

Dat de minister en zijn familie middels zijn schoonzoon inmiddels aangetast is door de ‘hondsdolheid’ van de vrouwen discriminerende islamitische doctrine -we verwijzen hier naar een uitspraak van wijlen Winston Churchill– is geen excuus en zeker geen grond van rechtvaardiging. maar integendeel een bezwarende omstandigheid.

Vrouwen horen niet verkracht en daarna gedood te worden. Dat zou elke minister van justitie moeten weten. Helaas is de deze niet seculier maar een hypocriete christen die liever mee heult met de Mohammedaanse wolven, niet in het bos maar, op ons aller Vlaamse territorium!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Minister Koen (arcopar) Geens is mede schuldig aan doodslag en verkrachting. — 5 reacties

 1. Ik hoop die kop van die geens (kleine letter) na 26 mei nergens nog te zien, hopelijk komt Gerolf Annemans op die post te zitten zodat er eens eindelijk werk gemaakt wordt van die puinhoop België genaamd.

  • Beste Jean,
   Het was inderdaad te hopen dat Gerolf Annemans op die post kwam te zitten.
   Doch die kans is heel klein, jammer genoeg zelf onbestaande.
   Hij is lijsttrekker voor het Europees parlement.
   Wat natuurlijk niet wil zeggen dat hij uw stem niet zal appreciëren voor die lijst. 😉

 2. Beste Walter,
  Deze onderzoeksrechter werd opgevoerd door de mainstream media, had geen kennis van het dossier en beloog de bevolking met uit de lucht gegrepen nonsens.

  Het toppunt van smeerlapperij is dat het stuk crapuul niet eens de gevangenis zou hebben mogen verlaten vanwege het niet naleven van de voorwaarden met betrekking tot zijn celstraf inzake een vorige veroordeling! Men had dus volledig ten onrechte een recidivist vrijgelaten.

  Dit doet sterk terugdenken aan de zaak-Dutroux. Ook toen slaagde een minister van justitie er in een recidivist volledig ten onrechte vrij te laten waardoor hij zijn sadistische lustmoorden kon begaan. Die onbekwame minister was Melchior Wathelet senior (PSC = Parti social chrétien nadien omgedoopt tot Centre démocrate humaniste = CDH) die ontslag nam maar daarna beloond werd met een benoeming als rechter voor het Europese Hof in Luxemburg !

  Dit is geen apenland maar een gefaalde staat waar de macht wordt uitgeoefend door een onbekwame kaste politieke misdadigers.

  • Beste admin,
   Volledig met u eens,ook Gerolf Annemans plaatste op Facebook dat er na de zaak Dutroux na 25 jaar nog NIETS veranderd is.
   Ik zal de laatste zijn om dat tegen te spreken. 🙁 🙁 🙁

 3. Een dag na de bekendmaking van de moord kwam een onderzoeksrechter toelichten tijdens het radionieuws 17.00.u. (Nostalgie) dat het aangetekende beroep tegen de moordenaar zijn vorige rechtszaak nog lopende was, en daarom dat stuk crapuul niet kon opgesloten worden.
  Toen dacht ik al onmiddellijk: ze zijn weer de hand boven elkanders hoofd aan het houden.
  Wat zou je anders willen in dit apenland (dixit Mark Eyskens) waar de rechters politiek benoemd zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *