Procureur des konings vindt het OK dat Vlaamse meisjes worden neergeslagen en beroofd !

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Slachtoffer-Procureur-des-Konings-tScheldt-3-e1557631056694.jpg

Foto: de brief van de procureur des Konings

Ter inleiding: wat nu volgt is geen grap, geen satire, het is jammer genoeg de bikkelharde waarheid.

De feiten: een dag na de moord op Julie Van Espen in Merksem, ontvangt een vader uit de omgeving van Antwerpen een brief van de procureur des Konings. Buiten het feit dat deze papa ontzet is door de gebeurtenissen rond Julie die zich ontrollen op radio en televisie, is er geen enkel verband met de zaak van Julie.

In de brief die de vader ontvangt verwijst de procureur des Konings naar feiten die dateren van 25 maart 2017.

Op die dag stapt de dochter van deze papa uit Antwerpen, samen met haar vriend, van de bus in Sint-Antonius Zoersel. In de omgeving van de bushalte bevinden zich op dat moment drie individuen, twee mannen en een vrouw. Ze zijn alle drie van allochtone afkomst. De drie beginnen commentaar te geven op het meisje en haar vriend. Het meisje maakt de onvergeeflijke fout om hen aan te manen te stoppen met hun commentaar.

Dat had ze beter niet gedaan. Want meisjes die zich weerbaar opstellen krijgen het vandaag de dag nog harder te verduren. Zo ook dit meisje. Ze wordt op de grond gegooid en krijgt schoppen in het gelaat. Haar vriend krijgt een klap op het hoofd. Alsof het allemaal niet erg genoeg is nemen de drie het handtasje van het meisje mee, met al haar geld, papieren en sleutels en zetten het op een lopen.

In een normale rechtstaat leg je dan klacht neer, je hoopt dat de politie de daders vindt, en dat justitie de daders straft. De daders in deze zaak werden inderdaad geïdentificeerd. Maar dan volgt, twee jaar later, een dag na de moord op Julie, een bloedstollend briefje van de procureur des Konings.

We laten eerst nog een foto zien van het toegetakelde slachtoffer.

Lees nu samen met ons mee, hoe justitie deze feiten, formeel en schriftelijk, afhandelt.

***

Mevrouw, Mijnheer,

Langs deze weg wens ik u te informeren over het volgende: in uw dossier vind ik een strafrechtelijke vervolging een te zware maatregel in verhouding tot het nadeel dat de feiten hebben veroorzaakt voor de samenleving. Ik heb daarom beslist het dossier af te sluiten zonder verder gevolg.

de procureur des Konings
L. Festraets

Samenvattend kunnen we dus zeggen dat drie individuen van allochtone afkomst die een Vlaams meisje in elkaar kloppen en haar handtas stelen geen nadeel veroorzaken voor de samenleving. Ze moeten dus niet gestraft worden.

Wie over de feiten nadenkt kan natuurlijk niet anders dan deze procureur begrijpen en in het gelijk stellen. Het zou bijna ongepast zijn om deze daders die een meisje slechts in elkaar geklopt en beroofd hebben aan te houden en te bestraffen als de verkrachter en moordenaar van Julie gewoon vrij mag rondlopen op straat. Ordnung muss sein!

Op het gevaar af voor zwartkijkers te worden gehouden, kan je niet anders dan constateren dat het vandaag de dag in Vlaanderen geen enkele zin heeft om als vrouw of meisje klacht in te dienen als je slachtoffer bent van fysiek geweld of als je beroofd wordt. God verhoede, maar als je én slachtoffer bent van fysiek geweld én van beroving, tja…dan heeft het werkelijk helemaal geen zin, dan is er echt wel geen nadeel voor de samenleving.

Noot: een procureur des Konings is een magistraat van het Openbaar Ministerie die het parket leidt en de strafvordering uitoefent in eerste aanleg. De procureur des Konings voert, onder het gezag van de minister van Justitie (Koen Geens), de opdrachten van het Openbaar Ministerie uit en maakt deel uit van de UITVOERENDE macht.

Bronnen: uit veiligheidsoverwegingen en op vraag van de vader van het slachtoffer werd hun identiteit niet gepubliceerd

h/t ’t Scheldt

Julie Van Espen (vermoord en verkracht door niet vastgehouden recidivist) Luc Festraets, Merksem, procureur des Konings

N.v.d.r.: Ooit komt de dag dat een moegetergde Vlaming het recht in eigen hand neemt omdat een anti-blanke racistische procureur vindt dat hij Vlamingen mag benadelen. De ouders van dit meisje kunnen nu geen beroep doen op de eenvoudige en kosteloze burgerlijke partijstelling daar is zelfs geen tussenkomst van een advocaat voor nodig.

Maar ze worden nu door gespuis verplicht noodgedwongen beroep doen op een peperdure en lang aanslepende burgerlijke procedure om een schadeloosstelling te krijgen.

Wedden dat die moegetergde en beledigde Vlaming onmiddellijk weggezet en uitgescholden wordt als een racist of neonazi? Niettegenstaande de aanleiding, oorzaak en motivering uitsluitend terug te vinden is in de wanpraktijken van de UITVOERENDE macht die onder rechtstreeks toezicht, gezag en controle staat van de minister van justitie die er aan het hoofd van staat. Vandaag de dag Koen Geens.

Laat dit een getuigenis zijn en ook een waarschuwing. Het recht in eigen handen nemen gebeurt best collectief. Allemaal samen. Zodat de smeerlappen zoals deze procureur en deze minister beseffen dat zij niet straffeloos verder kunnen gaan met de principes van onze democratische rechtsstaat met de voeten te treden en belachelijk te maken.

Denk daaraan als je op 26 mei in het stemhokje je stem uitbrengt! De macht gaat uit van en berust bij het volk. Alleen bij het volk waarvan jij deel uitmaakt. Niet bij juridisch gespuis en politiek crapuul.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Procureur des konings vindt het OK dat Vlaamse meisjes worden neergeslagen en beroofd ! — 5 reacties

 1. Ik heb veel contacten gehad met de gerechtelijke politie die hun bevindingen moesten doorgeven aan de substituten. Door deze onderzoekers werd mij dikwijls gezegd dat “de procureurs” van vele zaken nog minder verstand hadden dan een beginnende politie-inspecteur. De meeste zaken worden daarom geseponeerd. Kwestie van niet kunnen. Persoonlijk heb ik ooit een klacht ingediend omdat ik voor ongeveer 75.000€ opgelicht werd. Er werden valse contracten opgesteld. De substituut van dienst zei tegen een officier van de gp, die ik kende, ” ze moeten zich maar niet laten bedriegen”. Einde verhaal.
  Ik schreef naar de Hoge raad van Justitie. Die bevestigden mijn standpunt dat er sprake was van valsheid in geschrifte, oplichting, etc… maar … het parket doet wat het wil. Jaren geleden ontmoette ik een team rijkswachters die een achtervolging hadden ingezet en de gezochten hadden opgepakt. Ze belden naar de procureur van dienst die laconiek antwoordde, laat ze maar lopen. Die rijkswachters waren terecht gedegouteerd. Ze vroegen zich af of het nog de moeite was hun eigen leven en dat van anderen in gevaar te brengen “voor niets”. Ik heb enkele substituten gekend die “niks deden” omdat de procureur dat niet wou. Met dank aan onze goede regeerders. ik ben van niets meer verwonderd. Justitie is een kot.

 2. België staat op de lijst van de meest korrupte staten ter wereld fier op de tweede plaats, na de VSA en voor Brazilië. Wat die brave vluchtelingen ( 94 % zijn militairen ) en hun kompanen betreft werd al enige tijd geleden op hoog politiek niveau besproken en goedgekeurd.
  Als ge weet dat er een bekend politieker voor de aankoop van een burgerwoning zo’n 8OO.OOO euro subsidies kreeg om zijn woning veilig te maken, dat er een collega van hem een atoomkelder onder zijn huis kreeg,

  Dat sinds het aantreden van een bekend socialistisch burgemeester Leuven – na Monte Carlo – in verhouding de meeste camera’s ter wereld heeft. En als toetje is het – ook voor meisjes en vrouwen ten strengste verboden een peperspray te hebben. Nog even en ook een deegrol zal verboden worden.

  En verder is het een publiek geheim dat zowat alle misdaden – met inbegrip van de dagelijkse groepsverkrachtingen – niet eens onderzocht worden, op bevel van een buitenlandse organisatie. En tja …. mochten verkiezingen iets kunnen veranderen ze waren al afgeschaft. Maak jullie maar geen illusies, want illusies zijn de toekomstplannen van dorpsidioten. En wees verder maar voorzichtig. Er gebeuren hier nogal veel ‘zelfmoorden’ in de gevangenis.

  • Ik lees : “In uw dossier vind ik een strafrechtelijke vervolging een te zware maatregel in verhouding tot het nadeel dat de feiten hebben veroorzaakt voor de samenleving.” Dan verwacht ik dat, logischerwijze, als mensen die er zo over denken en die stelling nog goed vinden ook, vermoord of afgeslacht zouden worden, het gerecht de dader(s) met dezelfde drogreden niet zal vervolgen, want dat zou immers een te zware maatregel zijn in verhouding tot het nadeel dat zulke feiten zouden hebben veroorzaakt voor de samenleving.
   Het gerecht schiep hier een gevaarlijk precedent.

 3. Ik zit momenteel te kokhalzen, zeg maar gerust te kotsen van dergelijke uitspraak.
  Het wordt hoogtijd dat zogenaamde rechters of moet ik schrijven trechters een jaarlijkse evaluatie ondergaan uitgevoerd door de burgers.
  Wij strijden voor onze veiligheid van onze dochters, zonen, vrouwen, mannen en wij eisen dat onze veiligheid op de eerste plaats komt te staan.
  Elke vorm van geweld tegen personen moet bestraft worden met 20 jaar eenzame opsluiting zonder GSM zonder TV en zonder PC en dat creaturen die dergelijke uitspraak neerleggen dadelijk ontslagen worden met totaal verlies van pensioenrechten.

 4. Beste Gaius,
  De tijd dat we het recht in eigen handen gaan nemen is waarschijnlijk niet ver meer af.
  De politie heeft zelfs geen oefengeweren en oefenmunitie meer.
  Ten tijde van Dutroux liepen rijkswachters al rond met ongeladen wapens.
  Ik beklaag mij nog altijd de dag dat ik mijn jachtgeweer vrijwillig bij de politie binnen leverde.
  Hoe dom kan je zijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *