Condell over noodzaak tot onafhankelijkheid van de EU

Ondertiteling automatisch vertalen Nederlands

Het parlement moet proper gespoten worden. Onze vrijheid en democratie worden vernietigd door corrupte politici. Wij zijn beheerders van deze democratie, niet de eigenaars ervan. We hebben niet het recht om het te verzwakken voor toekomstige generaties, net zomin als we het recht hebben om hen vergiftigd water of lucht achter te laten. De Europese Unie is een model voor een antidemocratische wereldregering. Het doel van de EU is om de natiestaat te vernietigen en Europa te transformeren van een rijk en divers continent van soevereine naties naar een homogeen politiek blok geregeerd door een comité van ongekozen bureaucraten die denken dat zij het zijn die alles weten. En ze denken dat we zo volgzaam en dik zijn dat we er gewoon overheen rollen en het accepteren als ze ons blijven vertellen hoe verstandig het is. h/t Pat Condell

Op zijn eigen schitterende manier fileert Pat Condell de politieke kaste onbekwame en corrupte politiekers en formuleert waar het op 26 mei 2019 echt om gaat.

Het gaat om het behoud van onze onafhankelijkheid, om het behoud van onze vrijheid. Wie op 26 mei voor een corrupte Pro-EU-politieker (M/V) stemt tekent een doodsvonnis voor onze democratische samenleving. Zet de ondertiteling automatisch vertalen op Nederlands en bekijk en beluister deze video zo veel keren als U zelf wil. Hij is het méér dan waard om herhaaldelijk bekeken te worden.

Ook de 5 redenen waarom wij bang moeten zijn van de EU zijn in deze uiterst relevant. Vrijheid is ons belangrijkste goed. Geef ze nooit op. Dat stemgedrag voorkomt dat er een nieuwe Hitler, Stalin of Mao en hun politbureau een legertje aanhangers aansporen hun agressie op U en de uwen te laten botvieren.