Geld en kroketten komen uit de muur, en mama en papa moeten met de fiets naar het werk

Het standpunt van de oprichter van Greenpeace, zelf wetenschapper, is jullie misschien al bekend? Misschien ook niet.

Misschien komt het u zoals bij velen al de strot uit dat gedram over het klimaat. Eigenlijk een wel bedachte geoliede verkiezingscampagne. Bedacht door de EUSSR, de Groenen, de Soros- gangsters? Maakt niet uit. Ik laat hier in het midden wie het bedacht en orkestreerde. Vandaar dat ik nogmaals het standpunt van Patrick Moore deel via het gelinkte artikel. De klimaathysterie is pure oplichterij.

Dat er milieuproblemen zijn, dat staat vast. Ons gebruik van plastic moet en kan ook naar beneden, het herbebossen van oerwouden, het stoppen van de aangroei en afname van de wereldbevolking, het keren, ieder voor zijn eigen deur zijn dingen die niets kosten, zelfs geld opbrengen . En dat we uiteindelijk zullen moeten afstappen van fossiele brandstoffen is een feit. Door wat we het gaan vervangen en binnen welke termijn is een andere zaak. Zeker is dat windmolens en zonnepanelen daartoe niet op voldoende schaal en tegen betaalbare prijs in staat zullen zijn. Bedenk daarbij, dat om het even hoe schaars of duur energie in de toekomst zou worden, de rijksten der aarde er nooit gebrek aan zullen hebben, evenmin als aan water voor het vullen van hun zwembaden.

De jeugd, alhoewel ze meer tijd heeft dan wij, die niets van de uitvindingen, niets van de sociale vooruitgang noch iets op economisch gebied hebben bijgedragen, willen tegen morgen alles opgelost zien. En dat door diegenen die zoals wij veel minder tijd hebben omdat we te oud zijn of amper tijd om de nest kelende kuikens te voeden en te voorzien van luxe. Door diegenen die in steeds grotere aantallen vrezen dat ze daar morgen misschien niet meer in zullen slagen door de prijsstijgingen en allerhande financiële en organisatorische repercussies. De jeugd (de krekels met (te) veel tijd) willen de ouders (de mieren met tijd te kort) ook dwingen om morgen met de fiets of het openbaar vervoer de kost te gaan verdienen.

De kiekens, zichzelf de elite van morgen wanend; wonende, etende en feestende op een door de ouderen betaald kot stemden in universiteitsstad Leuven vooral Groen, en zelfs pvda. Wij, dat zijn dus de ouderen die zij met arrogantie menen te mogen berispen, maar zonder dewelke ze vandaag nog in een grot hadden geleefd, zonder geld of kroket die uit de muur komen. Hun dankbaarheid tonen ze, ook naar de oudere mensen toe met een slag in hun gezicht.

The ‘youth for climate’ de Anuna’s en de Greta’s realiseren zich nog niet hoe zij als bakvissen gebruikt en gemanipuleerd worden door kindermisbruikers voor eigen ideologie, macht en rijkdom. En de politici, de BV’s en BN’s en oligarchen aller landen genre Jef Colruyt, verdringen elkaar om een deel van deze hoaxkoek te bemachtigen. (Zonnepanelen alleen als de belastingbetalers ze via groenestroomcertificaten dubbel en dik betalen gedurende ruim 20 jaar. We kennen hun rode trawanten die dit uit domheid, politieke berekening en eigen belang mogelijk maakten)

Gefundenes Fressen, zeggen de Duitsers.

Ouders en leerkrachten, beteugel en bescherm jullie kinderen in plaats van ze te exploiteren en te brainwashen !

Greenpeace oprichter: opwarming van de aarde is “de grootste zwendel in de geschiedenis”

10 maart 2019

De legendarische milieustrijder en Greenpeace oprichter Patrick Moore neemt nu het blad van zijn mond. In een interview stelt hij dat de theorie van de door de mens veroorzaakte klimaatverandering “de grootste zwendel in de geschiedenis” is.

In een interview met Breitbart News Tonight gaat Patrick Moore hard ten aanval op de klimaattheorie en degenen die ervan profiteren.

Volgens hem gaat de klimaatcampagne over het verspreiden van angst en slecht geweten.

– Angst is door de geschiedenis heen gebruikt om de geesten, portemonnees en al het andere van mensen onder controle te krijgen, de klimaatramp is strikt genomen een angstcampagne – nou ja, angst en schuldgevoelens – je bent bang dat je je kinderen vermoordt omdat je ze in je SUV rondrijdt en kooldioxide in de atmosfeer uitstoot. Er is geen sterkere motivatie dan die twee, zegt Moore.

Hij beschrijft de klimaatbeweging als de grootste bedreiging voor de Verlichting sinds de tijd van Galileo. De moderne klimaatbeweging is “een giftige mix van ideologie, politiek en religie” die de wetenschap overneemt, aldus Patrick Moore.

– Het neemt de wetenschap over met bijgeloof en een soort giftige mix van ideologie, politiek en religie. Er zit geen waarheid in. Het is een compleet bedrog en oplichterij.

Moore beschrijft kooldioxide als het “manna van het leven” en verwerpt de bewering van moderne klimaatactivisten dat het natuurlijke levengevende gas eigenlijk een fatale verontreiniging zou zijn.

Hij waarschuwt dat wetenschappers worden gecorrumpeerd door politici en bureaucraten die belang hebben bij het verspreiden van de klimaatclaim om hun eigen macht te centraliseren. De grote mediabedrijven hebben dan de taak om de klimaatclaims te verspreiden om de bevolking met beweringen dat de wereld ondergaat bang te maken.

– De media herhalen keer op keer voor iedereen dat ze hun eigen kinderen vermoorden.

Patrick Moore trok eerder deze week de aandacht toen hij Alexandria Ocasio-Cortez bekritiseerde op Twitter, rapporteert RT. Ocasio-Cortez is een geracialiseerde linkse activistische politica die onlangs werd verkozen in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden en pleit voor een “nieuw groen geschenk” in de vorm van sterk verhoogde klimaatbelastingen.

Moore is echter in het bijzonder kritisch over de klimaatorganisatie Sunrise Movement, die zou zijn ontstaan op initiatief van “jongeren” die zich zorgen maken over het klimaat.

– Ze hersenspoelen de kinderen om te geloven dat de wereld in tien jaar zal vergaan. Daar moeten miljardairs achter zitten, zegt Patrick Moore.

Bronnen:

Greenpeace Founder: Global Warming Hoax Pushed by Corrupt Scientists ‘Hooked on Government Grants’

‘Greatest scam in history’: Greenpeace co-founder thrashes global warming ‘brainwashing’ campaign

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Geld en kroketten komen uit de muur, en mama en papa moeten met de fiets naar het werk — 1 reactie

  1. In Vlaanderen had men gelukkig al snel door dat Anuna en Greta misbruikte bakvisjes zijn.

    Groen moest zich op 26/5 optrekken aan de vooruitgang van Ecolo. De Brusselaars en de Walen hadden dus niet begrepen dat de klimaathoax een pure zwendel was. Dat heeft allicht te maken met de gemiddeld hogere intelligentie van de Vlamingen. We moeten vanaf nu ons onderwijs niet alleen verzorgen maar nog versterken en vooral ontlinksen.

    Merk op dat het boegbeeld van groen een Mohammedaanse Turkse is: Meyrem Almaci., links tot op het bot.
    Het probleem komt overigens altijd uit de hoek van collectivistisch links. Neem nu de PS in België. Maar ook Lenin, Stalin, Hitler (jawel, die was een nationaal SOCIALIST), Mao, Pol Pot, Kim jong-Il.

    De combinatie van islam en links is de meest afschuwelijke grootste gemene deler.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *